EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


17-06-2019

Presentació de l'Estudi

El dilluns 17 de juny, Sport Cultura Barcelona va presentar l' "Estudio de valores y mapa del deporte en España" a la seu del Comité Olímpico Español.

La presentació va ser a càrrec del president de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí, el president del COE, Alejandro Blanco i el director de Sports & Entertainment Research i responsable de l'Estudi, Javier Mancebo.

Mancebo va explicar que els objectius de l'Estudi són "establir els valors associats a l'esport en general, així com conèixer els atributs i valors associats a cada modalitat esportiva en particular". 

També va analitzar la situació i posicionament de cada disciplina esportiva en funció al número de practicants, aficionats i acords de patrocini.


13-06-2019

VIII Edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona

La VIII edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona es va organitzar al Club de Golf Llavaneras, el 13 de juny.

Amb la participació de 70 jugadors, que van competir per parelles en la modalitat fourball stableford.

Les quatre categories de joc premiades van ser:

1a parella scratch: Manuel López i Andreu Pérez

1a parella hàndicap inferior: Sergio Gil i Manuel Martínez-Fortún

1a parella hàndicap superior: Esther Ballvé i Mònica Salada

1a parella sènior: Marta Junoy i Núria Torras

Al finalitzar el torneig, va tenir lloc el lliurament dels premis i sorteig dels regals aportats pels socis de l'Entitat: Atlàntida Viatges, Caprabo, Destilerias MG, Fundació DAMM, Fundació Gran Teatre del Liceu, Fundación Puig, Grupo Godó, Palau de la Música, PortAventura World, Selenta Group i Vodafone. També van col·laborar amb obsequis: Brownie, Flamagas, Hole in One Spain, Macarfi i la Roca Village.


23-05-2019

Entrega de la XIV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

El 23 de maig en el transcurs d'un dinar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, es va celebrar el lliurament dels Premis Sport Cultura Barcelona en la seva decimocuarta edición.

L'acte va ser conduït pel periodista Aleix Perisé, qui va presentar a Rocío de Aguilera, secretària general de l'Entitat, que va donar la benvinguda i pas el vídeo d'entrada.

Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona va agrair l'assistència a tots els presents, personalitats del món cultural, esportiu i institucional de la ciutat comtal.

El pintor Jordi Alumà, de 95 anys i que encara continua en actiu, va rebre el premi a la Millor Trajectòria. Alumà agraït per aquest guardó, va regalar un quadre seu per l'Associació.

La cantant Rosalía, va rebre el premi en la categoria de cultura, que va recollir en nom seu el ballarí Ángel Corella.

Per finalitzar, el pentacampió de MotoGP Marc Márquez, va recollir el premi en la categoria d'esport.


13-05-2019

Visita guiada a l'exposició de DURERO, Mestre del Renaixement

El Reial Cercle Artístic va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona a visitar l'exposició "DURERO, Mestre del Renaixement". El Reial Cercle Artístic va promoure aquesta exposició distribuïda simultàniament en tres de les Institucions culturals més rellevants de la Ciutat Comtal, la Catedral de Barcelona, el Museu Diocesà (Pía Almoina) i el Reial Cercle Artístic.

Acompanyats per la Comissària de l'exposició Helena Alonso, Directora de c2c Projectes Culturals, van recòrrer els tres espais: la sala Capitular de la Catedral, el Museu Diocesà (Pía Almoina) i van finalitzar l'itinerari cultural al Reial Cercle Artístic, soci de Sport Cultura Barcelona, on es va oferir un sopar-còctel.


30-04-2019

Dinar amb Josep Bou, candidat del PP a les eleccions municipals 2019 a Barcelona

Josep Bou, candidat del PP a l’Alcaldia de Barcelona, va ser el darrer candidat que va participar al dinar-col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona. Aquest dinar va tenir lloc al Reial Club de Polo de Barcelona.

Durant una distesa trobada, va donar a conèixer les propostes polítiques que tenia intenció de dur a terme i amb els socis assistents van conversar de diferents temes d’actualitat.


16-04-2019

Trobada amb la Cup Capgirem Barcelona

El 16 d’abril, a la seu de Sport Cultura Barcelona, Jordi Magrinyà, número dos de la llista de la CUP Capgirem Barcelona i la regidora Maria Rovira, es van reunir amb els socis de Sport Cultura Barcelona.

Durant la trobada van explicar els motius de l’esmentat partit per a presentar-se a les eleccions municipals del 26 de maig, les seves expectatives i idees polítiques.


10-04-2019

Dinar amb Jaume Collboni, candidat del PSC a les eleccions municipals 2019 a Barcelona

Jaume Collboni, candidat del PSC a l’Alcaldia de Barcelona, va compartir amb els socis de Sport Cultura Barcelona un dinar-col·loqui, al Reial Club Marítim de Barcelona.

En aquesta trobada, Collboni va comentar les propostes polítiques, que el seu partit desitjava dur a terme i va establir un diàleg amb els socis assistents.


08-04-2019

Dinar amb Elsa Artadi, candidata de Junts per Catalunya a les eleccions municipals 2019

Elsa Artadi, candidata número dos a l’Ajuntament de Barcelona per Junts per Catalunya, va compartir un dinar-col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona al Círculo Ecuestre.

En el transcurs del mateix, Artadi va parlar dels projectes polítics que el seu partit tenien programats, així mateix va mantenir una xerrada amb els socis assistents de temes relacionats amb el moment polític actual


03-04-2019

Visita privada exposició de Jaume Plensa

El MACBA ens va obrir les seves portes per a una visita guiada a l'exposició d'un dels escultors catalans amb més projecció internacional, reconegut mundialment per la seva obra pública a ciutats com: Chicago, Londres, Mont-real, Niça, Tòquio, Toronto o Vancouver.

Acompanyats de Cristina Bonet, coordinadora de l'exposició, els socis assistents van tenir l'oportunitat de visitar l'exposició de Jaume Plensa, que comptava amb obres des de la dècada dels 80 fins a les més actuals un recorregut que mostrava el diàleg que es produeix entre les obres que representen la figura humana i les obres abstractes.


02-04-2019

Dinar amb Ernest Maragall, candidat d'ERC a les eleccions municipals 2019 a Barcelona

Amb motiu de les eleccions municipals, convocades per al 26 de maig, Sport Cultura Barcelona va convidar a compartir un dinar-col·loqui amb els seus socis als candidats dels diferents partits que es van presentar a l’Alcaldia de Barcelona.

La segona trobada d'aquest cicle, va ser el 2 d’abril amb Ernest Maragall, cap de llista de la candidatura d’ERC i va tenir lloc al restaurant Mirador del Palau de la Música Catalana.

Durant el mateix, Maragall va comentar les propostes i projectes que preveien dur a terme i va intercanviar opinions amb el grup de socis que van assistir.