EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


03-07-2018

Visita al Barcelona Supercomputing Center

Sport Cultura Barcelona va organitzar pels seus socis la visita al Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS), el centre nacional de supercomputació a Espanya. 

Estan especialitzats en computació d'altes prestacions (HPC) i gestionen el MareNostrum, situat dintre de l'antiga capella a la Torre Girona.

El BSC-CNS està al servei de la comunitat científica internacional i de la indústria que requereixin serveis d'HPC. Un equip multidisciplinar de recerca i les instal·lacions computacionals - incloent el MareNostrum- fan del BSC-CNS un centre internacional d'excel·lència en e-Ciència.


27-06-2018

VII Edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona

La VII edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona es va celebrar al Real Club de Golf El Prat. Van participar 70 jugadors, que van competir en parelles sota la modalitat de fourball stableford.

Les parelles guanyadores a cada una de les quatre categories de joc van ser les següents:

1a parella scratch: Daniel Jiménez-Quesada i Luis Valls

1a parella hàndicap inferior: Xavier Puig Alsina i Marian Puig Guasch

1a parella hàndicap superior: Juan Pedro Raurell i Dionis Aymar

1 parella sènior: Xavier Queralt i Encarna García

Finalitzat el torneig, es va oferir un aperitiu durant el qual va tenir lloc el lliurament de premis i es van sortejar els regals aportats pels socis de Sport Cultura Barcelona: Atlàntida Viatges, Caprabo, Destilerías MG, Fundació DAMM, Fundació Gran Teatre del Liceu, Fundación Puig, Fundació RBA, Grupo Godó, Palau de la Música, PortAventura World, Reial Club de Tennis Barcelona, Selenta Group i Vodafone. També van col·laborar amb obsequis Brownie, Isdin i Hole in One Spain.

 

 


21-06-2018

Assemblea general de Socis Sport Cultura Barcelona

La XII Assemblea General de Socis de Sport Cultura Barcelona es va celebrar a la sala Fundació del FC Barcelona i va estar presidida per Albert Agustí, president de l'Associació.

Seguint l'ordre del dia, es va aprovar l'acta de l'assemblea anterior, que va tenir lloc el 27 de juny de 2107. El president Albert Agustí, va donar a conèixer el seu informe i Rocío de Aguilera, secretària general executiva, va presentar la memòria d'activitats. Mª Paz Corominas, tresorera de l'Entitat, va exposar els comptes anuals corresponents al 2017 i el pressupost per al 2018, que va ser aprovat per l'Assemblea.

Al finalitzar la mateixa, els socis assistents van tenir l'oportunitat de recòrrer amb el President del Club, Josep M. Bartomeu, les instal·lacions del Camp Nou. La jornada va concloure amb un dinar a la Llotja Presidencial del Club.


13-06-2018

Visita exposició d'Antonio López

Sport Cultura Barcelona va organitzar pels seus socis la visita a l'exposició dedicada a Antonio López al Palau de la Música Catalana.

Una mostra que conté un total de 15 obres: 3 escultures, una de les quals és inèdita, col·locades a la Plaça del Palau i a la Sala Millet.

Aquesta exposició s'emmarca en el diàleg amb les arts plàstiques, impulsat des de fa sis temporades per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.

Al finalitzar la visita, va tenir lloc un dinar al restaurant Mirador del Palau.


25-05-2018

Visita al complex central dels Mossos d'Esquadra

Els socis de Sport Cultura Barcelona van ser convidats, el divendres 25 de maig a visitar el complex central dels Mossos d'Esquadra.

Rebuts pel Comissari Miquel Esquius, Cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial i el Comissari Joan Carles Molinero, Cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central, van recórrer els diferents espais del complex (l'Auditori, l'Heliport i el poliesportiu). A més també van estar a l'Àrea de brigada Mòbil, l'Àrea Tedax (Tècnic Especialista en Desactivació d'Artefactes Explosius) i la Unitat Central de Balística.

Al finalitzar van dinar al menjador del Complex Central.


08-05-2018

Visita exposició de Lita Cabellut

Sport Cultura Barcelona va organitzar pels seus socis, la visita a l'exposició de "Lita Cabellut" (Sariñena, 1961). Una artista l?obra de la qual va més enllà dels límits de la pintura convencional.

La Fundació Vila Casas, fundada al 1986 per l?empresari farmacèutic Antoni Vila Casas, va ser guardonada en la IV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona, en la categoria de Cultura, pel seu esforç i dedicació a promocionar l?art contemporani. 


05-04-2018

Visita al Palau de Capitania i dinar al Reial Club Marítim de Barcelona

Sport Cultura Barcelona va organitzar una visita privada al Palau de Capitania. El tinent general, inspector general de l'Exèrcit, Fernando Aznar Ladrón de Guevara, va rebre als socis en audiència privada i seguidament van recòrrer la zona noble del Palau acompanyats pel Coronel Juan José Peral. 

Després de la visita van dinar al Reial Club Marítim de Barcelona, soci de l'Entitat.

 

 


07-03-2018

XIII edició Premis Sport Cultura Barcelona. Elecció guanyadors

En el transcurs d'un dinar que va tenir lloc al Sofia Hotel es va dur a terme la votació dels candidats finalistes de la XIII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona, en les seves tres categories: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

El jurat tècnic format per tretze professionals dels mitjans de comunicació i setze socis de la nostra entitat, va escollir els següents guardonats:

Esport: GARBIÑE MUGURUZA

Cultura: JAUME PLENSA

Millor Trajectòria: ANDRÉS INIESTA

Enguany el jurat va concedir una Menció Especial a l'HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU, que era finalista en Millor Trajectòria, pels seus 150 anys des de la seva fundació i la gran tasca que realitza.


05-03-2018

Visita a Casa Vicens

Sport Cultura Barcelona va organitzar pels seus socis una visita a Casa Vicens (1883-1885).

Acompanyats per Joan Abelló, director de Casa Vicens i Mercedes Mora, responsable institucional del Museu. Van recòrrer aquest impressionant edifici modernista, situat al carrer de les Carolines, al barri de Gràcia.

Aquest va ser el primer projecte d'importància confiat a  Gaudí, una joia arquitectònica declarada Patrimoni Mundial per la Unesco el 2005 i que fins a dia d'avui no havia estat mai oberta al públic.

Una nova casa museu de la ciutat amb vocació d'espai cultural. Un espai exclusiu, amb personalitat pròpia, disposat a donar a conèixer un Gaudí diferent al què fins ara havia conegut el gran públic.


07-02-2018

XIII edició Premis Sport Cultura Barcelona. Jurat tècnic

Sport Cultura Barcelona va convocar als membres de l'Assemblea, el passat 7 de febrer, al Real Club de Golf El Prat, a la primera fase de la votació dels candidats de la XIII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona, en les seves tres categories. Els finalistes van ser els següents:

Esport: Garbiñe Muguruza, Marc Márquez i Sergio García

Cultura: Jaume Plensa, La Fura dels Baus, Albert Guinovart i Plácido Domingo

Millor Trajectòria: Hospital Sant Joan de Déu, Carlos Sainz i Andrés Iniesta