EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


15-06-2021

Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona

El darrer 15 de juny va tenir lloc la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona a la Sala Espuela del Círculo Ecuestre.

 

31-05-2021

Final del VIII Torneig Quadrangular

El passat 31 de maig va arribar a la fi el VIII Torneig Quadrangular de Golf a un emocionant quart partir al Club de Golf Terramar, qui va tenir l’honor de ser l’amfitrió de la final per ser l’últim club en incorporar-se a Sport Cultura Barcelona.

El total acumular després dels quatre partits va situar com a guanyador l’equip del Club de Golf Sant Cugat amb un total de 88,5 punts, al qual va seguir el Club de Golf Llavaneras amb 68,5 punts. En tercer lloc, el Club de Golf Terramar va sumar 67 punts i va quedar en quarta posició el Real Club de Golf El Prat amb 64 punts.

En aquesta ocasió, les circumstàncies actuals van permetre celebrar el tradicional dinar amb tots els jugadors, precedit de l’entrega del trofeu a l’equip guanyador de la mà d’Albert Agustí i Rocío de Aguilera, president i secretària general de la nostra entitat, respectivament.


17-05-2021

Tercer partit del VIII Torneig Quadrangular

El passat 17 de maig va tenir lloc al Club de Golf Llavaneras el tercer partir del Torneig Quadrangular de 2020.

Els clubs participants van ser el Club de Golf Llavaneras, guanyador de la prova amb 20,5 punts; el Real Club de Golf El Prat, que va quedar en segona posició amb20 punts; el Club de Golf Sant Cugat va aconseguir 19 punts, i el Club de Golf Terramar va sumar 12,5 punts.

El quart i últim partit es jugarà, si les condicions ho permeten, el dilluns 31 de maig al Club de Golf Terramar.19-04-2021

Segon partit del VIII Torneig Quadrangular

El passat 19 d’abril va tenir lloc al Club de Golf Sant Cugat el segon partir del torneig Quadrangular de 2020, que va tenir que ser ajornat per la Covid-19. Com a les anteriors edicions, va comptar amb la participació de 72 jugadors, en la modalitat de fourball match play hàndicap.

El Club de Golf Sant Cugat va obtenir la major puntuació de la jornada amb un total de 28 punts. El Club de Golf Terramar va aconseguir 21 punts, seguit del Real Club de Golf El Prat que va sumar 12,5 punts i el Club de Golf Llavaneras, amb 10,5 punts.

Els punts acumulats amb el primer partir del torneig, jugat el passat 5 d’octubre de 2020 al Real Club de Golf El Prat, situen al capdavant al Club de Golf Sant Cugat amb 55 punts. En segon lloc, el Club de Golf Terramar amb 39 punts, al qual segueixen en tercer lloc el Club de Golf Llavaneras amb 29 punts i en última posició el Real Club de Golf El Prat amb 21 punts.

Els partits tercer i quart es jugaran, si les condicions ho permeten, el dilluns 17 de maig al Club de Golf Llavaneras i el dilluns 31 de maig al Club de Golf Terramar, respectivament.


12-03-2021

Antonio Banderas, Premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura

L'actor Antonio Banderas, guardonat amb el premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura, va rebre el guardó el passat 12 de març al Teatre del Soho, a Màlaga.

Li lliuraren personalment el Premi: Albert Agustí, President; Rocío de Aguilera, Secretària General, i Ramón Agenjo, membre de l'Assemblea de l'Entitat i Patró Director de Damm.


11-02-2021

Carlos Sainz va rebre el Premi Sport Cultura Barcelona 2019, a la Millor Trajectòria

El pilot de rallies Carlos Sainz va rebre el premi Sport Cultura Barcelona 2019, en la categoria de Millor Trajectòria. El guardó va ser lliurat pel President de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí. El Vicepresident de Sport Cultura Barcelona i President del RACC, Josep Mateu, i la Secretària General de Sport Cultura Barcelona, Rocío de Aguilera, van assistir també al lliurament del guardó.

Carlos Sainz va dirigir unes paraules agraint el Premi, visualitzar vídeo: https://youtu.be/hk_TW7OYVRM

Finalitzada l'entrega del guardó, que va tenir lloc al Karting Indoor de Carlos Sainz Sr., Albert Agustí, Josep Mateu i Rocío de Aguilera, van tenir ocasió de saludar a Carlos Sainz Jr., pilot de Formula 1, que actualment pertany a l'equip de Ferrari.

La Vanguardia

Mundo Deportivo


20-01-2021

Assemblea General Extraordinària Sport Cultura Barcelona

L’Entitat va convocar als socis a una Assemblea General Extraordinària, aquesta va tenir lloc per videoconferència, a través de la plataforma Zoom.

L’ordre del dia de la reunió, va quedar aprovat per majoria absoluta.

 

06-10-2020

Incorporació de la Fundació Joan Miró com a soci de Sport Cultura Barcelona

Sport Cultura Barcelona ha incorporat com a soci a la Fundació Miró a través de la signatura oficial de l'acord, que es va celebrar a la seu de l'entitat cultural, per part d'Albert Agustí, President de Sport Cultura Barcelona i Sara Puig, Presidenta del Patronat de la Fundació Miró. A l'acte també van assistir Rocío de Aguilera, Secretària General de Sport Cultura Barcelona i Marko Daniel, Director de la Fundació Joan Miró.

Aquest acord busca sumar complicitats a favor de la cultura a Barcelona, tant en l'organització com en la participació de diferents esdeveniments amb l'objectiu de fomentar el coneixement, l'opinió i el debat entre diversos col·lectius culturals. De fet, aquest és un dels objectius de Sport Cultura Barcelona: treballar per a difondre la cultura i l'esport, amb els seus valors, per a crear una societat millor.


05-10-2020

VIII Edició Quadrangular Sport Cultura Barcelona

La VIII Edición del torneo Cuadrangular de golf Sport Cultura Barcelona, dio comienzo en el Real Club de Golf El Prat. Como en las anteriores ediciones, contó con la participación de 72 jugadores, en la modalidad de fourball match play handicap, pero en esta ocasión participaron 4 Clubes, así que aportaron 9 parejas por cada Club.

El primer partido se celebró el 5 de octubre y el ganador de éste único encuentro jugado en el año 2020, fue el Club de Golf Sant Cugat, que obtuvo 27 puntos.

El Club de Golf Llavaneras y el Club de Golf Terramar, que entró como socio de la Entidad en diciembre del 2019, jugó por vez primera esta competición, consiguieron 18,5 y 18 puntos, respectivamente. El Real Club de Golf El Prat logró 8,5 puntos.

Debido a las medidas sanitarias y restricciones por el Covid19, el 2º, 3º y 4º partido tuvo que ser aplazado para el año 2021.22-09-2020

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

La XV Assemblea General de Socis de Sport Cultura Barcelona, donades les actuals circumstàncies sanitàries, va tenir lloc el 22 de setembre a les 13 hores, a través de la plataforma ''Zoom''.

Va comptar amb una elevada assistència de socis i la lletrada Raquel Gómez, al tractar-se d’una Assemblea per videoconferència, va explicar les normes de funcionament de les deliberacions i vots abans de donar pas a l’ordre del dia.

Per començar es va aprovar l’acta de l’Assemblea celebrada el passat 19 de juny del 2019. Seguidament el President Albert Agustí, va presentar el seu informe i va explicar els canvis succeïts en els actes previstos durant el 2020, que a causa de la pandèmia es preveuen portar-los a terme al 2021, sempre i quan la situació sigui estable i permeti organitzar-los presencialment.

A continuació Rocío de Aguilera, secretària general, va resumir els actes produïts al llarg del 2019 i els que es van poder celebrar al primer trimestre del 2020, a partir del 2n trimestre s’han realitzat webinars.

Per acabar Mª Paz Corominas, tresorera, va exposar el tancament dels comptes de l’exercici 2019 i el pressupost del 2020, que es va preparar tenint en compte la situació excepcional causada per la Covid.

L’Assemblea General de Socis va finalitzar amb el torn de precs i preguntes.