EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


15-05-2023

Primer partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona 2023

El proper 15 de maig començarà al Club de Golf Sant Cugat una nova edició del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona de golf, que aquest 2023 celebra la seva XI edició.

Els jugadors dels cinc clubs membres de la nostra associació es disputaran la victòria a cinc jornades repartides al llarg del que queda d'any:

· 15 de maig, Club de Golf Sant Cugat
· 22 de juny, Club de Golf Vallromanes
· 3 de juliol, Real Club de Golf El Prat
· 2 d'octubre, Club de Golf Vallromanes
· 16 d'octubre, Club de Golf Llavaneras


02-05-2023

Trobada amb Xavier Trias, candidat a l'alcaldia de Trias per Barcelona

Segueix la ronda de converses amb els candidats a l’alcaldia de Barcelona amb Xavier Trias. L’exalcalde s’ha reunit amb membres de Sport Cultura per compartir amb ells els seus objectius si aconsegueix fer-se amb l’alcaldia de la nostra ciutat el proper 28 de maig. La trobada ha tingut lloc a la Sala de la Llum del Reial Cercle Artístic.

Han acompanyat Xavier Trias: Joana Ortega, la regidora Francina Vila, el regidor Joan Rodríguez i el cap de gabinet, Adrià Ventura.


28-04-2023

Recepció del Pare Abat i visita a l'Abadia de Montserrat

El 28 de maig vam visitar l'Abadia de Montserrat, on ens va rebre el Pare Abat Manel Gasch, qui exerceix el govern del monestir des del 2021.

Vam tenir ocasió de visitar el museu i el monestir, així com de presenciar el cant de la Salve i el Virolai per part de l'Escolania. La jornada va finalitzar amb un dinar al restaurant Abat Cisneros.


11-04-2023

Trobada amb Daniel Sirera, candidat a l'alcaldia del PPC

Seguim la ronda de converses amb els candidats a l'alcaldia amb Daniel Sirera, candidat del Partit Popular Català.

En aquesta ocasió, la trobada va tenir lloc al restaurant del Reial Club de Polo i juntament amb Daniel Sirera van assistir també Ángeles Esteller, vicesecretària sectorial, Gemma Gesa (cap de gabinet) i Rocío Alcalà (assessora de comunicació).


30-03-2023

Trobada amb Ernest Maragall, candidat a l'alcaldia d'ERC

Amb la vista posada a les eleccions municipals del 28 de maig, Sport Cultura organitza una ronda de converses amb els candidats a l'alcaldia.

El primer candidat amb el que es van reunir els nostres socis va ser Ernest Maragall, candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya, a un dinar que va tenir lloc al restaurant BlauBCN.

Van acompanyar Ernest Maragall la regidora Elisenda Alamany i el cap de gabinet Guillem Casals.


07-03-2023

Elecció dels guanyadors dels XVII Premis Sport Cultura Barcelona

El 7 de març, al Círculo Ecuestre, es van reunir els socis de l'entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XVII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona i conèixer els guardonats del 2022 en les tres disciplines: Esport, Cultura i Trajectòria. En aquesta ocasió, el jurat va decidir atorgar també una Menció Especial.

Els guardonats van ser:

Esport: GRANT DALTON

Cultura: CARLA SIMÓN

Trajectòria: ANTONI ROS-MARBÀ

Menció Especial: JUAN CARLOS UNZUÉ 


22-02-2023

XVII Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona. Jurat tècnic

El jurat tècnic format per professionals dels mitjans de comunicació i alguns socis de l'entitat, es van reunir al Reial Club de Tennis de Barcelona, en el transcurs d'un dinar, per seleccionar els finalistes de les tres categories que Sport Cultura Barcelona premia: Esport, Cultura i Trajectòria.

ESPORT: Grant Dalton, Carlos Alcaraz i Toni Bou.

CULTURA: Carla Simón, Rigoberta Bandini i Juan Diego Botto.

TRAJECTÒRIA: Antoni Ros-Marbà, Juan Carlos Unzué i La Marató de TV3.

El proper 7 de març tindrà lloc l'elecció dels guanyadors d'aquesta XVII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona.21-02-2023

Visita a l'exposició 'Sorolla. Caçant impressions' al Palau Martorell

El darrer 21 de febrer el recentment rehabilitat Palau Martorell va convidar els socis de Sport Cultura Barcelona a realitzar una visita privada a l'exposició "Sorolla. Caçant impressions".

L’exposició, comissariada per Blanca Pons-Sorolla i María López, es compon d’un total de 193 olis en formato petit sobre taula, cartró o altres materials pertanyents a la col·lecció del Museu Sorolla i ha estat organitzada en col·laboració amb el Museu Sorolla i la Fundació Museu Sorolla.


20-02-2023

Torneig de golf femení en suport a la Solheim Cup

El 20 de febrer vam organitzar un torneig en suport a la Solheim Cup, que tindrà lloc al setembre de 2023 a Finca Cortesín (Màlaga), i a l'esport femení en general. El Real Club de Golf El Prat, soci fundador de Sport Cultura Barcelona, va ser l'amfitrió de la prova.

Els equips participants van estar formats per jugadores dels cinc clubs de golf que formen part de l'entitat: el Real Club de Golf El Prat, el Club de Golf Llavaneras, el Club de Golf Sant Cugat, el Club de Golf Terramar i el Club de Golf Vallromanes.


15-12-2022

Dinar de Nadal de socis de Sport Cultura Barcelona

El 15 de desembre va tenir lloc el tradicional dinar de Nadal de socis de Sport Cultura Barcelona al Reial Club de Polo de Barcelona.

Després de dos anys sense poder-lo celebrar, retrobar-nos va ser un gran motiu d’alegria.