EXCLUSIU SOCIS
27-11-2014

Sport Cultura Barcelona rep la Placa al Mèrit Esportiu

L'any del seu desè aniversari

El Ministeri d’Educación, Cultura y Deporte, a través de la Presidència del Consejo Superior de Deportes, ha distingit a Sport Cultura Barcelona amb la Placa de Bronze per la qual se li concedeix l’ingrés a la Real Orden del Mérito Deportivo.

Es tracta de la més alta distinció que s’atorga anualment a l’esport a Espanya. L’objectiu és reconèixer i estimular als qui es distingeixen de forma eminent en l’ensenyament de l’educació física, o en la direcció, organització, promoció i desenvolupament de l’educació física i l’esport.

En aquesta ocasió, el Govern espanyol ha reconegut els deu anys de trajectòria de l’entitat, que ha servit de fòrum d’opinió, debat i diàleg per la societat civil, amb la finalitat de promoure dos elements imprescindibles per la formació i desenvolupament de les persones: l’esport i la cultura.   

Manuel Carreras i Fisas, president de l'Entitat va recollir l'esmentada distinció de mans de D. Miguel Cardenal Carro, el passat  27 de novembre al Museo Nacional de Arte Reina Sofía on es va celebrar l'acte.


  22-09-2014

  IBERDROLA

  Nou soci numerari

  El passat 22 de setembre IBERDROLA va entrar a formar part com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. L’Associació ha assolit amb aquesta incorporació 39 entitats a més dels 14 socis fundadors.

  Andrés Carasso, Delegat a Catalunya és el representant.

  IBERDROLA actualment el primer grup energètic nacional, una de les principals empreses espanyoles de l’Ibex 35 per capitalització borsària, el líder mundial del sector eòlic i una de les majors companyies elèctriques del món.


   11-06-2014

   Invest for Children

   Jornada Solidària Somos Uno

   Invest for Children va organitzar una jornada solidària que ha tingut lloc el 11 de juny en el transcurs d'un sopar al RCD Espanyol.

   Sport Cultura Barcelona va col·laborar amb l'organització d'una taula en aquest sopar benèfic que es va celebrar al mateix estadi i els fons recaptats s'han destinat a programes d'integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya i a un projecte d'investigació biomèdica d'enfermetats greus infantils. 

     

    27-02-2014

    Grup Editorial RBA

    Nou Soci

    El Grup Editorial RBA, multicanal, independent i de capital 100% espanyol, un grup de comunicació líder en les àrees de negoci de revistes, col·leccionables i promocions, és el nou soci de Sport Cultura Barcelona. El seu president i conseller delegat Ricardo Rodrigo és el representant.

    Actualment Sport Cultura Barcelona la componen 34 socis numeraris a més dels 13 socis fundadors.
     24-01-2014

     Sport Cultura Barcelona informa

     Open d'Espanya & Pol Carreras

     Sport Cultura Barcelona en el transcurs dels darrers dies ha portat a terme dues gestions:

     D'una banda va recolzar, mitjançant un escrit signat pels presidents dels clubs dirigit a l'Alcalde de Barcelona, perquè al Real Club de Golf El Prat se li concedís l'organització de l'Open d'Espanya a les seves instal·lacions, fet que ha estat aprovat per l'any 2015.

     I per un altre propiciar que l'esquiador Pol Carreras que participa amb molt bons resultats, a la Copa d'Europa i del Món,  sense suport econòmic federatiu, pogués formar part de l'equip espanyol d'esquí alpí per als Jocs Olímpics d'hivern a celebrar a Sochi del 7 al 23 de febrer, acció que també ha conclòs amb èxit. Aquest acord es va prendre al Comitè Executiu celebrat el passat 10 de gener.

     En ambdós casos hem comptat amb l'inestimable col·laboració de la Sra. Maite Fandos,Tinent d'Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport de l'Ajuntament de Barcelona.

     Des de l'Associació agraim una vegada més el vostre interès i suport.

       

      01-01-2014

      RABAT

      Nova incorporació

      RABAT, l'exclusiva joieria és el nou soci de Sport Cultura Barcelona. L'Administrador Esteban Rabat és el representant.

      Comencem el nou Any amb 34 socis numeraris junt amb els 13 socis fundadors.


       15-11-2013

       PORT AVENTURA

       Nova incorporació

       PortAventura és el nou soci numerari de Sport Cultura Barcelona. El seu President Arturo Mas-Sardá Romagosa, és el representant.

       L'Associació continua creixent i està integrada per 33 socis numeraris i els seus 13 socis fundadors.


        29-04-2013

        KPMG

        Nova Incorporació

        KPMG s'ha incorporat com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. El seu representant és Fernando Serrate, soci responsable de KPMG a Catalunya, Balears i Andorra.

        Actualment l'entitat suma 31 socis numeraris i l'acompanyen els 13 socis fundadors.


         18-03-2013

         Club de Golf Sant Cugat

         Nova incorporació

         El Club de Golf Sant Cugat s'ha incorporat com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. El seu representant és Enrique Hevia, president d'aquest prestigiós Club.

         Actualment l'entitat suma 29 socis numeraris i l'acompanyen els 13 socis fundadors.


          13-02-2013

          VIII Premis Sport Cultura Barcelona

          F.C. Barcelona

          Enguany les votacions per a escollir als guardonats dels Premis Sport Cultura Barcelona en la seva vuitena edició, ha tingut lloc a la Llotja Presidencial del F.C. Barcelona.

          Els socis de l'entitat amb els seus vots han escollit a:

          Baronessa Carmen Thyssen (cultura)

          Kilian Jornet (esport)

          Vicente del Bosque (millor Trajectòria)