Elecci dels guanyadors dels XV Premis Sport Cultura Barcelona

29-01-2020

Elecci dels guanyadors dels XV Premis Sport Cultura Barcelona

El 29 de gener, al Reial Club de Tennis Barcelona, es van reunir els socis de l'Entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona i conèixer els guardonats 2019 en les tres disciplines.  

En la categoria Esport, el guanyador va ser el jugador de futbol Leo Messi; a la categoria Cultura, el Teatro Soho de l’actor Antonio Banderas i a la categoria Millor Trajectòria, el pilot de ral·lis Carlos Sainz.

A més a més, es va concedir una Menció Especial a Josep Lluís Vilaseca, que fou membre de la Junta del Comité Olímpico Español, membre del Comitè de Control i Disciplina de la UEFA i Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta iniciativa atorga un premi a una persona o institució que hagi sigut rellevant en l’àmbit de la Cultura i de l’Esport, així com el de Millor Trajectòria en reconeixement a una persona o entitat per la seva trajectòria professional en qualsevol àmbit.

  https://www.lavanguardia.com/deportes/20200203/473281383193/messi-y-carlos-sainz-galardonados-con-los-premios-sport-cultura-barcelona.html

https://www.ara.cat/ara_mateix/actualitat-ultima-hora-noticies-directe_12_2342285749_137046.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=ara