EXCLUSIU SOCIS
12-03-2021

Antonio Banderas, Premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura

L'actor Antonio Banderas, guardonat amb el premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura, va rebre el guardó el passat 12 de març al Teatre del Soho, a Màlaga.

Li lliuraren personalment el Premi: Albert Agustí, President; Rocío de Aguilera, Secretària General, i Ramón Agenjo, membre de l'Assemblea de l'Entitat i Patró Director de Damm.


  11-02-2021

  Carlos Sainz va rebre el Premi Sport Cultura Barcelona 2019, a la Millor Trajectòria

  El pilot de rallies Carlos Sainz va rebre el premi Sport Cultura Barcelona 2019, en la categoria de Millor Trajectòria. El guardó va ser lliurat pel President de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí. El Vicepresident de Sport Cultura Barcelona i President del RACC, Josep Mateu, i la Secretària General de Sport Cultura Barcelona, Rocío de Aguilera, van assistir també al lliurament del guardó.

  Carlos Sainz va dirigir unes paraules agraint el Premi: https://youtu.be/hk_TW7OYVRM

  Finalitzada l'entrega del guardó, que va tenir lloc al Karting Indoor de Carlos Sainz Sr., Albert Agustí, Josep Mateu i Rocío de Aguilera, van tenir ocasió de saludar a Carlos Sainz Jr., pilot de Formula 1, que actualment pertany a l'equip de Ferrari.   28-12-2020

   VISITA A LA SEU DE LA CREU ROJA CATALUNYA

   Amb motiu del donatiu que Sport Cultura Barcelona, va entregar a la Creu Roja, pel seu programa d’ajuda al Covid-19, el President de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, la Secretària Autonòmica, Helena Fontanet i el Coordinador per a Catalunya, Enric Moris, van rebre a la seu de l’ONG de Barcelona, a Albert Agustí, President i Rocío de Aguilera, Secretària General de Sport Cultura Barcelona, també els va acompanyar Ramón Agenjo, Patró Director de la Fundació DAMM, soci de l’Associació.

   Durant la trobada van conèixer el funcionament d’aquesta institució humanitària, amb més de 155 anys d’història i els projectes que porten a terme per a poder abastir als col·lectius més vulnerables de la societat, i que a causa del Covid s’ha accentuat aquesta mancança i ara més que mai és necessari cooperar amb organitzacions solidàries.


    29-07-2020

    Fundació Joan Miró

    Nou soci de Sport Cultura Barcelona

    La Fundació Joan Miró, un espai de coneixement i difusió de l'obra de Joan Miró, ha entrat com a soci de Sport Cultura Barcelona i la seva presidenta Sara Puig, és la representant en la nostra Associació.

    La Fundació Joan Miró va ser creada pel mateix artista amb un fons inicial constituït majoritàriament per la seva col·lecció privada, amb la voluntat d’establir a Barcelona un espai mironià de referència internacional, impulsar la recerca i els estudis sobre Miró i sobre art contemporani i posar en valor el seu fons.

    La Fundació va obrir al públic el 10 de juny de 1975 i, des d’aleshores, ha esdevingut un espai dinàmic on l’art de Joan Miró conviu amb la creació artística més contemporània.


    29-01-2020

    Elecció dels guanyadors dels XV Premis Sport Cultura Barcelona

    El 29 de gener, al Reial Club de Tennis Barcelona, es van reunir els socis de l'Entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona i conèixer els guardonats 2019 en les tres disciplines.  

    En la categoria Esport, el guanyador va ser el jugador de futbol Leo Messi; a la categoria Cultura, el Teatro Soho de l’actor Antonio Banderas i a la categoria Millor Trajectòria, el pilot de ral·lis Carlos Sainz.

    A més a més, es va concedir una Menció Especial a Josep Lluís Vilaseca, que fou membre de la Junta del Comité Olímpico Español, membre del Comitè de Control i Disciplina de la UEFA i Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

    Aquesta iniciativa atorga un premi a una persona o institució que hagi sigut rellevant en l’àmbit de la Cultura i de l’Esport, així com el de Millor Trajectòria en reconeixement a una persona o entitat per la seva trajectòria professional en qualsevol àmbit.

    https://www.lavanguardia.com/deportes/20200203/473281383193/messi-y-carlos-sainz-galardonados-con-los-premios-sport-cultura-barcelona.html''; title=''La Vanguardia'' target=''La Vanguardia''>La Vanguardia 

    https://www.ara.cat/ara_mateix/actualitat-ultima-hora-noticies-directe_12_2342285749_137046.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=ara''; title=''Diari ARA'' target=''Diari ARA''>Diari ARA 


     10-12-2019

     CLUB DE GOLF TERRAMAR

     Nou soci numerari

     El darrer soci del 2019, que va entrar a Sport Cultura Barcelona, va ser el Club de Golf Terramar i el seu president, el Sr. José Maria Gassó, és el representant.

     Esport, gastronomia, oci i cultura fan del Terramar un club amb  història i tradició.


      28-10-2019

      Foment de les Arts i del Disseny

      Nou soci numerari

      El 28 d'octubre el Foment de les Arts i del Disseny ha entrat com a soci col·laborador de Sport Cultura Barcelona.

      El seu President, Sr. Jordi Montaña i el President de l'Associació, Sr. Albert Agustí han signat el conveni de col·laboració entre ambdós entitats.

      El Foment de les Arts i del Disseny és una associació sense ànim de lucre de professionals i empreses vinculades al disseny. Dediquen els seus recursos a promoure la cultura creativa, a donar suport a les noves generacions i a estimular l’excel·lència en el disseny de producte, l’arquitectura, la moda, el disseny gràfic, la comunicació visual, l’artesania i les arts en general.


       20-09-2019

       Acte suport candidatura olímpica Pirineus Barcelona 2030

       Sport Cultura Barcelona, va organitzar l'acte de suport a la candidatura olímpica Pirineus Barcelona 2030 a l'Auditori del FC Barcelona.

       L'esdeveniment es va dividir en 6 blocs i va comptar amb la participació de:

       Javier Faus, president del Cercle d'Economia que va parlar de la sostenibilitat econòmica.

       Josep Mateu, president del RACC, va explicar sobre les infraestructures i la mobilitat.

       Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg, a través de gràfics, va explicar els cicles climàtics.

       Pilar Conesa, Comissària del Smart City Expo World Congress i CEO d'Amanteverti va parlar sobre les xarxes tecnològiques i els avantatges que aportarien.

       Núria Pau, esquiadora alpina va fer una breu intervenció.

       Les conclusions van estar a càrrec d'Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol i Juan Antonio Samaranch, vicepresident del Comitè Olímpic Internacional, ambdós van remarcar la viabilitat del projecte, que la candidatura té la capacitat per a prosperar, però és molt important la unitat i voluntat política perquè es pugui portar a terme. 


        21-01-2019

        LE CHEF CATERING

        Nou Soci Numerari

        Le Chef Catering, va entrar a formar part de Sport Cultura Barcelona, durant el mes de gener. Laura Pi, socio-directora, és la representant a la nostra Entitat.

        Empresa de restauració especialitzada en el servei de catering selectiu d'alta gama, creada per Laura Pi al 1995. Qualitat, originalitat i servei impecable són els ingredients indispensables que els defineixen.

         


         24-12-2018

         Andrés Iniesta

         Premi Sport Cultura Barcelona 2017, Millor Trajectòria

         Andrés Iniesta, va recollir personalment el Premi Sport Cultura Barcelona, en la categoria de Millor Trajectòria, el dissabte 22 de desembre, al FC Barcelona.

         Albert Agustí, President de Sport Cultura Barcelona, li va lliurar a Andrés Iniesta, el guardó que havia agafat en el seu nom Guillermo Amor, el passat 17 d'octubre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.