27-03-2020

SPORT CULTURA BARCELONA


Benvolguts socis,

En primer lloc, esperem que, en el context actual, estigueu tots bé de salut i el Covid-19 no us hagi afectat, ni a vosaltres ni als vostres familiars, ni, en la mesura del possible, a la massa social de la vostra entitat.

A través d'aquesta carta volem informar-vos que ens agradaria poder ajudar-vos a l'hora de donar visibilitat als serveis que hagueu habilitat per passar millor aquest període de confinament per als vostres socis, i no socis.

L'objectiu és recopilar la informació de tots els membres de Sport Cultura Barcelona sobre les propostes d'oci i coneixement que tingueu actives i considereu més adequades per centralitzar i compartir-les amb tots. Així estareu informats dels recursos, materials, activitats, continguts i propostes que han posat en obert els vostres semblants i podreu remetre'ls als vostres socis com a suggeriment per fer més suportable aquesta difícil situació.

A més, si també us cal ajuda d'algun tipus en el marc de l'epidèmia, o heu iniciat algun projecte solidari, comuniqueu-nos-ho per poder divulgar-ho entre els altres socis perquè ho facin arribar igualment a la seva comunitat, i ajudar-vos així a aconseguir l'objectiu.

També us indiquem que per no saturar d'informació i propostes els receptors, us enviarem aquest tipus de correus amb les diferents novetats dues vegades per setmana.

Amb la confiança que aquesta iniciativa us sembli interessant, i restem a l'espera de rebre les vostres informacions.

Moltes gràcies per la vostra atenció, i esperem poder tornar a coincidir amb vosaltres en persona properament,

Albert Agustí