EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


05-07-2014

Sopar Líric

El passat 5 de juliol el Club Natació Barcelona va organitzar el III Sopar de Blanc, en el qual Sport Cultura Barcelona va col·laborar amb l'organització d'un concert líric, en el que la soprà Mercedes Gancedo i el pianista Josep Buforn van interpretar vàries peces; l'acte va ser dirigit pel professor Roger Alie i presentat per Jordi Maddaleno.                    

 

 


01-07-2014

La gestió del temps; Una competència de lideratge

Una quarentena de socis de Sport Cultura Barcelona van assistir a la classe que Nuria Chinchilla, Directora del http://www.iese.edu/es/Research/CentersandChairs/Centers/ICWF/Home/Home.asp Centro Internacional Trabajo y Familia" href="http://www.iese.edu/es/Research/CentersandChairs/Centers/ICWF/Home/Home.asp" target="_blank">Centre Internacional Treball i Família d'http://www.iese.edu/es IESE Business School" href="http://www.iese.edu/es" target="_blank">IESE , va impartir sota el títol de "La gestió del temps; Una competència de lideratge".  


05-06-2014

Dinar comiat de David Moner, President UFEC

El passat 5 de juny la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona va mantenir un dinar en homenatge a David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) durant 17 anys, en reconeixement a l'excellent tasca, que ha estat realitzant al capdavant d'aquesta institució al llarg dels anys que l'ha presidit.

Durant l'esmentat dinar es va donar la benvinguda al seu succesor: Gerard Esteva. 

 


26-05-2014

Visita al Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau

Sport Cultura Barcelona va organitzar pels seus socios una visita guiada al recentment remodelat Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau. Durant la mateixa es van recórrer diferents espais com la Sala Hispòstila, els túnels, els jardins, el pavelló de Sant Rafael, el pavelló de la Administració, el vestíbul, la Sala Pau Gil i la Sala Domènech i Montaner.

L'esmentada visita va finalitzar al pavelló Sant Jordi, amb l'exposició sobre el procés de rehabilitació.


26-05-2014

Assemblea General Sport Cultura Barcelona

La IX Assemblea de Socis de Sport Cultura Barcelona es va celebrar a la seu de l'Antiga Fàbrica de Cerveses Damm i va ser presidida per Manuel Carreras i Fisas.

Seguint l'ordre del dia, es va llegir i va aprovar l'acta de l'assemblea anterior, celebrada el 4 de juny del 2013. El president va presentar el seu informe i seguidament Rocío de Aguilera va fer la presentació de la memòria d'activitats. La tresorera, Mª Paz Corominas, va presentar els comptes anuals corresponents al 2013 i al pressupost del 2014.


20-05-2014

Conversa entre Kilian Jornet i Pilar Calvo

Amb motiu del nomenament de Kilian Jornet com  "Aventurer de l'any 2014" per National Geographic Society, Sport Cultura Barcelona i RBA van organitzar una conversa entre l'esportista i la periodista Pilar Calvo.

L'esmentat homenatge va tenir lloc a l'Auditori de RBA, i van assistir més de 400 persones. Kilian Jornet va explicar vivèncias i anècdotes, transcorregudes durant la seva trajectòria esportiva i els seus projectes futurs.  


15-05-2014

IV Centenari d' El Greco

Amb motiu del IV Centanari d'El Greco, la Fundació Damm, patrocinador d'aquest esdeveniment i alhora soci i patrocinador de Sport Cultura Barcelona va convidar als membres de la nostra entitat a una visita de un dia a Toledo per poder veure les diferents exposicions programades pel 2014 i que ha congregat una gran reunió d'obres de l'artista, la major part de la seva producció.

Van recòrrer els principals espais i seus on s'exposen les més de 100 obres agrupades d'aquest prolífec artista:

L'exposició "El Griego de Toledo" al Museu de Santa Cruz

La Capella de San José

La Catedral de Toledo i l'obra "El Entierro del Conde de Orgaz", al Museu de Santo Tomé


23-04-2014

X Aniversari i Lliurament dels IX Premis Sport Cultura Barcelona

Enguany coincidint amb el seu X Aniversari, Sport Cultura Barcelona va organitzar el lliurament dels Premis en la seva IX edició, en el transcurs d'un sopar que va tenir lloc al restaurant del Village al Reial Club de Tennis Barcelona.

A la cerimònia van assistir els guardonats dels Premis Sport Cultura Barcelona 2013: Rafa Nadal, en la categoria d'esport, Sara Baras va rebre el premi de cultura i Tricicle el de millor trajectòria.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de l'Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el president del Consejo Superior de Deportes (CSD), Miguel Cardenal, el secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau i la Tinenta d'Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos a més de nombroses personalitats del món de la cultura, l'esport i la societat civil catalana.

Les autoritats van clausurar l'acte amb unes paraules i seguidament va tenir lloc el sopar.


20-03-2014

Visita, concert i presentació del Conservatori del Liceu

El Conservatori del Liceu, membre de Sport Cultura Barcelona va convidar als socis de la nostra entitat a un concert i visita, per a conèixer les diferents aules i sales que formen el Conservatori Superior de Música del Liceu.

Maria Serrat, directora general va donar la benvinguda als assistents i els va acompanyar al Foyer de l’Auditori on va tenir lloc el concert a càrrec del Cor de Cambra, que va interpretar: Motet de F. Mendelssohn i l’orquestra va tocar: 1 moviment del concert per a piano de M. Ravel.

Al finalitzar es va projectar un audiovisual sobre la història del Conservatori del Liceu, que l'any 2012 va commemorà el seu 175 aniversari i seguidament es va iniciar el recorregut per les aules instrumentals, on Maria Serrat va explicar el treball d’alumnes i professors.

La visita va finalitzar amb un dinar que va tenir lloc al restaurant del Conservatori.


10-02-2014

IX edició Premis Sport Cultura Barcelona. Elecció guanyadors

En el transcurs d'un esmorzar al qual es van convocar tots els membres de l'Assemblea de Sport Cultura Barcelona al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, va tenir lloc la segona fase de les votacions i es van escollir els guardonats en les tres categories de la IX edició dels Premis de l'Associació. Els premiats van ser:

En la categoria de Cultura:  

Sara Baras "ballarina flamenca, amb una extensa carrera i molts premis entre els quals,  l’any 2003 va obtenir el Premio Nacional de Danza".

En la categoria d'Esport:    

Rafa Nadal  “perquè el seu esperit de lluita i mentalitat de campió l’han portat als triomfs més importants en el món del tenis”.

Millor Trajectòria:              

Tricicle  “per ser una companyia pionera en el teatre gestual des de fa més de 30 anys”.