20-11-2019

Visita a la Fira LOOP

LOOP Barcelona, el punt de trobada internacional de videoart ha convidat als socis de Sport Cultura Barcelona, a una visita exclusiva a la Fira LOOP, que tindrà lloc a l’Hotel Almanac, el proper dimecres 20 de novembre.

El vídeo com a mitjà d’expressió artística és el llenguatge dels nostres temps. Aquest mitjà representa molt bé les característiques i les contradiccions del món en el que vivim i a la vegada qüestiona el seu estatus d’objecte col·leccionable per ser efímer...

19:00 Hotel Almanac

02-12-2019

Trobada BLEND. Creative Industries Days

Sport Cultura Barcelona i Foment de les Arts i del Disseny (FAD), conviden als seus socis, a la presentació exclusiva del seu proper festival BLEND. Creative Industries Days, així com a visitar la seva seu, el Disseny Hub Barcelona.

Jordi Montaña, president del FAD, acompanyat per Fira Barcelona, ens donarà la benvinguda i presentarà les claus d’aquest nou esdeveniment, que pretén connectar els professionals creatius amb les empreses a favor de la innovació, la transformació cap a un món millor (ODS)...

19:00 Foment de les Arts i del Disseny

10-12-2019

Dinar de Nadal

Sport Cultura Barcelona ha organitzat el tradicional dinar de Nadal pels seus socis, el proper dimarts 10 de desembre.

És una data assenyalada on el President de l'Entitat farà balanç de l'any que finalitza i tots els socis assistents tenen l'ocasió de compartir un bon moment.

14:00