EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


08-09-2022

Visita privada a la Fundació Joan Miró

El proper 8 de setembre els socis de Sport Cultura Barcelona podran gaudir d'una visita privada a l'exposició "Miró. El llegat més íntim".


19-09-2022

Segon partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El 19 de setembre, el Club de Golf Terramar serà escenari del segon partit del Pentagonal Sport Cultura Barcelona.


10-10-2022

Tercer partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El tercer partit del Pentagonal Sport Cultura Barcelona tindrà lloc el 10 d'octubre al Club de Golf Llavaneras.


07-11-2022

Quart partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El quart partit del Pentagonal Sport Cultura Barcelona es jugarà al Club de Golf Sant Cugat.


21-11-2022

Final del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El Club de Golf Vallromanes, últim club de golf en unir-se a Sport Cultura Barcelona, serà l'amfitrió de la final del torneig Pentagonal.


Darrers Actes


06-07-2021

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

El 6 de juliol a les 9:15h va tenir lloc l’Assemblea General de Socis de Sport Cultura Barcelona a les instal·lacions de l’Institut Químic de Sarrià.

L’acte, que va comptar amb la presència d’un gran nombre de socis, va estar presidit per Manuel Carreras, President d’Honor de Sport Cultura Barcelona, ja que el President Albert Agustí no va poder estar present.

Es van renovar tots els càrrecs i van entrar com a nous membres de la Junta Directiva Francisco Gibert, soci de KPMG responsable per a Catalunya, Balears i Andorra, i Arturo Mas Sardá, president de PortAventura World.


16-06-2021

Visita a la Col·Lecció Rafael Tous al MACBA

El passat16 de juny vam reprendre les activitats presencials amb el nostre primer acte cultural d’aquest 2021: la visita a l’exposició En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual, guiada per la comissaria de la mostra Antònia Maria Perelló.

En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual mostra un recorregut significatiu per les pràctiques experimentals dels anys setanta i vuitanta a Catalunya a través de diferents àmbits. L’art d’acció, la interacció amb la natura, l’interès pels mitjans de comunicació i el nou consumisme, la crítica social i política, la paraula i la incorporació de l’objecte són alguns dels aspectes tractats.


15-06-2021

Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona

El darrer 15 de juny va tenir lloc la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona a la Sala Espuela del Círculo Ecuestre.

 

31-05-2021

Final del VIII Torneig Quadrangular

El passat 31 de maig va arribar a la fi el VIII Torneig Quadrangular de Golf a un emocionant quart partir al Club de Golf Terramar, qui va tenir l’honor de ser l’amfitrió de la final per ser l’últim club en incorporar-se a Sport Cultura Barcelona.

El total acumular després dels quatre partits va situar com a guanyador l’equip del Club de Golf Sant Cugat amb un total de 88,5 punts, al qual va seguir el Club de Golf Llavaneras amb 68,5 punts. En tercer lloc, el Club de Golf Terramar va sumar 67 punts i va quedar en quarta posició el Real Club de Golf El Prat amb 64 punts.

En aquesta ocasió, les circumstàncies actuals van permetre celebrar el tradicional dinar amb tots els jugadors, precedit de l’entrega del trofeu a l’equip guanyador de la mà d’Albert Agustí i Rocío de Aguilera, president i secretària general de la nostra entitat, respectivament.


17-05-2021

Tercer partit del VIII Torneig Quadrangular

El passat 17 de maig va tenir lloc al Club de Golf Llavaneras el tercer partir del Torneig Quadrangular de 2020.

Els clubs participants van ser el Club de Golf Llavaneras, guanyador de la prova amb 20,5 punts; el Real Club de Golf El Prat, que va quedar en segona posició amb20 punts; el Club de Golf Sant Cugat va aconseguir 19 punts, i el Club de Golf Terramar va sumar 12,5 punts.

El quart i últim partit es jugarà, si les condicions ho permeten, el dilluns 31 de maig al Club de Golf Terramar.19-04-2021

Segon partit del VIII Torneig Quadrangular

El passat 19 d’abril va tenir lloc al Club de Golf Sant Cugat el segon partir del torneig Quadrangular de 2020, que va tenir que ser ajornat per la Covid-19. Com a les anteriors edicions, va comptar amb la participació de 72 jugadors, en la modalitat de fourball match play hàndicap.

El Club de Golf Sant Cugat va obtenir la major puntuació de la jornada amb un total de 28 punts. El Club de Golf Terramar va aconseguir 21 punts, seguit del Real Club de Golf El Prat que va sumar 12,5 punts i el Club de Golf Llavaneras, amb 10,5 punts.

Els punts acumulats amb el primer partir del torneig, jugat el passat 5 d’octubre de 2020 al Real Club de Golf El Prat, situen al capdavant al Club de Golf Sant Cugat amb 55 punts. En segon lloc, el Club de Golf Terramar amb 39 punts, al qual segueixen en tercer lloc el Club de Golf Llavaneras amb 29 punts i en última posició el Real Club de Golf El Prat amb 21 punts.

Els partits tercer i quart es jugaran, si les condicions ho permeten, el dilluns 17 de maig al Club de Golf Llavaneras i el dilluns 31 de maig al Club de Golf Terramar, respectivament.


12-03-2021

Antonio Banderas, Premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura

L'actor Antonio Banderas, guardonat amb el premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura, va rebre el guardó el passat 12 de març al Teatre del Soho, a Màlaga.

Li lliuraren personalment el Premi: Albert Agustí, President; Rocío de Aguilera, Secretària General, i Ramón Agenjo, membre de l'Assemblea de l'Entitat i Patró Director de Damm.


11-02-2021

Carlos Sainz va rebre el Premi Sport Cultura Barcelona 2019, a la Millor Trajectòria

El pilot de rallies Carlos Sainz va rebre el premi Sport Cultura Barcelona 2019, en la categoria de Millor Trajectòria. El guardó va ser lliurat pel President de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí. El Vicepresident de Sport Cultura Barcelona i President del RACC, Josep Mateu, i la Secretària General de Sport Cultura Barcelona, Rocío de Aguilera, van assistir també al lliurament del guardó.

Carlos Sainz va dirigir unes paraules agraint el Premi, visualitzar vídeo: https://youtu.be/hk_TW7OYVRM

Finalitzada l'entrega del guardó, que va tenir lloc al Karting Indoor de Carlos Sainz Sr., Albert Agustí, Josep Mateu i Rocío de Aguilera, van tenir ocasió de saludar a Carlos Sainz Jr., pilot de Formula 1, que actualment pertany a l'equip de Ferrari.

La Vanguardia

Mundo Deportivo


20-01-2021

Assemblea General Extraordinària Sport Cultura Barcelona

L’Entitat va convocar als socis a una Assemblea General Extraordinària, aquesta va tenir lloc per videoconferència, a través de la plataforma Zoom.

L’ordre del dia de la reunió, va quedar aprovat per majoria absoluta.

 

06-10-2020

Incorporació de la Fundació Joan Miró com a soci de Sport Cultura Barcelona

Sport Cultura Barcelona ha incorporat com a soci a la Fundació Miró a través de la signatura oficial de l'acord, que es va celebrar a la seu de l'entitat cultural, per part d'Albert Agustí, President de Sport Cultura Barcelona i Sara Puig, Presidenta del Patronat de la Fundació Miró. A l'acte també van assistir Rocío de Aguilera, Secretària General de Sport Cultura Barcelona i Marko Daniel, Director de la Fundació Joan Miró.

Aquest acord busca sumar complicitats a favor de la cultura a Barcelona, tant en l'organització com en la participació de diferents esdeveniments amb l'objectiu de fomentar el coneixement, l'opinió i el debat entre diversos col·lectius culturals. De fet, aquest és un dels objectius de Sport Cultura Barcelona: treballar per a difondre la cultura i l'esport, amb els seus valors, per a crear una societat millor.