EXCLUSIU SOCIS
24-02-2023

El RCG El Prat acull la competició internacional Faldo Series

Luis Masaveu es va proclamar vencedor de la competició internacional júnior Faldo Elit Series disputada al Real Club de Golf El Prat. El jugador madrileny va finalitzar amb 139 cops, -5, amb una última ronda de -4.

La competició internacional es va disputar del 22 al 24 de febrer al camp de golf barceloní. Les Faldo Series tenen com a objectiu promoure la carrera de joves talents internacionals del golf. La del RCG El Prat serà la primera de les vuit cites de les Faldo Series i la temporada finalitzarà amb la Final que es disputarà a Florida (els Estats Units), al gener de 2024.


  21-02-2023

  Julián García renova el càrrec de President del Club Nataciò Atlètic-Barceloneta

  Julián García revalida el seu càrrec com a president del Club Natació Atlètic-Barceloneta després de 25 anys de trajectòria al front del club. Enhorabona Julián per aquesta fita que només pot significar que la feina duta a terme en aquest temps ha estat encomiable.


   08-02-2023

   Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona

   El 8 de febrer tindrà lloc la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona al Círculo Ecuestre.

     

    07-02-2023

    La Fundació Joan Miró convida els socios a l'exposició de Paul Klee

    La Fundació Joan Miró va convidar els socis de Sport Cultura Barcelona a la visita privada a l’exposició "Paul Klee i els secrets de la natura" que va organitzar per als seus mecenes i patrons.


     18-01-2023

     Donem la benvinguda a la Fundación ClosaSeguros

     Sport Cultura Barcelona comunica que s'ha incorporat com a soci numerari Fundación ClosaSeguros representada pel seu president executiu, José M. Closa.


      20-12-2022

      El Círculo Ecuestre clausura la tercera edició de By Invitation

      El Círculo Ecuestre va tancar amb gran èxit la seva tercera edició de By Invitation, el seu cicle internacional d'art modern i contemporani, amb gran afluència de públic, entre el qual es trobaven socis i amics de Sport Cultura Barcelona. Durant sis dies, el club de Barcelona va aconseguir convertir-se en el punt de trobada cultural de la ciutat i el lloc idoni on admirar prop de mil obres d'artistes de la talla de Miró, Picasso, Dalí, Barceló, Plensa o Tàpies, entre altres.

      Amb l'objectiu d'impulsar el sector cultural de la ciutat, i amb la finalitat de reunir un grup de gran qualitat i representatiu del món artístic de la ciutat de Barcelona, l'exposició va reunir 23 destacades galeries d'art de Barcelona i de la resta Espanya.

      Aquesta edició, By Invitation va voler retre homenatge al pintor barceloní Antoni Tàpies, avançant-se al centenari del seu naixement que es complirà en 2023 exposant multitud d'obres de l'artista.

      https://www.circuloecuestre.es/noticias/by-invitation-clausura-su-tercera-edicion-con-un-sensacional-homenaje-a-tapies-y-grandes-invitados" title="" target="">Més informació


       19-11-2022

       Carlota Sabaté revalida el seu càrrec com a presidenta del Club de Golf Vallromanes

       El Club de Golf Vallromanes va celebrar eleccions a la presidència el darrer 19 de novembre, després de les quals Carlota Sabaté va resultar reelegida i renova el seu càrrec de presidenta del club.


        03-11-2022

        La Unió Esportiva Santboiana, guardonada per Mundo Deportivo

        En el transcurs de l’acte organitzat per Mundo Deportivo, la Unió Esportiva Santboiana va ser premiada amb el Trofeu Campions Valors per la seva trajectòria, els seus 100 anys d’història i la consecució del seu vuitè títol de lliga a la temporada 2021-22. Va recollir el premi la presidenta del club, Aurora Bravo.         20-10-2022

         Claudi Martí, reelegit com a president del Club Natació Sabadell

         El Club Natació Sabadell va celebrar eleccions a la presidència el passat 20 d'octubre, després de les quals Claudi Martí, president del club des de 2017, revalida el seu mandat i per tant continuarà sent el president del club durant els pròxims sis anys, fins a 2028.


          19-07-2022

          El Club de Golf Llavaneras celebra el seu 75è Aniversari

          Fundat el 1945, el Club de Golf Llavaneras celebra enguany el seu 75è Aniversari, celebració que va haver de posposar per la pandèmia.

          Ha estat un honor per a Sport Cultura Barcelona que ens hagin convidat a jugar el torneig institucional organitzat amb motiu d'aquesta històrica fita.

          Un cop acabat el partit, Manolo Carreras, president d'honor de Sport Cultura Barcelona, va entregar una placa commemorativa al president del Club de Golf Llavaneras, Juan Camprubí.

          Moltes felicitats!