07-10-2019

VII Edici del Trofeig Triangular Sport Cultura Barcelona


Enguany la VII Edició de Trofeig Triangular Sport Cultura Barcelona, va començar al Club de Golf Llavaneras.

La modalitat de joc com en les darreres edicions va ser fourball match play handicap i la sortida a tir. Van jugar 12 parelles per Club, un total 72 jugadors.

El guanyador del primer partit, que va tenir lloc el 7 d'octubre va ser l'equip amfitrió amb 36 punts, seguit del Club de Golf Sant Cugat amb 21,5 i el Real Club de Golf El Prat va obtenir 14,5.

El segon partit es va jugar al Club de Golf Sant Cugat, el 21 d'octubre, i l'amfitrió va guanyar amb 33,5 punts, seguit del Real Club de Golf El Prat amb 23 i el Club de Golf Llavaneras va aconseguir 15,5.

La final es va celebrar, el 4 de novembre al Real Club de Golf El Prat on va guanyar l'equip local i la classificació final va donar la victòria d'aquesta setena edició al Club de Golf Sant Cugat, seguit del Club de Golf Llavaneras i en tercera posició El Prat. 

El torneig va concloure amb un dinar, durant el qual es va lliurar la copa a l'equip campió i les medalles als seus 24 jugadors. També es va lliurar una medalla a Gemma Vilaseca, de l'equip de Sant Cugat, per haver aconseguit un "Hole in One" al camp del Llavaneras.