EXCLUSIU SOCIS
16-04-2012

Tenir un Pla B en la vida

La importància de la formació acadèmica en els esportistes d'elit.

Carles Folguera, director de la Masia del FC Barcelona i Vicenç Aguilera, President del Circuit de Catalunya van parlar de la importància dels estudis i la formació acadèmica en els esportistes d'elit. José María Casanovas va ser el seu moderador.


  28-03-2012

  Conferència: Sobre Col·leccionisme

  Fundación Francisco Godia

  Sport Cultura Barcelona juntament amb la Fundación Francisco Godia i la Fundación Arte y Mecenazgo van organitzar una taula rodona que va comptar amb la participació de quatre destacats col•leccionistes d’art: Josep Maria Civit, Juan Várez, Han Nefkens i Carlos Costa. Moderada per Xavier Antich, filòsof i President del Patronat de la Fundació Antoni Tàpies. L’objectiu del debat era promoure la difusió de la figura del col•leccionista i el seu rol fonamental com a protector del patrimoni, així com conèixer de primera mà les seves motivacions i inquietuds per a entendre i reconèixer la seva tasca.


   09-06-2011

   Firma Acord de Patrocini entre Sport Cultura Barcelona i la Fundació DAMM

   8 de juny a l'Antiga Fàbrica de Cerveses DAMM

   Sport Cultura Barcelona ha signat amb data 8 de juny un acord de patrocini amb la Fundació Damm, ambdues entitats han reforçat d'aquesta manera el suport i el compromís amb la societat i el país. El acord ha estat signat per Manuel Carreras, President de Sport Cultura Barcelona i Ramón Agenjo, Conseller i Secretari de la Fundació Damm.