EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


31-05-2022

Masterclass Els reptes de l'energia elèctrica

El dimartes 31 de maig tindrà lloc la Masterclass "Els reptes de l'energia elèctrica" a càrrec del Dr. Pere Palacín, professor de l'IQS School of Engineering.


20-06-2022

XVI Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

El proper 20 de juny tindrà lloc la cerimònia d'entrega de la XVI Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona.

 

28-06-2022

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

El proper dimarts 28 de juny tindrà lloc l'Assemblea General de Socia de Sport Cultura Barcelona.

 

30-06-2022

Repensar Barcelona en positiu

Ens complau convidar-vos al diàleg entre Ainhoa Grandes, presidenta de la Fundació MACBA, i Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia, que tindrà lloc el dijous 30 de juny al Saló d'Actes del Centre Excursionista de Catalunya (c/ Paradís, 10).

Ens agradaria molt que ens poguéssiu acompanyar i per a la correcta organització de l'acte, preguem ens confirmeu la vostra assistència enviant un correu a sandra.via@scbcn.com.


Darrers Actes


12-03-2021

Antonio Banderas, Premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura

L'actor Antonio Banderas, guardonat amb el premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura, va rebre el guardó el passat 12 de març al Teatre del Soho, a Màlaga.

Li lliuraren personalment el Premi: Albert Agustí, President; Rocío de Aguilera, Secretària General, i Ramón Agenjo, membre de l'Assemblea de l'Entitat i Patró Director de Damm.


11-02-2021

Carlos Sainz va rebre el Premi Sport Cultura Barcelona 2019, a la Millor Trajectòria

El pilot de rallies Carlos Sainz va rebre el premi Sport Cultura Barcelona 2019, en la categoria de Millor Trajectòria. El guardó va ser lliurat pel President de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí. El Vicepresident de Sport Cultura Barcelona i President del RACC, Josep Mateu, i la Secretària General de Sport Cultura Barcelona, Rocío de Aguilera, van assistir també al lliurament del guardó.

Carlos Sainz va dirigir unes paraules agraint el Premi, visualitzar vídeo: https://youtu.be/hk_TW7OYVRM

Finalitzada l'entrega del guardó, que va tenir lloc al Karting Indoor de Carlos Sainz Sr., Albert Agustí, Josep Mateu i Rocío de Aguilera, van tenir ocasió de saludar a Carlos Sainz Jr., pilot de Formula 1, que actualment pertany a l'equip de Ferrari.

La Vanguardia

Mundo Deportivo


20-01-2021

Assemblea General Extraordinària Sport Cultura Barcelona

L’Entitat va convocar als socis a una Assemblea General Extraordinària, aquesta va tenir lloc per videoconferència, a través de la plataforma Zoom.

L’ordre del dia de la reunió, va quedar aprovat per majoria absoluta.

 

06-10-2020

Incorporació de la Fundació Joan Miró com a soci de Sport Cultura Barcelona

Sport Cultura Barcelona ha incorporat com a soci a la Fundació Miró a través de la signatura oficial de l'acord, que es va celebrar a la seu de l'entitat cultural, per part d'Albert Agustí, President de Sport Cultura Barcelona i Sara Puig, Presidenta del Patronat de la Fundació Miró. A l'acte també van assistir Rocío de Aguilera, Secretària General de Sport Cultura Barcelona i Marko Daniel, Director de la Fundació Joan Miró.

Aquest acord busca sumar complicitats a favor de la cultura a Barcelona, tant en l'organització com en la participació de diferents esdeveniments amb l'objectiu de fomentar el coneixement, l'opinió i el debat entre diversos col·lectius culturals. De fet, aquest és un dels objectius de Sport Cultura Barcelona: treballar per a difondre la cultura i l'esport, amb els seus valors, per a crear una societat millor.


05-10-2020

VIII Edició Quadrangular Sport Cultura Barcelona

La VIII Edición del torneo Cuadrangular de golf Sport Cultura Barcelona, dio comienzo en el Real Club de Golf El Prat. Como en las anteriores ediciones, contó con la participación de 72 jugadores, en la modalidad de fourball match play handicap, pero en esta ocasión participaron 4 Clubes, así que aportaron 9 parejas por cada Club.

El primer partido se celebró el 5 de octubre y el ganador de éste único encuentro jugado en el año 2020, fue el Club de Golf Sant Cugat, que obtuvo 27 puntos.

El Club de Golf Llavaneras y el Club de Golf Terramar, que entró como socio de la Entidad en diciembre del 2019, jugó por vez primera esta competición, consiguieron 18,5 y 18 puntos, respectivamente. El Real Club de Golf El Prat logró 8,5 puntos.

Debido a las medidas sanitarias y restricciones por el Covid19, el 2º, 3º y 4º partido tuvo que ser aplazado para el año 2021.



22-09-2020

Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

La XV Assemblea General de Socis de Sport Cultura Barcelona, donades les actuals circumstàncies sanitàries, va tenir lloc el 22 de setembre a les 13 hores, a través de la plataforma ''Zoom''.

Va comptar amb una elevada assistència de socis i la lletrada Raquel Gómez, al tractar-se d’una Assemblea per videoconferència, va explicar les normes de funcionament de les deliberacions i vots abans de donar pas a l’ordre del dia.

Per començar es va aprovar l’acta de l’Assemblea celebrada el passat 19 de juny del 2019. Seguidament el President Albert Agustí, va presentar el seu informe i va explicar els canvis succeïts en els actes previstos durant el 2020, que a causa de la pandèmia es preveuen portar-los a terme al 2021, sempre i quan la situació sigui estable i permeti organitzar-los presencialment.

A continuació Rocío de Aguilera, secretària general, va resumir els actes produïts al llarg del 2019 i els que es van poder celebrar al primer trimestre del 2020, a partir del 2n trimestre s’han realitzat webinars.

Per acabar Mª Paz Corominas, tresorera, va exposar el tancament dels comptes de l’exercici 2019 i el pressupost del 2020, que es va preparar tenint en compte la situació excepcional causada per la Covid.

L’Assemblea General de Socis va finalitzar amb el torn de precs i preguntes.

 

02-07-2020

El futur de la cultura musical, audiovisual i les arts escèniques

Amb: Valentí Oviedo, del Gran Teatre del Liceu; Mª José Balañá, del Grup Balañá; Joan Oller, del Palau de la Música Catalana i Mònica Campos, del Teatre Nacional de Catalunya.

Pots veure la conferència online al canal de YouTube:

https://youtu.be/WB6bFyHRLMA?t=27


11-06-2020

Webinar amb Rafael Vilasanjuan

Director d'anàlisi i desenvolupament global d'ISGlobal, membre de la Junta de GAVI i president de la Fundación Exit.

“COVID: de la Salut a la seguretat global”

Josep Mateu, president del RACC, va presentar al ponent.

Pots veure la conferència online a l'enllaç de YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=h7VsmX1RGQ8


26-05-2020

Webinar amb Francesc Torralba

Sport Cultura Barcelona ha organitzat un webinar amb Francesc Torralba, Doctor en Filosofia, doctor en Teologia i doctor en Pedagogia.

En l'actualitat director de la Càtedra Ethos de la Universidad Ramon Llull. 

''Valors emergents en temps de pandèmia''

Pots veure la conferència online a l'enllaç a YouTube: https://youtu.be/x6aeHXt1UMI?t=57


20-05-2020

Webinar amb José María Gay de Liébana

Sport Cultura Barcelona va organitzar un webinar amb José María Gay de Liébana Saludas, Acadèmic numerari de la Real Academia Europea de Doctores, Professor de la Universitat de Barcelona, Doctor en Ciències Econòmiques, Doctor en Dret i President de la Comissió d'Economia i Finances de l'esport del Col·legi  d'Economistes de Catalunya. 

“Covid-19: shock econòmic, vulnerabilitat de les finances públiques i incidència en l'esport”

Pots veure la conferència a YouTube:https://youtu.be/ZDKkdEHdFKA