EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


15-06-2021

Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona

El proper dimarts 15 de juny tindrà lloc la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona a la Sala Espuela del Círculo Ecuestre.

 

16-06-2021

Visita a la Col·Lecció Rafael Tous al MACBA

El proper 16 de juny reprenem les activitats presencials amb el nostre primer acte cultural d’aquest 2021: la visita a l’exposició En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual, guiada per la comissaria de la mostra Antònia Maria Perelló.

En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual mostra un recorregut significatiu per les pràctiques experimentals dels anys setanta i vuitanta a Catalunya a través de diferents àmbits. L’art d’acció, la interacció amb la natura, l’interès pels mitjans de comunicació i el nou consumisme, la crítica social i política, la paraula i la incorporació de l’objecte són alguns dels aspectes tractats.

Fotografia de Miquel Coll


14-07-2021

IX Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona

El proper 14 de juliol es celebrarà la IX Edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona al Club de Golf Terramar. En aquest campionat obert, Fourball Stableford, hi haurà obsequis per a tots els participants, lliurament de premis i sorteig de regals.

S’entregarà un trofeu a la 1a parella scratch, la 1a parella hàndicap superior, la 1a parella hàndicap inferior i la 1a parella sènior.

Si desitja inscriure’s pot fer-ho enviant un email a sandra.via@scbcn.com o bé trucant per telèfon al 93 414 33 01.


16-07-2021

Innovation Committee

Sport Cultura Barcelona ha promogut entre les entitats esportives i culturals associades la celebració de l’Innovation Committee, un workshop que neix amb l’objectiu de crear un fòrum d’intercanvi d’idees sobre temes claus de la gestió, augmentar l’eficiència i una visió positiva i compartida del futur tot i les dificultats actuals i incrementar el valor afegit a la implementació continuada a les diferents organitzacions participants.

Per a això s’han creat grups de treball i tots ells han tractar els següents temes: fidelització, recursos humans, digitalització, co-creació de productes i/o serveis i els valors de la cultura com a eix de transformació i desenvolupament.

Un cop els grups han deliberat sobre tots els temes, es celebren uns plenaris als quals exposen a les organitzacions participants els resultats i les conclusions aconseguides a cada una de les temàtiques analitzades i compartides.

Els resultats obtinguts poden donar peu a potencials planes d’implementació i a un feedback posterior, en línia amb la política de millora continuada de les entitats que formen part d’aquest comitè.

 

Darrers Actes


22-02-2007

II edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

Premi Millor Iniciativa Cultural - Federació Espanyola de Bàsquet Premi Millor Iniciativa Cultural - Gran Teatre del Liceu El 22 de març va tenir lloc a la seu del Reial Club de Tennis Barcelona l’entrega dels “2ns Premis Sport Cultura Barcelona 2006” en la que es van reconèixer les iniciatives més destacades en el camp de l’esport i de la cultura. En la que va ser la segona edició d’aquests premis, l’Associació Sport Cultura Barcelona, va premiar al “Gran Teatre del Liceu” com a la Millor Iniciativa Cultural. Rosa Cullell, Directora General del Gran Teatre del Liceu, va rebre de mans de Juan Maria Tintoré, President del Real Club de Tenis Barcelona i Vicepresident de Sport Cultura Barcelona, el premi a la cultura pels seus esforços en la reconstrucció i millora d´un emblemàtic teatre d’òpera que ha mantingut al llarg dels anys la seva funció de centre cultural i artístic, i que constitueix un dels símbols de la nostra ciutat. “La Federació Espanyola de Bàsquet” va ser guardonada amb el premi Sport Cultura Barcelona a la Millor Iniciativa Esportiva per la magnífica tasca esportiva que va conduir a l’obtenció de la victòria per part de la selecció Absoluta Masculina del Mundial del Japó al 2006. Juan Antonio Samaranch Salisachs, membre del Comitè Olímpic Internacional, va ser l’encarregat de fer entrega del citat guardó a José Luís Sáez, President de la Federació Espanyola de Bàsquet i a José Vicente Hernández “Pepu”, Seleccionador Nacional de l´equip de bàsquet.


12-02-2007

Concert del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

Sport Cultura Barcelona va organitzar un concert a càrrec del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, que va tenir lloc a la seu del Círculo Ecuestre. Aquest acte va reunir un centenar de persones amants de la música, que van tenir l'oportunitat de gaudir d'un repertori compost per algunes de les millors peces clàssiques musicals.
 
El concert va estar dirigit pel seu director Jordi Casas Bayer, el “Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana”, va ser fundat l'any 1990 per l'Orféo Català amb la voluntat de conrear la música coral universal, promoure la recuperació del patrimoni musical català i fomentar la nova creació. El seu repertori abasta des de composicions del Renaixement fins a estrenes de compositors actuals. Des de música a cappella fins a les produccions operístiques i el gran repertori simfònic-coral, sempre amb la màxima versatilitat i sense límits.

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, va rebre el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya.

http://google.es

http://google.uk