EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


29-01-2020

Elecció dels guanyadors dels XV Premis Sport Cultura Barcelona

El 29 de gener, al Reial Club de Tennis Barcelona, es van reunir els socis de l'Entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona i conèixer els guardonats 2019 en les tres disciplines: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.  

Enguany han estat premiats:

Esport: LEO MESSI

Cultura:TEATRO SOHO - ANTONIO BANDERAS

Millor Trajectòria: CARLOS SAINZ

Menció Especial: JOSEP LLUÍS VILASECA


23-01-2020

XV Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona. Jurat tècnic

El jurat tècnic format per professionals dels mitjans de comunicació i alguns socis de l'Entitat, es van reunir al Sofia Hotel, en el transcurs d'un dinar, per a seleccionar els finalistes de les tres categories que Sport Cultura Barcelona premia: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

ESPORT: Marc Gasol, Leo Messi i la selecció espanyola femenina de bàsquet.

CULTURA: Eduardo Mendoza, Soho/Antonio Banderas, Ferran Adrià, Jordi Herralde i Joan Margarit.

MILLOR TRAJECTÒRIA: Josep Lluís Vilaseca, Ferran Adrià/Juan Mari Arzak i Carlos Sainz.

El proper 29 de gener tindrà lloc l'elecció dels guanyadors d'aquesta XV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona


10-12-2019

Dinar de Nadal

Sport Cultura Barcelona va organitzar el tradicional dinar de Nadal pels seus socis, el 10 de desembre al Reial Club Nàutic de Barcelona.

Una data assenyalada on el President de l'Entitat va fer balanç de l'any que finalitza en uns dies i on tots els socis assistents van tenir l'ocasió d'acomiadar-se abans del començament de les Festes Nadalenques.


20-11-2019

Visita a la Fira LOOP

LOOP Barcelona, el punt de trobada internacional de videoart va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona, a una visita exclusiva a la Fira LOOP, que va tenir lloc a l’Hotel Almanac.

El vídeo com a mitjà d’expressió artística és el llenguatge dels nostres temps. Aquest mitjà representa molt bé les característiques i les contradiccions del món en el que vivim i a la vegada qüestiona el seu estatus d’objecte col·leccionable per ser efímer i fàcilment reproducïble.

Al 2003, LOOP crea la primera fira del món del videoart, dos anys abans de l’aparició de Youtube. Avui és un punt de trobada internacional per als videoartlovers i el major esdeveniment europeu dedicat al videoart. A més, amb un format híbrid (festival, fira i fòrum) LOOP potencia el caràcter creatiu de la ciutat.


07-11-2019

Visita exposició d'Oriol Maspons, la fotografia útil / 1949-1995

Sport Cultura Barcelona, va organitzar una visita privada pels seus socis a la primera gran exposició retrospectiva sobre l'obra del fotògraf barceloní Oriol Maspons.

L'exposició, exhibida al Museu Nacional d'Art de Catalunya i presentada en gran format, va fer un recorregut per més de quatre dècades d'intensa activitat en els camps del reportatge, el retrat, la moda i la publicitat, contextualitzant-ne la producció i donant suport a la recerca en la recuperació de material documental, llibres, revistes, caràtules de discos, etc..., per conèixer també el destí final de les fotografies de l'autor.


07-10-2019

VII Edició del Trofeu Triangular Sport Cultura Barcelona

Enguany la VII Edició de Trofeu Triangular Sport Cultura Barcelona, va començar al Club de Golf Llavaneras.

La modalitat de joc com en les darreres edicions va ser fourball match play handicap i la sortida a tir. Van jugar 12 parelles per Club, un total 72 jugadors.

El guanyador del primer partit, que va tenir lloc el 7 d'octubre va ser l'equip amfitrió amb 36 punts, seguit del Club de Golf Sant Cugat amb 21,5 i el Real Club de Golf El Prat va obtenir 14,5.

El segon partit es va jugar al Club de Golf Sant Cugat, el 21 d'octubre, i l'amfitrió va guanyar amb 33,5 punts, seguit del Real Club de Golf El Prat amb 23 i el Club de Golf Llavaneras va aconseguir 15,5.

La final es va celebrar, el 4 de novembre al Real Club de Golf El Prat on va guanyar l'equip local i la classificació final va donar la victòria d'aquesta setena edició al Club de Golf Sant Cugat, seguit del Club de Golf Llavaneras i en tercera posició El Prat. 

El torneig va concloure amb un dinar, durant el qual es va lliurar la copa a l'equip campió i les medalles als seus 24 jugadors. També es va lliurar una medalla a Gemma Vilaseca, de l'equip de Sant Cugat, per haver aconseguit un "Hole in One" al camp del Llavaneras.  


19-09-2019

Acte suport candidatura olímpica Pirineus Barcelona 2030

Sport Cultura Barcelona, va organitzar l'acte de suport a la candidatura olímpica Pirineus Barcelona 2030 a l'Auditori del FC Barcelona.

L'esdeveniment es va dividir en 6 blocs i va comptar amb la participació de:

Javier Faus, president del Cercle d'Economia va parlar de la sostenibilitat econòmica del projecte. 

Josep Mateu, president del RACC, va explicar sobre les infraestructures i la mobilitat.

Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg, a través de gràfics, va ensenyar els cicles climàtics.

Pilar Conesa, Comissària del Smart City Expo World Congress i CEO d'Amanteverti va parlar sobre les xarxes tecnològiques i els avantatges que aportarien.

Núria Pau, esquiadora alpina va fer una breu intervenció.

Rafael Vila-Sanjuan, Director d'Anàlisi i Desenvolupament Global d'ISGlobal, va participar en el bloc de societat i cultura.

Eduard Cayón, president del Centre Excursionista de Catalunya, soci de SCBCN, va expresar conclusions de l'acte i van intervenir també, Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol i Juan Antonio Samaranch, vicepresident del Comitè Olímpic Internacional, ambdós van remarcar la viabilitat del projecte, que la candidatura té la capacitat per a prosperar, però és molt important la unitat i voluntat política perquè es pugui portar a terme. 


16-09-2019

XV Aniversari Sport Cultura Barcelona

Amb motiu del 15è Aniversari de Sport Cultura Barcelona, l'Entitat va organitzar un sopar commemoratiu amb els seus socis, que es va celebrar a la Capella dels Àngels, situada al Convent dels Àngels del MACBA. Un emblemàtic edifici del S.XVI i patrimoni històric de la ciutat comtal.

Amb gran èxit de assistència, la cerimònia va començar amb un vídeo de presentació que abastava l’activitat, que Sport Cultura Barcelona ha portat a terme durant aquests 15 anys.

Seguidament van tenir lloc varis parlaments, el President d’Honor, Manuel Carreras Fisas, va començar amb unes paraules que feien referència a la història de la institució i com aquesta es va fundar.

També van parlar David Escudé, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Carlos Prieto, subdelegat del Govern de Barcelona i Meritxell Budó, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

El President de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí, va clausurar l’acte i va agrair tot el suport dels socis, patrocinadors i institucions públiques que sempre han col·laborat en les accions de SCBCN.


19-06-2019

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

La XIV Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona, es va celebrar el dimecres 19 de juny, al Reial Club de Polo de Barcelona.

Seguint l'ordre del dia, es va llegir i aprovar l'acta de l'assemblea del 21 de juny del 2018. El president, Albert Agustí, va donar a conèixer el seu informe, Rocío de Aguilera, secretària general, va presentar la memòria d'activitats i Mª Paz Corominas, tresorera de l'Associació, els comptes anuals de 2018 i el pressupost per a 2019.

Al finalitzar la sessió, els socis van assistir a una sessió amb Ramon Fauria, mentalista, conferenciant i coach executiu i personal, autor de "El Libro de los poderes: descubre y expande tu potencial e influencia", que va oferir una xerrada singular, que no va deixar indiferent a ningú.

La jornada va concloure amb un dinar al mateix Club de Polo.

 


17-06-2019

Presentació de l'Estudi

El dilluns 17 de juny, Sport Cultura Barcelona va presentar l' "Estudio de valores y mapa del deporte en España" a la seu del Comité Olímpico Español.

La presentació va ser a càrrec del president de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí, el president del COE, Alejandro Blanco i el director de Sports & Entertainment Research i responsable de l'Estudi, Javier Mancebo.

Mancebo va explicar que els objectius de l'Estudi són "establir els valors associats a l'esport en general, així com conèixer els atributs i valors associats a cada modalitat esportiva en particular". 

També va analitzar la situació i posicionament de cada disciplina esportiva en funció al número de practicants, aficionats i acords de patrocini.