07-10-2019

VII Edició del Trofeig Triangular Sport Cultura Barcelona

Enguany la VII Edició de Trofeig Triangular Sport Cultura Barcelona, va començar al Club de Golf Llavaneras.

La modalitat de joc com en les darreres edicionos és fourball match play handicap i la sortida a tir. Juguen 12 parelles per Club, un total 72 jugadors.

El guanyador d'aquest primer partit va ser l'equip amfitrió amb 36 punts, seguit del Club de Golf Sant Cugat amb 21,5 i el Real Club de Golf El Prat va obtenir 14,5.

El segon partit tindrà lloc el dilluns 21 d'octubre al Club de Golf Sant Cugat i la final el 4 de novembre...

19-09-2019

Acte suport candidatura olímpica Pirineus Barcelona 2030

Sport Cultura Barcelona, ha organitzat l'acte de suport a la candidatura olímpica Pirineus Barcelona 2030 a l'Auditori del FC Barcelona.

L'esdeveniment s'ha dividit en 6 blocs i ha comptat amb la participació de:

Javier Faus, president del Cercle d'Economia que ha parlat de la sostenibilitat econòmica.

Josep Mateu, president del RACC, ha explicat sobre les infraestructures i la mobilitat.

Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg també ha participat.

Pilar Conesa, Comissària del Smart City Expo...

16-09-2019

XV Aniversari Sport Cultura Barcelona

Amb motiu del 15è Aniversari de Sport Cultura Barcelona, l'Entitat va organitzar un sopar commemoratiu amb els seus socis, que es va celebrar a la Capella dels Àngels, situada al Convent dels Àngels del MACBA. Un emblemàtic edifici del S.XVI i patrimoni històric de la ciutat comtal.

19-06-2019

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

La XIV Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona, es va celebrar el dimecres 19 de juny, al Reial Club de Polo de Barcelona.

Seguint l'ordre del dia, es va llegir i aprovar l'acta de l'assemblea del 21 de juny del 2018. El president, Albert Agustí, va donar a conèixer el seu informe, Rocío de Aguilera, secretària general, va presentar la memòria d'activitats i Mª Paz Corominas, tresorera de l'Associació, els comptes anuals de 2018 i el pressupost per a 2019.

Al finalitzar la sessió, els socis van assistir...

17-06-2019

Presentació "Estudio de valores y mapa del deporte en España"

El dilluns 17 de juny, Sport Cultura Barcelona va presentar l' "Estudio de valores y mapa del deporte en España" a la seu del Comité Olímpico Español.

La presentació va ser a càrrec del president de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí, el president del COE, Alejandro Blanco i el director de Sports & Entertainment Research i responsable de l'Estudi, Javier Mancebo.

Mancebo va explicar que els objectius de l'Estudi són "establir els valors associats a l'esport en general, així com conèixer els...

13-06-2019

VIII Edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona

La VIII edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona es va organitzar al Club de Golf Llavaneras, el passat 13 de juny.

Amb la participació de 70 jugadors, que van competir per parelles en la modalitat fourball stableford.

Les quatre categories de joc premiades van ser:

1a parella scratch: Manuel López i Andreu Pérez

1a parella hàndicap inferior: Sergio Gil i Manuel Martínez-Fortún

1a parella hàndicap superior: Esther Ballvé i Mònica Salada

1 parella sènior:...

23-05-2019

Entrega de la XIV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

El passat 23 de maig en el transcurs d'un dinar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, es va celebrar el lliurament dels Premis Sport Cultura Barcelona en la seva decimocuarta edición.

L'acte va ser conduït pel periodista Aleix Perisé, qui va presentar a Rocío de Aguilera, secretària general de l'Entitat, que va donar la benvinguda i pas el vídeo d'entrada.

Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona va agrair l'assistència a tots els presents, personalitats del món cultural, esportiu i institucional...

13-05-2019

Visita guiada a l'exposició de "DURERO, Mestre del Renaixement"

El Reial Cercle Artístic va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona a visitar l'exposició "DURERO, Mestre del Renaixement". El Reial Cercle Artístic va promoure aquesta exposició distribuïda simultàniament en tres de les Institucions culturals més rellevants de la Ciutat Comtal, la Catedral de Barcelona, el Museu Diocesà (Pía Almoina) i el Reial Cercle Artístic.

Acompanyats per la Comissària de l'exposició Helena Alonso, Directora de c2c Projectes Culturals, van recòrrer els tres...

30-04-2019

Dinar amb Josep Bou, candidat del PP a les eleccions municipals 2019 a Barcelona

Josep Bou, candidat del PP a l’Alcaldia de Barcelona, va ser el darrer candidat que va participar al dinar-col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona. Aquest dinar va tenir lloc al Reial Club de Polo de Barcelona.

Durant una distesa trobada, Josep Bou va donar a conèixer les propostes polítiques que tenia intenció de dur a terme i amb els socis assistents van conversar de diferents temes d’actualitat.

16-04-2019

Trobada amb la Cup Capgirem Barcelona

El 16 d’abril, a la seu de Sport Cultura Barcelona, Jordi Magrinyà, número dos de la llista de la CUP Capgirem Barcelona i la regidora Maria Rovira, es van reunir amb els socis de Sport Cultura Barcelona.

Durant la trobada van explicar els motius de l’esmentat partit per a presentar-se a les eleccions municipals del 26 de maig, les seves expectatives i idees polítiques.