EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


10-04-2019

Dinar amb Jaume Collboni, candidat del PSC a les eleccions municipals 2019 a Barcelona

Jaume Collboni, candidat del PSC a l’Alcaldia de Barcelona, va compartir amb els socis de Sport Cultura Barcelona un dinar-col·loqui, al Reial Club Marítim de Barcelona.

En aquesta trobada, Collboni va comentar les propostes polítiques, que el seu partit desitjava dur a terme i va establir un diàleg amb els socis assistents.


08-04-2019

Dinar amb Elsa Artadi, candidata de Junts per Catalunya a les eleccions municipals 2019

Elsa Artadi, candidata número dos a l’Ajuntament de Barcelona per Junts per Catalunya, va compartir un dinar-col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona al Círculo Ecuestre.

En el transcurs del mateix, Artadi va parlar dels projectes polítics que el seu partit tenien programats, així mateix va mantenir una xerrada amb els socis assistents de temes relacionats amb el moment polític actual


03-04-2019

Visita privada exposició de Jaume Plensa

El MACBA ens va obrir les seves portes per a una visita guiada a l'exposició d'un dels escultors catalans amb més projecció internacional, reconegut mundialment per la seva obra pública a ciutats com: Chicago, Londres, Mont-real, Niça, Tòquio, Toronto o Vancouver.

Acompanyats de Cristina Bonet, coordinadora de l'exposició, els socis assistents van tenir l'oportunitat de visitar l'exposició de Jaume Plensa, que comptava amb obres des de la dècada dels 80 fins a les més actuals un recorregut que mostrava el diàleg que es produeix entre les obres que representen la figura humana i les obres abstractes.


02-04-2019

Dinar amb Ernest Maragall, candidat d'ERC a les eleccions municipals 2019 a Barcelona

Amb motiu de les eleccions municipals, convocades per al 26 de maig, Sport Cultura Barcelona va convidar a compartir un dinar-col·loqui amb els seus socis als candidats dels diferents partits que es van presentar a l’Alcaldia de Barcelona.

La segona trobada d'aquest cicle, va ser el 2 d’abril amb Ernest Maragall, cap de llista de la candidatura d’ERC i va tenir lloc al restaurant Mirador del Palau de la Música Catalana.

Durant el mateix, Maragall va comentar les propostes i projectes que preveien dur a terme i va intercanviar opinions amb el grup de socis que van assistir.


01-04-2019

Col·loqui amb el Dr. Santiago Niño Becerra

Sport Cultura Barcelona juntament amb IQS van organitzar un col·loqui amb el Dr. Santiago Niño Becerra, durant el qual va presentar el seu últim llibre "EL CRASH Tercera Fase". “El futur requereix de nous perfils professionals més tècnics” va afirmar Santiago Niño-Becerra en la presentació.

Aquest acte va tenir lloc a IQS. Va ser presentat per Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona i moderat per la periodista Xantal Llavina, directora del programa Revolució 4.0 de Catalunya.

"Tindrem crisi fins al 2023, però amb matisos". Així va començar Santiago Niño-Becerra la presentació del seu últim llibre El crash. Tercera Fase.

Durant la presentació del llibre, Niño-Becerra va explicar que la fi de la crisi econòmica actual cada vegada està més a prop, però que encara li queden alguns anys, i és que serà a partir del 2023 quan es començarà a imposar el nou model econòmic en el sistema capitalista actual. En aquest model el necessari serà l'important i es buscarà l'eficiència i la productivitat. "L'Estat com a ens va a menys. Passarem d'un mosaic d'Estats a una xarxa de zones amb capacitat econòmica i amb expectatives de creixement", va afirmar Niño-Becerra en parlar sobre el futur pròxim.

D'altra banda, va assenyalar que la fi de la crisi suposarà la fi de la volatilitat i l'arribada d'un entorn d'estabilitat generalitzada.

En finalitzar l'entrevista, el Dr. Niño Becerra va respondre a les nombroses preguntes que li van formular els assistents.26-03-2019

Visita exposició de Berenice Abbot. Retrats de la modernitat

Ricard Garzó, director general territorial de Mapfre a Catalunya i Balears, va convidar als socis a una visita privada guiada a l'exposició de "Berenice Abbot. Retrats de la modernitat".

Abbot està considerada pionera, avantguardista i audaç, una de les fotògrafes que de forma més primerenca i eficaç ha retratat Nova York. La ciutat es converteix davant el seu objectiu en un ésser viu.

Va actuar de pont entre els cercles culturals de París i Nova York als anys 1920 i 1930.

Els seus retrats d'artistes i Intel·lectuals parisins i la seva visió de les transformacions de la ciutat de Nova York constitueixen un excepcional retrat de la modernitat del segle XX.


29-01-2019

XIV Edició Premis Sport Cultura Barcelona. Elecció dels guanyadors

Tots els socis de Sport Cultura Barcelona, van ser convocats a participar com a jurat, a la seu de Le Chef, per a decidir els guardonats dels Premis SCBCN, en les seves tres categories: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

Els socis assistents van votar entre els candidats finalistes de cada categoria, que havien estat escollits durant la trobada del jurat tècnic, el 22 de gener, al Sofia Hotel.

GUANYADOR EN LA CATEGORIA D'ESPORT:

·          Marc Márquez, 4 vegades campió del món de MotoGP, el darrer al 2018

GUANYADORA EN LA CATEGORIA DE CULTURA:

·          Rosalía, cantant, guanyadora de dos premis Grammy

GUANYADOR EN MILLOR TRAJECTÒRIA:

·          Jordi Alumà, pintor amb una dilatada trajectòria artística, a nivell nacional i internacional

         


22-01-2019

XIV Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona. Jurat tècnic

El dimarts 22 de gener, al Sofia Hotel, es va reunir el jurat tècnic, format per professionals dels mitjans de comunicació i alguns socis de l'Associació, per seleccionar els finalistes de les tres categories que Sport Cultura Barcelona premia: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

Els candidats per a rebre aquests guardons, poden ser persones físiques, entitats o esdeveniments.

Els més votats van ser:

ESPORT:

·          Mireia Belmonte,  nedadora i medallista olímpica

·          Marc Márquez, 4 vegades campió del món de MotoGP, el darrer al 2018

·          Lydia Valentín, 2 vegades campiona d'Europa i bronze en el mundial d'halterofilia

·          Alejandro Valverde, campió del món de ciclisme en ruta 

CULTURA:

·          Eduardo Mendoza, escriptor, premi Planeta al 2010 i premi Cervantes al 2016

·          Rosalía, cantant, guanyadora de dos premis Grammy

·          Festival Sonar, música electrònica i experimental, fundat fa 25 anys

 

MILLOR TRAJECTÒRIA:

·          Jordi Alumà, pintor amb una dilatada trajectòria artística, a nivell nacional i internacional

·          Pau Gasol, jugador de la NBA

·          Juan Carlos Navarro, ex jugador de bàsquet del FC Barcelona i de la selecció espanyola, retirat al 2018

·          Open Arms, ONG, dedicada a rescatar migrants al Mediterrani

El 29 de gener, tots els socis de Sport Cultura Barcelona, estan convocats a participar com a jurat, per a decidir els guardonats d'aquesta catorzena edició.


20-01-2019

Concert Carmina Burana & OCM

Sport Cultura Barcelona va convidar als seus socis al concert amb Carmina Burana & OCM, que va tenir lloc el diumenge 20 de gener a les 17:30 hores, al Palau de la Música Catalana.


09-01-2019

Visita exposició Picasso-Picabia

Ricard Garzó, Director General Territorial de MAPFRE Catalunya, va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona, a visitar l'exposició: Picasso-Picabia. La pintura en qüestió.

La mostra fa un recorregut per la història de l'art des de l'aparició del cubisme sobre el 1910, passant pel dadaisme al 1915. Amb més de 150 peces (pintures i arts gràfiques) i documents d'arxiu (revistes, cartes i fotografies). L'exposició proposa analitzar el diàleg que s'estableix entre les obres de Picasso i Picabia i mostrarà els vincles reals o imaginats entre ells.

És la primera vegada al món que s'ha organitzat una exposició conjunta amb Picasso i Picabia.