EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


14-12-2023

Dinar de Nadal de socis de Sport Cultura Barcelona

El proper dijous 14 de desembre celebrarem el tradicional dinar de Nadal de socis de Sport Cultura Barcelona, una ocasió a la qual fer balanç de tot allò aconseguit l'any que acaba i agafar impuls pels reptes del 2024.


Darrers Actes


21-11-2022

Final del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El Club de Golf Vallromanes, últim club de golf a unir-se a Sport Cultura Barcelona, va acollir la final del torneig Pentagonal 2022, en la qual l'equip del Real Club de Golf El Prat va resultar guanyador.

Després de quatre disputades proves i una final molt renyida, el Real Club de Golf El Prat es va alçar amb la victòria amb un total de 91 punts. Li van seguir el Club de Golf Sant Cugat amb 86 punts, el Club de Golf Terramar amb 79 punts, el Club de Golf Llavaneras amb 73,5 i el Club de Golf Vallromanes amb 70,5 punts.

El president del Real Club de Golf El Prat, Pancho Schröder, i la capitana del seu equip, Nuria Araquistain, van rebre el trofeu de mans de Carlota Sabaté, presidenta del Club de Golf Vallromanes, i Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona.


07-11-2022

Quart partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El quart partit del Pentagonal Sport Cultura Barcelona es jugarà al Club de Golf Sant Cugat el 7 de novembre.

Després de la prova, el total acumulat és el següent:

1. Real Club de Golf El Prat - 75 punts
2. Club de Golf Sant Cugat - 73,5 punts
3. Club de Golf Terramar - 64,5 punts
4. Club de Golf Llavaneras - 62 punts
5. Club de Golf Vallromanes - 45 punts


26-10-2022

Visita a Capitania i dinar col·loqui amb l'Inspector General de l'Exèrcit

El 26 d'octubre va tenir lloc la visita al Palau de Capitania de Barcelona, un edifici emblemàtic de la ciutat que data del segle XVII. De la mà de l'Inspector General de l'Exèrcit, el Tinent General Manuel Busquier, i del secretari general de la Inspecció General de l'Exèrcit, el General Antonio Bernal, els nostres socis van poder descobrir diferents espais de Capitania.

A continuació es va celebrar un dinar al Reial Club Marítim de Barcelona, on l'Inspector General de l'Exèrcit va oferir un col·loqui sobre la situació geopolítica actual.


17-10-2022

Sopar col·loqui 'Un alpinista parlant d'onades i un navegant d'allaus'

El darrer 17 d'octubre va tenir lloc al Cercle del Liceu el sopar col·loqui amb Josep A. Pujante i David Ruiz, al qual ambdós ponents van explicar com van ser les seves experiències extremes com a alpinista i navegant, respectivament, així com l'impacte que aquestes han tingut al seu dia a dia.

Durant el torn de preguntes els assistents van poder conèixer detalls d'allò més interessants i enriquidors de les gestes del Dr. Pujante i el Sr. Ruiz.

Josep A. Pujante, metge, alpinista i escriptor, va ser la segona persona a la història en coronar els cims més alts dels cinc continents i ambdues zones polars (els Set Cims). Soci fundador de Sport Cultura Barcelona com a president del Panathlon Internacional Barcelona, es va dedicar a la neurocirurgia, posteriorment a la direcció d’hospitals i actualment és director de Relacions Internacionals i Cooperació Sanitària. Va ser distingit amb l’Ordre Olímpica del CIO. 

David Ruiz ha creuat cinc vegades l’Atlàntic a vela i ha donat la volta al món en solitari en un viatge de quatre anys, que ara narra al llibre "Irse". Dissenyador industrial de formació, de seguida es va interessar pel món de la creativitat, de la comunicació, la publicitat i el disseny gràfic. Des de 1992, després de treballar a diferents agències multinacionals de publicitat, treballa al seu propi estudi creatiu. 


10-10-2022

Tercer partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El 10 d'octubre, el Club de Golf Llavaneras va ser escenari del tercer partit del Pentagonal Sport Cultura Barcelona.

Després de la prova, el total acumulat és el següent:

1. Real Club de Golf El Prat - 53 punts
2. Club de Golf Sant Cugat - 52 punts
3. Club de Golf Terramar - 50,5 punts
4. Club de Golf Llavaneras - 47,5 punts
5. Club de Golf Vallromanes - 37 punts


19-09-2022

Segon partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El 19 de setembre, el Club de Golf Terramar va ser escenari del segon partit del Pentagonal Sport Cultura Barcelona.

Després de la prova, el total acumulat és el següent:

1. Club de Golf Terramar - 40 punts
2. Club de Golf Sant Cugat - 33,5 punts
3. Real Club de Golf El Prat - 32 punts
4. Club de Golf Llavaneras - 30,5 punts
5. Club de Golf Vallromanes - 24 punts


08-09-2022

Visita privada a la Fundació Joan Miró

El 8 de setembre els socis de Sport Cultura Barcelona van gaudir d'una visita privada a l'exposició "Miró. El llegat més íntim".

Aquesta exposició ens descobreix una faceta poc coneguda de Miró, la de col·leccionista de la seva pròpia obra, que es va traduir en la creació de tres col·leccions personals: la seva, la de la seva esposa Pilar i la de la seva filla Dolors.

El projecte vol retre homenatge i ser un agraïment tant a l’artista com a les tres generacions de la família Miró que segueixen encapçalant aquest compromís de l’artista universal amb la Fundació Joan Miró i la ciutat de Barcelona.

Els socis van estar acompanyats de Sara Puig, presidenta de la Fundació, i Marko Daniel, director de la Fundació i comissari de la mostra.12-07-2022

Visita doble al Museu Nacional d'Art de Catalunya

La cultura va ser la protagonista a una visita doble al Museu Nacional d'Art de Catalunya.

En primer lloc, vam visitar l’exposició “Turner. La llum és color”, amb la introducció del director del Museu Nacional, Pepe Serra, i les explicacions de l’experta Anna Moliner.

A continuació, vam gaudir de la instal·lació de Jordi Bernadó a la Sala Oval, guiats de manera excepcional pel propi artista.


06-07-2022

Primer partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona va jugar el seu primer partit al Real Club de Golf El Prat. Tot i la parada d'una hora per risc de tormenta elèctrica, els jugadors van poder acabar els seus partits i gaudir de la jornada de golf.

Els resultats van ser els següents:

1. Club de Golf Terramar - 22 punts
2. Club de Golf Llavaneras - 20,5 punts
3. Real Club de Golf El Prat - 14 punts
4. Club de Golf Vallromanes - 12,5 punts
5. Club de Golf Sant Cugat - 11 punts


30-06-2022

Repensar Barcelona en positiu

El diàleg "Repensar Barcelona en positiu" entre Ainhoa Grandes, presidenta de la Fundació MACBA, i Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia, ve tenir lloc el dijous 30 de juny al Saló d'Actes del Centre Excursionista de Catalunya.

Durant la seva conversa oberta, Ainhoa Grandes i Miquel Molina van defensar que la societat civil és qui impulsa veritablement la ciutat, i que ho ha de fer sense prejudicis i amb la màxima ambició.