29-01-2020

Elecci dels guanyadors dels XV Premis Sport Cultura Barcelona

El 29 de gener, al Reial Club de Tennis Barcelona, es trobaran els socis de l'Entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona, per a conèixer els guardonats 2019 en les tres disciplines: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.  

Els candidats finalistes que va seleccionar el passat 23 de gener el jurat tècnic, format per mitjans de comunicació i alguns socis de l'Entitat van ser:

ESPORT: Marc Gasol, Leo Messi i la selecció espanyola femenina...

09:30 Reial Club de Tennis de Barcelona

20-03-2020

Viatge a Roma

Sport Cultura Barcelona ha organitzat pels seus socis un viatge molt especial anar a Roma del 20 al 22 de març i poder visitar el Vaticà i la Capella Sixtina, amb una visita privada.

Un recorregut per la capital italiana, especialitzat en Palaus i Viles, a més del Vaticà.

27-03-2020

Viatge a Mlaga

Per iniciativa de Ramón Agenjo, la Fundació Damm, convida als socis de Sport Cultura Barcelona, a passar un fantàstic dia a Màlaga.

Fundació Damm col·labora amb el Museu Thyssen de Màlaga i de Sant Feliu de Guíxols a través de diversos convenis de col·laboració.

Així mateix tenen una Fàbrica de cervesa, Victoria, que també es visitarà i on tindrà lloc el dinar. Victoria de Màlaga és una Cervesa històrica de la regió, fundada l’any...