EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


14-12-2023

Dinar de Nadal de socis de Sport Cultura Barcelona

El proper dijous 14 de desembre celebrarem el tradicional dinar de Nadal de socis de Sport Cultura Barcelona, una ocasió a la qual fer balanç de tot allò aconseguit l'any que acaba i agafar impuls pels reptes del 2024.


Darrers Actes


07-10-2019

VII Edició del Trofeu Triangular Sport Cultura Barcelona

Enguany la VII Edició de Trofeu Triangular Sport Cultura Barcelona, va començar al Club de Golf Llavaneras.

La modalitat de joc com en les darreres edicions va ser fourball match play handicap i la sortida a tir. Van jugar 12 parelles per Club, un total 72 jugadors.

El guanyador del primer partit, que va tenir lloc el 7 d'octubre va ser l'equip amfitrió amb 36 punts, seguit del Club de Golf Sant Cugat amb 21,5 i el Real Club de Golf El Prat va obtenir 14,5.

El segon partit es va jugar al Club de Golf Sant Cugat, el 21 d'octubre, i l'amfitrió va guanyar amb 33,5 punts, seguit del Real Club de Golf El Prat amb 23 i el Club de Golf Llavaneras va aconseguir 15,5.

La final es va celebrar, el 4 de novembre al Real Club de Golf El Prat on va guanyar l'equip local i la classificació final va donar la victòria d'aquesta setena edició al Club de Golf Sant Cugat, seguit del Club de Golf Llavaneras i en tercera posició El Prat. 

El torneig va concloure amb un dinar, durant el qual es va lliurar la copa a l'equip campió i les medalles als seus 24 jugadors. També es va lliurar una medalla a Gemma Vilaseca, de l'equip de Sant Cugat, per haver aconseguit un "Hole in One" al camp del Llavaneras.  


19-09-2019

Acte suport candidatura olímpica Pirineus Barcelona 2030

Sport Cultura Barcelona, va organitzar l'acte de suport a la candidatura olímpica Pirineus Barcelona 2030 a l'Auditori del FC Barcelona.

L'esdeveniment es va dividir en 6 blocs i va comptar amb la participació de:

Javier Faus, president del Cercle d'Economia va parlar de la sostenibilitat econòmica del projecte. 

Josep Mateu, president del RACC, va explicar sobre les infraestructures i la mobilitat.

Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg, a través de gràfics, va ensenyar els cicles climàtics.

Pilar Conesa, Comissària del Smart City Expo World Congress i CEO d'Amanteverti va parlar sobre les xarxes tecnològiques i els avantatges que aportarien.

Núria Pau, esquiadora alpina va fer una breu intervenció.

Rafael Vila-Sanjuan, Director d'Anàlisi i Desenvolupament Global d'ISGlobal, va participar en el bloc de societat i cultura.

Eduard Cayón, president del Centre Excursionista de Catalunya, soci de SCBCN, va expresar conclusions de l'acte i van intervenir també, Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol i Juan Antonio Samaranch, vicepresident del Comitè Olímpic Internacional, ambdós van remarcar la viabilitat del projecte, que la candidatura té la capacitat per a prosperar, però és molt important la unitat i voluntat política perquè es pugui portar a terme. 


16-09-2019

XV Aniversari Sport Cultura Barcelona

Amb motiu del 15è Aniversari de Sport Cultura Barcelona, l'Entitat va organitzar un sopar commemoratiu amb els seus socis, que es va celebrar a la Capella dels Àngels, situada al Convent dels Àngels del MACBA. Un emblemàtic edifici del S.XVI i patrimoni històric de la ciutat comtal.

Amb gran èxit de assistència, la cerimònia va començar amb un vídeo de presentació que abastava l’activitat, que Sport Cultura Barcelona ha portat a terme durant aquests 15 anys.

Seguidament van tenir lloc varis parlaments, el President d’Honor, Manuel Carreras Fisas, va començar amb unes paraules que feien referència a la història de la institució i com aquesta es va fundar.

També van parlar David Escudé, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Carlos Prieto, subdelegat del Govern de Barcelona i Meritxell Budó, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

El President de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí, va clausurar l’acte i va agrair tot el suport dels socis, patrocinadors i institucions públiques que sempre han col·laborat en les accions de SCBCN.


19-06-2019

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

La XIV Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona, es va celebrar el dimecres 19 de juny, al Reial Club de Polo de Barcelona.

Seguint l'ordre del dia, es va llegir i aprovar l'acta de l'assemblea del 21 de juny del 2018. El president, Albert Agustí, va donar a conèixer el seu informe, Rocío de Aguilera, secretària general, va presentar la memòria d'activitats i Mª Paz Corominas, tresorera de l'Associació, els comptes anuals de 2018 i el pressupost per a 2019.

Al finalitzar la sessió, els socis van assistir a una sessió amb Ramon Fauria, mentalista, conferenciant i coach executiu i personal, autor de "El Libro de los poderes: descubre y expande tu potencial e influencia", que va oferir una xerrada singular, que no va deixar indiferent a ningú.

La jornada va concloure amb un dinar al mateix Club de Polo.

 


17-06-2019

Presentació de l'Estudi

El dilluns 17 de juny, Sport Cultura Barcelona va presentar l' "Estudio de valores y mapa del deporte en España" a la seu del Comité Olímpico Español.

La presentació va ser a càrrec del president de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí, el president del COE, Alejandro Blanco i el director de Sports & Entertainment Research i responsable de l'Estudi, Javier Mancebo.

Mancebo va explicar que els objectius de l'Estudi són "establir els valors associats a l'esport en general, així com conèixer els atributs i valors associats a cada modalitat esportiva en particular". 

També va analitzar la situació i posicionament de cada disciplina esportiva en funció al número de practicants, aficionats i acords de patrocini.


13-06-2019

VIII Edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona

La VIII edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona es va organitzar al Club de Golf Llavaneras, el 13 de juny.

Amb la participació de 70 jugadors, que van competir per parelles en la modalitat fourball stableford.

Les quatre categories de joc premiades van ser:

1a parella scratch: Manuel López i Andreu Pérez

1a parella hàndicap inferior: Sergio Gil i Manuel Martínez-Fortún

1a parella hàndicap superior: Esther Ballvé i Mònica Salada

1a parella sènior: Marta Junoy i Núria Torras

Al finalitzar el torneig, va tenir lloc el lliurament dels premis i sorteig dels regals aportats pels socis de l'Entitat: Atlàntida Viatges, Caprabo, Destilerias MG, Fundació DAMM, Fundació Gran Teatre del Liceu, Fundación Puig, Grupo Godó, Palau de la Música, PortAventura World, Selenta Group i Vodafone. També van col·laborar amb obsequis: Brownie, Flamagas, Hole in One Spain, Macarfi i la Roca Village.


23-05-2019

Entrega de la XIV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

El 23 de maig en el transcurs d'un dinar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, es va celebrar el lliurament dels Premis Sport Cultura Barcelona en la seva decimocuarta edición.

L'acte va ser conduït pel periodista Aleix Perisé, qui va presentar a Rocío de Aguilera, secretària general de l'Entitat, que va donar la benvinguda i pas el vídeo d'entrada.

Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona va agrair l'assistència a tots els presents, personalitats del món cultural, esportiu i institucional de la ciutat comtal.

El pintor Jordi Alumà, de 95 anys i que encara continua en actiu, va rebre el premi a la Millor Trajectòria. Alumà agraït per aquest guardó, va regalar un quadre seu per l'Associació.

La cantant Rosalía, va rebre el premi en la categoria de cultura, que va recollir en nom seu el ballarí Ángel Corella.

Per finalitzar, el pentacampió de MotoGP Marc Márquez, va recollir el premi en la categoria d'esport.


13-05-2019

Visita guiada a l'exposició de DURERO, Mestre del Renaixement

El Reial Cercle Artístic va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona a visitar l'exposició "DURERO, Mestre del Renaixement". El Reial Cercle Artístic va promoure aquesta exposició distribuïda simultàniament en tres de les Institucions culturals més rellevants de la Ciutat Comtal, la Catedral de Barcelona, el Museu Diocesà (Pía Almoina) i el Reial Cercle Artístic.

Acompanyats per la Comissària de l'exposició Helena Alonso, Directora de c2c Projectes Culturals, van recòrrer els tres espais: la sala Capitular de la Catedral, el Museu Diocesà (Pía Almoina) i van finalitzar l'itinerari cultural al Reial Cercle Artístic, soci de Sport Cultura Barcelona, on es va oferir un sopar-còctel.


30-04-2019

Dinar amb Josep Bou, candidat del PP a les eleccions municipals 2019 a Barcelona

Josep Bou, candidat del PP a l’Alcaldia de Barcelona, va ser el darrer candidat que va participar al dinar-col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona. Aquest dinar va tenir lloc al Reial Club de Polo de Barcelona.

Durant una distesa trobada, va donar a conèixer les propostes polítiques que tenia intenció de dur a terme i amb els socis assistents van conversar de diferents temes d’actualitat.


16-04-2019

Trobada amb la Cup Capgirem Barcelona

El 16 d’abril, a la seu de Sport Cultura Barcelona, Jordi Magrinyà, número dos de la llista de la CUP Capgirem Barcelona i la regidora Maria Rovira, es van reunir amb els socis de Sport Cultura Barcelona.

Durant la trobada van explicar els motius de l’esmentat partit per a presentar-se a les eleccions municipals del 26 de maig, les seves expectatives i idees polítiques.