20-04-2020

SPORT CULTURA BARCELONA


Benvolguts socis,

Sense cap mena de dubte, estem vivint uns mesos que mai, cap de nosaltres, haguéssim pensat viure. De sobte, la nostra vida i el nostre dia a dia habitual s'ha vist alterat per l'acció de la Covid-19. Desitjo de tot cor que aquest virus t'hagi afectat el mínim possible, a tu, i al teu entorn més proper.

Després d'aquesta greu crisi, les institucions culturals i esportives del nostre país necessitaran uns interlocutors que els aglutini i que lideri les converses amb les Administracions públiques, principalment Generalitat i Ajuntament de Barcelona. És per aquest motiu que tinc el convenciment que des de Sport Cultura Barcelona tenim la capacitat per dur a terme aquesta funció.

Com molt bé saps, Sport Cultura Barcelona va néixer per fomentar el diàleg i l'entesa entre les institucions, els ciutadans i els agents rellevants i així enfortir els pilars sobre els quals s'ha de construir la nostra societat.

Si consideres oportú que Sport Cultura Barcelona lideri aquests diàlegs amb les institucions t'agrairé que ens donis el teu suport. Així,  podem mantenir una reunió, de moment virtual, amb tu o amb alguna de les persones del teu equip per iniciar aquest procés que, des del meu punt de vista, és crucial pel futur de moltes institucions culturals i esportives del nostre país. D'aquesta manera podrem agilitzar al màxim qualsevol tipus de resolució amb l'Administració.

La situació és complexa, però pot ser una molt bona oportunitat per destacar. Per això crec que Barcelona, ciutat de referència en molts aspectes, pot reforçar i ampliar la seva percepció com a ciutat d'esport i cultura arreu del món per aconseguir nous èxits.

Com resa la nostra filosofia associativa, l'esport i la cultura ens fan millors com a persones i unes persones millors construeixen societats millors.

Moltes gràcies per la teva atenció.

Una abraçada,

Albert Agustí

VDEO COVID