EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


20-01-2019

Concert Carmina Burana & OCM

Sport Cultura Barcelona va convidar als seus socis al concert amb Carmina Burana & OCM, que va tenir lloc el diumenge 20 de gener a les 17:30 hores, al Palau de la Música Catalana.


09-01-2019

Visita exposició Picasso-Picabia

Ricard Garzó, Director General Territorial de MAPFRE Catalunya, va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona, a visitar l'exposició: Picasso-Picabia. La pintura en qüestió.

La mostra fa un recorregut per la història de l'art des de l'aparició del cubisme sobre el 1910, passant pel dadaisme al 1915. Amb més de 150 peces (pintures i arts gràfiques) i documents d'arxiu (revistes, cartes i fotografies). L'exposició proposa analitzar el diàleg que s'estableix entre les obres de Picasso i Picabia i mostrarà els vincles reals o imaginats entre ells.

És la primera vegada al món que s'ha organitzat una exposició conjunta amb Picasso i Picabia.

 


13-12-2018

Dinar de Nadal

Un any més els socis de Sport Cultura Barcelona, van celebrar el tradicional dinar de Nadal, a l'espai culinari Monvínic.

Albert Agustí, president de l'Entitat, va agrair a tots els convidats la confiança i el suport que fa possible que els projectes de l'associació es portin a terme.

Així mateix, va donar la benvinguda als nous socis que s'han incorporat en el transcurs d'aquest any 2018: Selenta Group, Seat, Club Natació Atlètic-Barceloneta i Stratesys.


04-12-2018

Sopar amb el Sr. Manuel Valls

El Sr. Manuel Valls, ex-primer ministre de França, que va anunciar que es presentarà com a candidat a l'Alcaldia de Barcelona, en les properes eleccions municipals del 2019, va mantenir un sopar col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona.

Aquest esdeveniment va tenir lloc al Club Natació Barcelona i va comptar amb una treintena de socis. Manuel Valls va donar a conèixer els seus projectes i la política que vol portar a terme si surt escollit Alcalde de la Ciutat Comtal.

 

 


15-11-2018

Dinar amb el Cardenal Juan José Omella

Sport Cultura Barcelona va organitzar un dinar privat amb els seus socis i el Cardenal Arquebisbe Juan José Omella, al saló de la Llum, del Reial Cercle Artístic.

Durant un distés dinar col·loqui, Monsenyor Omella i els membres de l’Associació van estar parlant dels temes de l’actualitat social, política i religiosa que concerneixen a la societat civil de la ciutat comtal.

El passat 21 de maig de 2017 el Papa Francisco va anunciar el nomenament de Monsenyor Omella, com a Cardenal i la cerimònia va tenir lloc el 28 de juny al consistori ordinari públic celebrat a la Basílica de Sant Pere del Vaticà, on va rebre el títol de Cardenal prevere de la Santa Seu de Jerusalem.

 


22-10-2018

VI Edició Trofeu Triangular Sport Cultura Barcelona

La VI edició del torneig de golf Triangular Sport Cultura Barcelona, va començar el 17 de setembre. Van participar els tres clubs socis de l'entitat: Real Club de Golf El Prat, Club de Golf Llavaneras i Club de Golf Sant Cugat.

La modalitat de joc pels tres partits va ser: fourball match play handicap i la sortida a tir. Van jugar 12 parelles per Club, en total 72 jugadors.

Aquest primer partit, el va guanyar el Club de Golf Sant Cugat amb 26,5 punts, seguit del Club de Golf Llavaneras amb 26 punts i l'amfitrió va obtenir 19,5 punts.

La segona ronda es va celebrar el 8 d’octubre al Club de Golf Llavaneras, qui va guanyar amb 38 punts, seguit del Real Club de Golf El Prat amb 22 i el Club de Golf Llavaneras 12.

El 22 d’octubre va tenir lloc la final al Club de Golf Sant Cugat i el guanyador del tercer i últim partit va ser el Real Club de Golf El Prat amb 32 punts, seguit del Club de Golf Llavaneras amb 20,5 i el Sant Cugat va obtenir 19,5 punts.

Enguany, per primera vegada a la història del torneig, dos jugadors de l'equip del Real Club de Golf El Prat, Manuel Ferrer i Marta Esteve, van assolir fer "Hole in One": la dificilíssima gesta d'entrar la pilota al clot amb un sol cop des del tee.

I també el Club de Golf Llavaneras, s’ha proclamat guanyador  - per primera vegada - del Triangular, amb 84,5 punts. En segon lloc es va classificar el Real Club de Golf El Prat amb 73,5 punts i el guanyador de la cinquena edició, el Club de Golf Sant Cugat va aconseguir 58 punts.


19-10-2018

Visita a la rotativa de La Vanguardia

Pere Guardiola, Director General Comercial del Grupo Godó, va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona a visitar la rotativa CRE-A, una societat propietat del Grupo Godó, que va néixer al 2006 per l'escissió de la branca d'activitat d'impressió del diari La Vanguardia.

Pere Guardiola i Óscar Rodríguez, director de CRE-A, van fer una presentació sobre “la industria de la informació”, van parlar de les diferències de la lectura digital i la lectura en paper, les noves audiències i consums i la diferent evolució segons els mercats.

A mitjanit va donar començament el recorregut pel centre d’impressió situat a la Zona Franca, amb unes instal·lacions de 25.600 m2. Dotat de la més moderna tecnologia i a 10 minuts del centre de Barcelona, al costat del port i aeroport.

Cada nit s'imprimeixen i empaqueten a CRE-A, en menys de 5 hores: La Vanguardia, El País, El Mundo Deportivo, AS, Cinco Días, Ara, El Punt Avui i el Diari de Tarragona.

Els socis assistents van visitar la sala de rotatives, el magatzem de bobines, la zona d’encartament i tancament i per finalitzar la zona d’expedició.


17-10-2018

Lliurament de la XIII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

En el transcurs d’un dinar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, es va celebrar el lliurament de la XIII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona.

Albert Agustí, president de l’entitat, va inaugurar la cerimònia agraint l’assistència a tothom i va presentar el vídeo històric, que engloba les dotze anteriors edicions.

L’escultor Jaume Plensa, en la categoria ‘Cultura’, va recollir el guardó i va indica que “sempre que hi ha un reconeixement a la cultura per part de la societat civil és un motiu de satisfacció”; la tennista Garbiñe Muguruza, en la categoria ‘Esport’, va estar representada per Àlex Corretja i el jugador de futbol Andrés Iniesta, en la categoria ‘Millor Trajectòria’, representat per Guillermo Amor, van rebre els Premis Sport Cultura Barcelona 2017. A  més, l’Hospital Sant Joan de Déu va rebre una Menció Especial i Manel del Castillo, director gerent, va agrair aquest premi.

L’esdeveniment va comptar amb  l’assistència del president d’honor de Sport Cultura Barcelona, Manuel Carreras Fisas, així com diverses personalitats del món cultural, esportiu i institucional de la ciutat com Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Maite Fandos, Diputada delegada d’Esports de la Diputació de Barcelona; Marta Carranza, Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona; o Ramón Agenjo, patró director de la Fundació Damm. 


12-07-2018

Visita a SEAT

SEAT, incorporat com soci des de principis d’aquest any, va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona, a conèixer la seva marca a través d’una experiència única i exclusiva, visitar la fàbrica de SEAT a Martorell, que té una superfície de 2.800.000m2.

Van iniciar el recorregut visitant el taller 1 (xapisteria), on neix el cotxe i el 10 (montatge) on es realitza l’acabat del vehicle.  

Gabriele Palma, director de màrqueting, va fer una presentació sobre el passat, present i futur de la marca i van compartir dinar amb els responsables de SEAT.

La visita va finalizar a la Nau 122 de la Zona Franca, que reuneix una extensa col·lecció de cotxes històrics, com el 1400, l’icònic 600 i inclús un Papamòbil. A més la col·lecció es completa amb prototips exposats a salons internacions, així com amb cotxes de competició.04-07-2018

Tast de rem

El Reial Club Marítim de Barcelona, va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona a un tast de rem en llagut català al Port Vell de Barcelona.

El llagut català, és l'embarció originària de transport dels pescadors, i actualment la base de l'anomenat rem de banc fix a Catalunya.

Abans de començar l’activitat els assistents van anar a l’hangar de rem, on van rebre una breu explicació de les diferents disciplines del rem esportiu, seguidament van accedir al gimnàs on van practicar la tècnica en l’ergòmetre i en el simulador.

Van embarcar juntament amb tres esportistes d’aquesta especialitat, per remar durant aproximadament una hora pel Port Vell de Barcelona.