EDUCO

29-03-2019

EDUCO

A Educo treballem des de fa 25 anys defensant els drets de la infància, especialment en educació.  Estem presents a Espanya i en 14 països d’Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia, on garantim l’escolarització de nens i nenes i millorem la seva qualitat de vida i expectatives de futur, allunyant-los del risc de pobresa, explotació i abusos.

Per això formem mestres a Mali, construïm aules i pous que garanteixin l’aigua a les nostres escoles a Senegal.  Protegim a nenes i joves víctimes de maltractament a Bolívia, escolaritzem nens treballadors a Bangladesh i a fills de dones víctimes de violència i explotació sexual a Índia, i també desenvolupem programes socials dirigits a nens en risc d’exlusió social a Espanya.

El compromís de particulars i empreses contribueix a la sostenibilitat de la nostra tasca i genera un valor afegit al territori i a les persones que l’habiten.  Us animem a compartir amb nosaltres l’acció social de la vostra empresa i sentir-vos part del canvi.

Coneixeu-nos a Instagram https://www.instagram.com/educo_ong/, Facebook https://www.facebook.com/educoONG/ o truqueu-nos al 933 001 101