EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


22-09-2020

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

La XV Assemblea General de Socis de Sport Cultura Barcelona, donades les actuals circumstàncies sanitàries, va tenir lloc el 22 de setembre a les 13 hores, a través de la plataforma ''Zoom''.

Va comptar amb una elevada assistència de socis i la lletrada Raquel Gómez, al tractar-se d’una Assemblea per videoconferència, va explicar les normes de funcionament de les deliberacions i vots abans de donar pas a l’ordre del dia.

Per començar es va aprovar l’acta de l’Assemblea celebrada el passat 19 de juny del 2019. Seguidament el President Albert Agustí, va presentar el seu informe i va explicar els canvis succeïts en els actes previstos durant el 2020, que a causa de la pandèmia es preveuen portar-los a terme al 2021, sempre i quan la situació sigui estable i permeti organitzar-los presencialment.

A continuació Rocío de Aguilera, secretària general, va resumir els actes produïts al llarg del 2019 i els que es van poder celebrar al primer trimestre del 2020, a partir del 2n trimestre s’han realitzat webinars.

Per acabar Mª Paz Corominas, tresorera, va exposar el tancament dels comptes de l’exercici 2019 i el pressupost del 2020, que es va preparar tenint en compte la situació excepcional causada per la Covid.

L’Assemblea General de Socis va finalitzar amb el torn de precs i preguntes.

 

02-07-2020

El futur de la cultura musical, audiovisual i les arts escèniques

Amb: Valentí Oviedo, del Gran Teatre del Liceu; Mª José Balañá, del Grup Balañá; Joan Oller, del Palau de la Música Catalana i Mònica Campos, del Teatre Nacional de Catalunya.

Pots veure la conferència online al canal de YouTube:

https://youtu.be/WB6bFyHRLMA?t=27


11-06-2020

Webinar amb Rafael Vilasanjuan

Director d'anàlisi i desenvolupament global d'ISGlobal, membre de la Junta de GAVI i president de la Fundación Exit.

“COVID: de la Salut a la seguretat global”

Josep Mateu, president del RACC, va presentar al ponent.

Pots veure la conferència online a l'enllaç de YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=h7VsmX1RGQ8


26-05-2020

Webinar amb Francesc Torralba

Sport Cultura Barcelona ha organitzat un webinar amb Francesc Torralba, Doctor en Filosofia, doctor en Teologia i doctor en Pedagogia.

En l'actualitat director de la Càtedra Ethos de la Universidad Ramon Llull. 

''Valors emergents en temps de pandèmia''

Pots veure la conferència online a l'enllaç a YouTube: https://youtu.be/x6aeHXt1UMI?t=57


20-05-2020

Webinar amb José María Gay de Liébana

Sport Cultura Barcelona va organitzar un webinar amb José María Gay de Liébana Saludas, Acadèmic numerari de la Real Academia Europea de Doctores, Professor de la Universitat de Barcelona, Doctor en Ciències Econòmiques, Doctor en Dret i President de la Comissió d'Economia i Finances de l'esport del Col·legi  d'Economistes de Catalunya. 

“Covid-19: shock econòmic, vulnerabilitat de les finances públiques i incidència en l'esport”

Pots veure la conferència a YouTube:https://youtu.be/ZDKkdEHdFKA

 


20-04-2020

SPORT CULTURA BARCELONA

Benvolguts socis,

Sense cap mena de dubte, estem vivint uns mesos que mai, cap de nosaltres, haguéssim pensat viure. De sobte, la nostra vida i el nostre dia a dia habitual s'ha vist alterat per l'acció de la Covid-19. Desitjo de tot cor que aquest virus t'hagi afectat el mínim possible, a tu, i al teu entorn més proper.

Després d'aquesta greu crisi, les institucions culturals i esportives del nostre país necessitaran uns interlocutors que els aglutini i que lideri les converses amb les Administracions públiques, principalment Generalitat i Ajuntament de Barcelona. És per aquest motiu que tinc el convenciment que des de Sport Cultura Barcelona tenim la capacitat per dur a terme aquesta funció.

Com molt bé saps, Sport Cultura Barcelona va néixer per fomentar el diàleg i l'entesa entre les institucions, els ciutadans i els agents rellevants i així enfortir els pilars sobre els quals s'ha de construir la nostra societat.

Si consideres oportú que Sport Cultura Barcelona lideri aquests diàlegs amb les institucions t'agrairé que ens donis el teu suport. Així,  podem mantenir una reunió, de moment virtual, amb tu o amb alguna de les persones del teu equip per iniciar aquest procés que, des del meu punt de vista, és crucial pel futur de moltes institucions culturals i esportives del nostre país. D'aquesta manera podrem agilitzar al màxim qualsevol tipus de resolució amb l'Administració.

La situació és complexa, però pot ser una molt bona oportunitat per destacar. Per això crec que Barcelona, ciutat de referència en molts aspectes, pot reforçar i ampliar la seva percepció com a ciutat d'esport i cultura arreu del món per aconseguir nous èxits.

Com resa la nostra filosofia associativa, l'esport i la cultura ens fan millors com a persones i unes persones millors construeixen societats millors.

Moltes gràcies per la teva atenció.

Una abraçada,

Albert Agustí

VÍDEO COVID

 

27-03-2020

SPORT CULTURA BARCELONA

Benvolguts socis,

En primer lloc, esperem que, en el context actual, estigueu tots bé de salut i el Covid-19 no us hagi afectat, ni a vosaltres ni als vostres familiars, ni, en la mesura del possible, a la massa social de la vostra entitat.

A través d'aquesta carta volem informar-vos que ens agradaria poder ajudar-vos a l'hora de donar visibilitat als serveis que hagueu habilitat per passar millor aquest període de confinament per als vostres socis, i no socis.

L'objectiu és recopilar la informació de tots els membres de Sport Cultura Barcelona sobre les propostes d'oci i coneixement que tingueu actives i considereu més adequades per centralitzar i compartir-les amb tots. Així estareu informats dels recursos, materials, activitats, continguts i propostes que han posat en obert els vostres semblants i podreu remetre'ls als vostres socis com a suggeriment per fer més suportable aquesta difícil situació.

A més, si també us cal ajuda d'algun tipus en el marc de l'epidèmia, o heu iniciat algun projecte solidari, comuniqueu-nos-ho per poder divulgar-ho entre els altres socis perquè ho facin arribar igualment a la seva comunitat, i ajudar-vos així a aconseguir l'objectiu.

També us indiquem que per no saturar d'informació i propostes als receptors, us enviarem aquest tipus de correus amb les diferents novetats dues vegades per setmana.

Amb la confiança que aquesta iniciativa us sembli interessant, i restem a l'espera de rebre les vostres informacions.

Moltes gràcies per la vostra atenció, i esperem poder tornar a coincidir amb vosaltres en persona properament,

 

Albert Agustí

 

29-01-2020

Elecció dels guanyadors dels XV Premis Sport Cultura Barcelona

El 29 de gener, al Reial Club de Tennis Barcelona, es van reunir els socis de l'Entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona i conèixer els guardonats 2019 en les tres disciplines: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.  

Enguany han estat premiats:

Esport: LEO MESSI

Cultura:TEATRO SOHO - ANTONIO BANDERAS

Millor Trajectòria: CARLOS SAINZ

Menció Especial: JOSEP LLUÍS VILASECA


23-01-2020

XV Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona. Jurat tècnic

El jurat tècnic format per professionals dels mitjans de comunicació i alguns socis de l'Entitat, es van reunir al Sofia Hotel, en el transcurs d'un dinar, per a seleccionar els finalistes de les tres categories que Sport Cultura Barcelona premia: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

ESPORT: Marc Gasol, Leo Messi i la selecció espanyola femenina de bàsquet.

CULTURA: Eduardo Mendoza, Soho/Antonio Banderas, Ferran Adrià, Jordi Herralde i Joan Margarit.

MILLOR TRAJECTÒRIA: Josep Lluís Vilaseca, Ferran Adrià/Juan Mari Arzak i Carlos Sainz.

El proper 29 de gener tindrà lloc l'elecció dels guanyadors d'aquesta XV edició dels Premis Sport Cultura Barcelona


10-12-2019

Dinar de Nadal

Sport Cultura Barcelona va organitzar el tradicional dinar de Nadal pels seus socis, el 10 de desembre al Reial Club Nàutic de Barcelona.

Una data assenyalada on el President de l'Entitat va fer balanç de l'any que finalitza en uns dies i on tots els socis assistents van tenir l'ocasió d'acomiadar-se abans del començament de les Festes Nadalenques.