EXCLUSIU SOCIS
19-11-2022

Carlota Sabaté revalida el seu càrrec com a presidenta del Club de Golf Vallromanes

El Club de Golf Vallromanes va celebrar eleccions a la presidència el darrer 19 de novembre, després de les quals Carlota Sabaté va resultar reelegida i renova el seu càrrec de presidenta del club.


  03-11-2022

  La Unió Esportiva Santboiana, guardonada per Mundo Deportivo

  En el transcurs de l’acte organitzat per Mundo Deportivo, la Unió Esportiva Santboiana va ser premiada amb el Trofeu Campions Valors per la seva trajectòria, els seus 100 anys d’història i la consecució del seu vuitè títol de lliga a la temporada 2021-22. Va recollir el premi la presidenta del club, Aurora Bravo.   20-10-2022

   Claudi Martí, reelegit com a president del Club Natació Sabadell

   El Club Natació Sabadell va celebrar eleccions a la presidència el passat 20 d'octubre, després de les quals Claudi Martí, president del club des de 2017, revalida el seu mandat i per tant continuarà sent el president del club durant els pròxims sis anys, fins a 2028.


    19-07-2022

    El Club de Golf Llavaneras celebra el seu 75è Aniversari

    Fundat el 1945, el Club de Golf Llavaneras celebra enguany el seu 75è Aniversari, celebració que va haver de posposar per la pandèmia.

    Ha estat un honor per a Sport Cultura Barcelona que ens hagin convidat a jugar el torneig institucional organitzat amb motiu d'aquesta històrica fita.

    Un cop acabat el partit, Manolo Carreras, president d'honor de Sport Cultura Barcelona, va entregar una placa commemorativa al president del Club de Golf Llavaneras, Juan Camprubí.

    Moltes felicitats!


     15-07-2022

     Celebració del 125è Aniversari del Reial Club de Polo de Barcelona

     El Reial Club de Polo de Barcelona va celebrar el seu 125è Aniversari amb una vetllada memorable a la qual van assistir 1.800 socis.

     Feliçox 125 anys de vida!


      20-06-2022

      XVI Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

      El 20 de juny vam lliurar els Premis Sport Cultura 2021. Els guardonats van ser: Alexia Putellas en la categoria d'Esport; Antonio López en la categoria de Cultura, i Josep Carreras a la Millor Trajectòria. Un acte entranyable per premiar tres grans professionals del món de la cultura i l'esport.

      Alejandro Blanco, president del Comité Olímpico Español, va entregar el premi en la categoria d'Esport a la futbolista del Barça Alexia Putellas, que va ser recollit per Xavier Puig, responsable de fútbol femení de l'equip barceloní.

      Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic, va entregar el premi en la categoria de Cultura al pintor i escultor Antonio López, gran mestre de l'hiperrealisme.

      Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona, va entregar el premi a la Millor Trajectòria al tenor Josep Carreras per la seva prolífica carrera al món de la lírica, així com per liderar la seva fundació homònima en una imparable lluita per aconseguir que algun dia la leucèmia sigui una malaltia 100% curable.


       06-06-2022

       La Unió Esportiva Santboiana es proclama campiona de Lliga

       Traslladem al club la nostra més sincera enhorabona per aquesta fita, vuitena vegada a la seva història i immillorable colofó a la celebració del centenari de la seva fundació.


        21-05-2022

        El Conservatori del Liceu celebra el seu 185è Aniversari

        El Conservatori del Liceu va arrencar la celebració del seu 185è Aniversari amb un magnífic concert al Liceu, al qual van assistir socis de la nostra entitat.


         19-05-2022

         El MNAC presenta La llum és color, la nova exposició de Turner

         Acompanyem el MNAC a la inauguració de l'extraordinària exposició "La llum és color" del pintor romàntic anglès Turner. La presentació va córrer a càrrec de Pepe Serra, director del museu.


          18-05-2022

          El Reial Club de Polo inicia la celebració del seu 125 Aniversari

          Assistim a l'inici de la celebració del 125è Aniversari del Reial Club de Polo de Barcelona, que va tenir lloc al transcurs d'un acte al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.