EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


31-05-2022

Masterclass Els reptes de l'energia elèctrica

El dimartes 31 de maig tindrà lloc la Masterclass "Els reptes de l'energia elèctrica" a càrrec del Dr. Pere Palacín, professor de l'IQS School of Engineering.


20-06-2022

XVI Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

El proper 20 de juny tindrà lloc la cerimònia d'entrega de la XVI Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona.

 

28-06-2022

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

El proper dimarts 28 de juny tindrà lloc l'Assemblea General de Socia de Sport Cultura Barcelona.

 

30-06-2022

Repensar Barcelona en positiu

Ens complau convidar-vos al diàleg entre Ainhoa Grandes, presidenta de la Fundació MACBA, i Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia, que tindrà lloc el dijous 30 de juny al Saló d'Actes del Centre Excursionista de Catalunya (c/ Paradís, 10).

Ens agradaria molt que ens poguéssiu acompanyar i per a la correcta organització de l'acte, preguem ens confirmeu la vostra assistència enviant un correu a sandra.via@scbcn.com.


Darrers Actes


06-10-2021

Jornada sobre Innovació i Emprenedoria al món de l’esport

El darrer 6 d’octubre va tenir lloc a ‘auditori de l’Institut Químic de Sarrià (IQS) la Jornada sobre Innovació i Emprenedoria en el món de l’esport.

La benvinguda va córrer a càrrec del Dr. Salvador Borrós, director general d’IQS, el Dr. Carles Malet, director associat d’IQS i el Sr. Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona.

A continuació, es va oferir la reveladora conferència “Sportstech, la tokenització de l’esport” de la mà de Josep M. Monti, president de Barcelona Sportstech HUB23.

Seguidament, les startups Labesport, Onalabs i RegeCure van presentar els seus nous projectes enfocats a la millora de la pràctica esportiva.

Un cop finalitzades les presentacions, va tenir lloc una ronda de preguntes i una posterior sessió de networking entre les startups i les empreses assistents a l’esdeveniment.


15-09-2021

Visita privada a la Fundació Joan Miró

Amb l’inici del nou curs, el darrer 15 de setembre vam reprendre les activitats presencials de la mà de la Fundació Joan Miró.

Sara Puig, presidenta de la Fundació, i Marko Daniel, director, van rebre els socis de Sport Cultura al Pati del Garrofer.

A continuació, Marko Daniel va oferir una explicació detallada de la història de l’edifici que alberga la fundació i com l’artista el va concebre al seu moment, mentre acompanyava els assistents al seu recorregut.


16-07-2021

Innovation Committee

Sport Cultura Barcelona ha promogut entre les entitats esportives i culturals associades la celebració de l’Innovation Committee, un workshop que neix amb l’objectiu de crear un fòrum d’intercanvi d’idees sobre temes claus de la gestió, augmentar l’eficiència i una visió positiva i compartida del futur tot i les dificultats actuals i incrementar el valor afegit a la implementació continuada a les diferents organitzacions participants.

Per a això s’han creat grups de treball i tots ells han tractar els següents temes: fidelització, recursos humans, digitalització, co-creació de productes i/o serveis i els valors de la cultura com a eix de transformació i desenvolupament.

Un cop els grups han deliberat sobre tots els temes, es celebren uns plenaris als quals exposen a les organitzacions participants els resultats i les conclusions aconseguides a cada una de les temàtiques analitzades i compartides.

Els resultats obtinguts poden donar peu a potencials planes d’implementació i a un feedback posterior, en línia amb la política de millora continuada de les entitats que formen part d’aquest comitè.


12-07-2021

IX Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona

El darrer12 de juliol es va celebrar la IX Edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona al Club de Golf Sant Cugat. En aquest campionat obert, Fourball Stableford, hi va haver obsequis per a tots els participants, lliurament de premis i sorteig de regals.

Els guanyadors de les quatre categories premiades van ser:
· 1a Parella Scratch: Pedro Murga i Rosendo Menta
· 1a Parella Hàndicap Inferior: José Clos i Domingo Ayala
· 1a Parella Hàndicap Superior: Mercedes Marsol i Sito Nebot
· 1a Parella Sènior: Elena Azcárate i Ángela Hospital 

Agraïm als col·laboradors que van fer possible el sorteig de regals: Fundació Gran Teatre del Liceu, PortAventura World, Caprabo, Fundación Puig, La Vanguardia, Viatges Atlàntida, Destilerías MG, Hole in One Spain, Brownie, Macarfi, Monta el pollo i Robin Collection.

06-07-2021

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

El 6 de juliol a les 9:15h va tenir lloc l’Assemblea General de Socis de Sport Cultura Barcelona a les instal·lacions de l’Institut Químic de Sarrià.

L’acte, que va comptar amb la presència d’un gran nombre de socis, va estar presidit per Manuel Carreras, President d’Honor de Sport Cultura Barcelona, ja que el President Albert Agustí no va poder estar present.

Es van renovar tots els càrrecs i van entrar com a nous membres de la Junta Directiva Francisco Gibert, soci de KPMG responsable per a Catalunya, Balears i Andorra, i Arturo Mas Sardá, president de PortAventura World.


16-06-2021

Visita a la Col·Lecció Rafael Tous al MACBA

El passat16 de juny vam reprendre les activitats presencials amb el nostre primer acte cultural d’aquest 2021: la visita a l’exposició En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual, guiada per la comissaria de la mostra Antònia Maria Perelló.

En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual mostra un recorregut significatiu per les pràctiques experimentals dels anys setanta i vuitanta a Catalunya a través de diferents àmbits. L’art d’acció, la interacció amb la natura, l’interès pels mitjans de comunicació i el nou consumisme, la crítica social i política, la paraula i la incorporació de l’objecte són alguns dels aspectes tractats.


15-06-2021

Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona

El darrer 15 de juny va tenir lloc la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona a la Sala Espuela del Círculo Ecuestre.

 

31-05-2021

Final del VIII Torneig Quadrangular

El passat 31 de maig va arribar a la fi el VIII Torneig Quadrangular de Golf a un emocionant quart partir al Club de Golf Terramar, qui va tenir l’honor de ser l’amfitrió de la final per ser l’últim club en incorporar-se a Sport Cultura Barcelona.

El total acumular després dels quatre partits va situar com a guanyador l’equip del Club de Golf Sant Cugat amb un total de 88,5 punts, al qual va seguir el Club de Golf Llavaneras amb 68,5 punts. En tercer lloc, el Club de Golf Terramar va sumar 67 punts i va quedar en quarta posició el Real Club de Golf El Prat amb 64 punts.

En aquesta ocasió, les circumstàncies actuals van permetre celebrar el tradicional dinar amb tots els jugadors, precedit de l’entrega del trofeu a l’equip guanyador de la mà d’Albert Agustí i Rocío de Aguilera, president i secretària general de la nostra entitat, respectivament.


17-05-2021

Tercer partit del VIII Torneig Quadrangular

El passat 17 de maig va tenir lloc al Club de Golf Llavaneras el tercer partir del Torneig Quadrangular de 2020.

Els clubs participants van ser el Club de Golf Llavaneras, guanyador de la prova amb 20,5 punts; el Real Club de Golf El Prat, que va quedar en segona posició amb20 punts; el Club de Golf Sant Cugat va aconseguir 19 punts, i el Club de Golf Terramar va sumar 12,5 punts.

El quart i últim partit es jugarà, si les condicions ho permeten, el dilluns 31 de maig al Club de Golf Terramar.19-04-2021

Segon partit del VIII Torneig Quadrangular

El passat 19 d’abril va tenir lloc al Club de Golf Sant Cugat el segon partir del torneig Quadrangular de 2020, que va tenir que ser ajornat per la Covid-19. Com a les anteriors edicions, va comptar amb la participació de 72 jugadors, en la modalitat de fourball match play hàndicap.

El Club de Golf Sant Cugat va obtenir la major puntuació de la jornada amb un total de 28 punts. El Club de Golf Terramar va aconseguir 21 punts, seguit del Real Club de Golf El Prat que va sumar 12,5 punts i el Club de Golf Llavaneras, amb 10,5 punts.

Els punts acumulats amb el primer partir del torneig, jugat el passat 5 d’octubre de 2020 al Real Club de Golf El Prat, situen al capdavant al Club de Golf Sant Cugat amb 55 punts. En segon lloc, el Club de Golf Terramar amb 39 punts, al qual segueixen en tercer lloc el Club de Golf Llavaneras amb 29 punts i en última posició el Real Club de Golf El Prat amb 21 punts.

Els partits tercer i quart es jugaran, si les condicions ho permeten, el dilluns 17 de maig al Club de Golf Llavaneras i el dilluns 31 de maig al Club de Golf Terramar, respectivament.