EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


15-06-2021

Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona

El proper dimarts 15 de juny tindrà lloc la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona a la Sala Espuela del Círculo Ecuestre.

 

16-06-2021

Visita a la Col·Lecció Rafael Tous al MACBA

El proper 16 de juny reprenem les activitats presencials amb el nostre primer acte cultural d’aquest 2021: la visita a l’exposició En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual, guiada per la comissaria de la mostra Antònia Maria Perelló.

En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual mostra un recorregut significatiu per les pràctiques experimentals dels anys setanta i vuitanta a Catalunya a través de diferents àmbits. L’art d’acció, la interacció amb la natura, l’interès pels mitjans de comunicació i el nou consumisme, la crítica social i política, la paraula i la incorporació de l’objecte són alguns dels aspectes tractats.

Fotografia de Miquel Coll


14-07-2021

IX Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona

El proper 14 de juliol es celebrarà la IX Edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona al Club de Golf Terramar. En aquest campionat obert, Fourball Stableford, hi haurà obsequis per a tots els participants, lliurament de premis i sorteig de regals.

S’entregarà un trofeu a la 1a parella scratch, la 1a parella hàndicap superior, la 1a parella hàndicap inferior i la 1a parella sènior.

Si desitja inscriure’s pot fer-ho enviant un email a sandra.via@scbcn.com o bé trucant per telèfon al 93 414 33 01.


16-07-2021

Innovation Committee

Sport Cultura Barcelona ha promogut entre les entitats esportives i culturals associades la celebració de l’Innovation Committee, un workshop que neix amb l’objectiu de crear un fòrum d’intercanvi d’idees sobre temes claus de la gestió, augmentar l’eficiència i una visió positiva i compartida del futur tot i les dificultats actuals i incrementar el valor afegit a la implementació continuada a les diferents organitzacions participants.

Per a això s’han creat grups de treball i tots ells han tractar els següents temes: fidelització, recursos humans, digitalització, co-creació de productes i/o serveis i els valors de la cultura com a eix de transformació i desenvolupament.

Un cop els grups han deliberat sobre tots els temes, es celebren uns plenaris als quals exposen a les organitzacions participants els resultats i les conclusions aconseguides a cada una de les temàtiques analitzades i compartides.

Els resultats obtinguts poden donar peu a potencials planes d’implementació i a un feedback posterior, en línia amb la política de millora continuada de les entitats que formen part d’aquest comitè.

 

Darrers Actes


11-06-2020

Webinar amb Rafael Vilasanjuan

Director d'anàlisi i desenvolupament global d'ISGlobal, membre de la Junta de GAVI i president de la Fundación Exit.

“COVID: de la Salut a la seguretat global”

Josep Mateu, president del RACC, va presentar al ponent.

Pots veure la conferència online a l'enllaç de YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=h7VsmX1RGQ8


26-05-2020

Webinar amb Francesc Torralba

Sport Cultura Barcelona ha organitzat un webinar amb Francesc Torralba, Doctor en Filosofia, doctor en Teologia i doctor en Pedagogia.

En l'actualitat director de la Càtedra Ethos de la Universidad Ramon Llull. 

''Valors emergents en temps de pandèmia''

Pots veure la conferència online a l'enllaç a YouTube: https://youtu.be/x6aeHXt1UMI?t=57


20-05-2020

Webinar amb José María Gay de Liébana

Sport Cultura Barcelona va organitzar un webinar amb José María Gay de Liébana Saludas, Acadèmic numerari de la Real Academia Europea de Doctores, Professor de la Universitat de Barcelona, Doctor en Ciències Econòmiques, Doctor en Dret i President de la Comissió d'Economia i Finances de l'esport del Col·legi  d'Economistes de Catalunya. 

“Covid-19: shock econòmic, vulnerabilitat de les finances públiques i incidència en l'esport”

Pots veure la conferència a YouTube:https://youtu.be/ZDKkdEHdFKA

 


20-04-2020

SPORT CULTURA BARCELONA

Benvolguts socis,

Sense cap mena de dubte, estem vivint uns mesos que mai, cap de nosaltres, haguéssim pensat viure. De sobte, la nostra vida i el nostre dia a dia habitual s'ha vist alterat per l'acció de la Covid-19. Desitjo de tot cor que aquest virus t'hagi afectat el mínim possible, a tu, i al teu entorn més proper.

Després d'aquesta greu crisi, les institucions culturals i esportives del nostre país necessitaran uns interlocutors que els aglutini i que lideri les converses amb les Administracions públiques, principalment Generalitat i Ajuntament de Barcelona. És per aquest motiu que tinc el convenciment que des de Sport Cultura Barcelona tenim la capacitat per dur a terme aquesta funció.

Com molt bé saps, Sport Cultura Barcelona va néixer per fomentar el diàleg i l'entesa entre les institucions, els ciutadans i els agents rellevants i així enfortir els pilars sobre els quals s'ha de construir la nostra societat.

Si consideres oportú que Sport Cultura Barcelona lideri aquests diàlegs amb les institucions t'agrairé que ens donis el teu suport. Així,  podem mantenir una reunió, de moment virtual, amb tu o amb alguna de les persones del teu equip per iniciar aquest procés que, des del meu punt de vista, és crucial pel futur de moltes institucions culturals i esportives del nostre país. D'aquesta manera podrem agilitzar al màxim qualsevol tipus de resolució amb l'Administració.

La situació és complexa, però pot ser una molt bona oportunitat per destacar. Per això crec que Barcelona, ciutat de referència en molts aspectes, pot reforçar i ampliar la seva percepció com a ciutat d'esport i cultura arreu del món per aconseguir nous èxits.

Com resa la nostra filosofia associativa, l'esport i la cultura ens fan millors com a persones i unes persones millors construeixen societats millors.

Moltes gràcies per la teva atenció.

Una abraçada,

Albert Agustí

VÍDEO COVID

 

27-03-2020

SPORT CULTURA BARCELONA

Benvolguts socis,

En primer lloc, esperem que, en el context actual, estigueu tots bé de salut i el Covid-19 no us hagi afectat, ni a vosaltres ni als vostres familiars, ni, en la mesura del possible, a la massa social de la vostra entitat.

A través d'aquesta carta volem informar-vos que ens agradaria poder ajudar-vos a l'hora de donar visibilitat als serveis que hagueu habilitat per passar millor aquest període de confinament per als vostres socis, i no socis.

L'objectiu és recopilar la informació de tots els membres de Sport Cultura Barcelona sobre les propostes d'oci i coneixement que tingueu actives i considereu més adequades per centralitzar i compartir-les amb tots. Així estareu informats dels recursos, materials, activitats, continguts i propostes que han posat en obert els vostres semblants i podreu remetre'ls als vostres socis com a suggeriment per fer més suportable aquesta difícil situació.

A més, si també us cal ajuda d'algun tipus en el marc de l'epidèmia, o heu iniciat algun projecte solidari, comuniqueu-nos-ho per poder divulgar-ho entre els altres socis perquè ho facin arribar igualment a la seva comunitat, i ajudar-vos així a aconseguir l'objectiu.

També us indiquem que per no saturar d'informació i propostes als receptors, us enviarem aquest tipus de correus amb les diferents novetats dues vegades per setmana.

Amb la confiança que aquesta iniciativa us sembli interessant, i restem a l'espera de rebre les vostres informacions.

Moltes gràcies per la vostra atenció, i esperem poder tornar a coincidir amb vosaltres en persona properament,

 

Albert Agustí

 

29-01-2020

Elecció dels guanyadors dels XV Premis Sport Cultura Barcelona

El 29 de gener, al Reial Club de Tennis Barcelona, es van reunir els socis de l'Entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona i conèixer els guardonats 2019 en les tres disciplines: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.  

Enguany han estat premiats:

Esport: LEO MESSI

Cultura:TEATRO SOHO - ANTONIO BANDERAS

Millor Trajectòria: CARLOS SAINZ

Menció Especial: JOSEP LLUÍS VILASECA


23-01-2020

XV Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona. Jurat tècnic

El jurat tècnic format per professionals dels mitjans de comunicació i alguns socis de l'Entitat, es van reunir al Sofia Hotel, en el transcurs d'un dinar, per a seleccionar els finalistes de les tres categories que Sport Cultura Barcelona premia: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

ESPORT: Marc Gasol, Leo Messi i la selecció espanyola femenina de bàsquet.

CULTURA: Eduardo Mendoza, Soho/Antonio Banderas, Ferran Adrià, Jordi Herralde i Joan Margarit.

MILLOR TRAJECTÒRIA: Josep Lluís Vilaseca, Ferran Adrià/Juan Mari Arzak i Carlos Sainz.

El proper 29 de gener tindrà lloc l'elecció dels guanyadors d'aquesta XV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona


10-12-2019

Dinar de Nadal

Sport Cultura Barcelona va organitzar el tradicional dinar de Nadal pels seus socis, el 10 de desembre al Reial Club Nàutic de Barcelona.

Una data assenyalada on el President de l'Entitat va fer balanç de l'any que finalitza en uns dies i on tots els socis assistents van tenir l'ocasió d'acomiadar-se abans del començament de les Festes Nadalenques.


20-11-2019

Visita a la Fira LOOP

LOOP Barcelona, el punt de trobada internacional de videoart va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona, a una visita exclusiva a la Fira LOOP, que va tenir lloc a l’Hotel Almanac.

El vídeo com a mitjà d’expressió artística és el llenguatge dels nostres temps. Aquest mitjà representa molt bé les característiques i les contradiccions del món en el que vivim i a la vegada qüestiona el seu estatus d’objecte col·leccionable per ser efímer i fàcilment reproducïble.

Al 2003, LOOP crea la primera fira del món del videoart, dos anys abans de l’aparició de Youtube. Avui és un punt de trobada internacional per als videoartlovers i el major esdeveniment europeu dedicat al videoart. A més, amb un format híbrid (festival, fira i fòrum) LOOP potencia el caràcter creatiu de la ciutat.


07-11-2019

Visita exposició d'Oriol Maspons, la fotografia útil / 1949-1995

Sport Cultura Barcelona, va organitzar una visita privada pels seus socis a la primera gran exposició retrospectiva sobre l'obra del fotògraf barceloní Oriol Maspons.

L'exposició, exhibida al Museu Nacional d'Art de Catalunya i presentada en gran format, va fer un recorregut per més de quatre dècades d'intensa activitat en els camps del reportatge, el retrat, la moda i la publicitat, contextualitzant-ne la producció i donant suport a la recerca en la recuperació de material documental, llibres, revistes, caràtules de discos, etc..., per conèixer també el destí final de les fotografies de l'autor.