EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


07-03-2023

Elecció dels guanyadors dels XVII Premis Sport Cultura Barcelona

El 7 de març, al Círculo Ecuestre, es van reunir els socis de l'entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XVII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona i conèixer els guardonats del 2022 en les tres disciplines: Esport, Cultura i Trajectòria. En aquesta ocasió, el jurat va decidir atorgar també una Menció Especial.

Els guardonats van ser:

Esport: GRANT DALTON

Cultura: CARLA SIMÓN

Trajectòria: ANTONI ROS-MARBÀ

Menció Especial: JUAN CARLOS UNZUÉ 


22-02-2023

XVII Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona. Jurat tècnic

El jurat tècnic format per professionals dels mitjans de comunicació i alguns socis de l'entitat, es van reunir al Reial Club de Tennis de Barcelona, en el transcurs d'un dinar, per seleccionar els finalistes de les tres categories que Sport Cultura Barcelona premia: Esport, Cultura i Trajectòria.

ESPORT: Grant Dalton, Carlos Alcaraz i Toni Bou.

CULTURA: Carla Simón, Rigoberta Bandini i Juan Diego Botto.

TRAJECTÒRIA: Antoni Ros-Marbà, Juan Carlos Unzué i La Marató de TV3.

El proper 7 de març tindrà lloc l'elecció dels guanyadors d'aquesta XVII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona.21-02-2023

Visita a l'exposició 'Sorolla. Caçant impressions' al Palau Martorell

El darrer 21 de febrer el recentment rehabilitat Palau Martorell va convidar els socis de Sport Cultura Barcelona a realitzar una visita privada a l'exposició "Sorolla. Caçant impressions".

L’exposició, comissariada per Blanca Pons-Sorolla i María López, es compon d’un total de 193 olis en formato petit sobre taula, cartró o altres materials pertanyents a la col·lecció del Museu Sorolla i ha estat organitzada en col·laboració amb el Museu Sorolla i la Fundació Museu Sorolla.


20-02-2023

Torneig de golf femení en suport a la Solheim Cup

El 20 de febrer vam organitzar un torneig en suport a la Solheim Cup, que tindrà lloc al setembre de 2023 a Finca Cortesín (Màlaga), i a l'esport femení en general. El Real Club de Golf El Prat, soci fundador de Sport Cultura Barcelona, va ser l'amfitrió de la prova.

Els equips participants van estar formats per jugadores dels cinc clubs de golf que formen part de l'entitat: el Real Club de Golf El Prat, el Club de Golf Llavaneras, el Club de Golf Sant Cugat, el Club de Golf Terramar i el Club de Golf Vallromanes.


15-12-2022

Dinar de Nadal de socis de Sport Cultura Barcelona

El 15 de desembre va tenir lloc el tradicional dinar de Nadal de socis de Sport Cultura Barcelona al Reial Club de Polo de Barcelona.

Després de dos anys sense poder-lo celebrar, retrobar-nos va ser un gran motiu d’alegria.


21-11-2022

Final del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El Club de Golf Vallromanes, últim club de golf a unir-se a Sport Cultura Barcelona, va acollir la final del torneig Pentagonal 2022, en la qual l'equip del Real Club de Golf El Prat va resultar guanyador.

Després de quatre disputades proves i una final molt renyida, el Real Club de Golf El Prat es va alçar amb la victòria amb un total de 91 punts. Li van seguir el Club de Golf Sant Cugat amb 86 punts, el Club de Golf Terramar amb 79 punts, el Club de Golf Llavaneras amb 73,5 i el Club de Golf Vallromanes amb 70,5 punts.

El president del Real Club de Golf El Prat, Pancho Schröder, i la capitana del seu equip, Nuria Araquistain, van rebre el trofeu de mans de Carlota Sabaté, presidenta del Club de Golf Vallromanes, i Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona.


07-11-2022

Quart partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El quart partit del Pentagonal Sport Cultura Barcelona es jugarà al Club de Golf Sant Cugat el 7 de novembre.

Després de la prova, el total acumulat és el següent:

1. Real Club de Golf El Prat - 75 punts
2. Club de Golf Sant Cugat - 73,5 punts
3. Club de Golf Terramar - 64,5 punts
4. Club de Golf Llavaneras - 62 punts
5. Club de Golf Vallromanes - 45 punts


26-10-2022

Visita a Capitania i dinar col·loqui amb l'Inspector General de l'Exèrcit

El 26 d'octubre va tenir lloc la visita al Palau de Capitania de Barcelona, un edifici emblemàtic de la ciutat que data del segle XVII. De la mà de l'Inspector General de l'Exèrcit, el Tinent General Manuel Busquier, i del secretari general de la Inspecció General de l'Exèrcit, el General Antonio Bernal, els nostres socis van poder descobrir diferents espais de Capitania.

A continuació es va celebrar un dinar al Reial Club Marítim de Barcelona, on l'Inspector General de l'Exèrcit va oferir un col·loqui sobre la situació geopolítica actual.


17-10-2022

Sopar col·loqui 'Un alpinista parlant d'onades i un navegant d'allaus'

El darrer 17 d'octubre va tenir lloc al Cercle del Liceu el sopar col·loqui amb Josep A. Pujante i David Ruiz, al qual ambdós ponents van explicar com van ser les seves experiències extremes com a alpinista i navegant, respectivament, així com l'impacte que aquestes han tingut al seu dia a dia.

Durant el torn de preguntes els assistents van poder conèixer detalls d'allò més interessants i enriquidors de les gestes del Dr. Pujante i el Sr. Ruiz.

Josep A. Pujante, metge, alpinista i escriptor, va ser la segona persona a la història en coronar els cims més alts dels cinc continents i ambdues zones polars (els Set Cims). Soci fundador de Sport Cultura Barcelona com a president del Panathlon Internacional Barcelona, es va dedicar a la neurocirurgia, posteriorment a la direcció d’hospitals i actualment és director de Relacions Internacionals i Cooperació Sanitària. Va ser distingit amb l’Ordre Olímpica del CIO. 

David Ruiz ha creuat cinc vegades l’Atlàntic a vela i ha donat la volta al món en solitari en un viatge de quatre anys, que ara narra al llibre "Irse". Dissenyador industrial de formació, de seguida es va interessar pel món de la creativitat, de la comunicació, la publicitat i el disseny gràfic. Des de 1992, després de treballar a diferents agències multinacionals de publicitat, treballa al seu propi estudi creatiu. 


10-10-2022

Tercer partit del torneig Pentagonal Sport Cultura Barcelona

El 10 d'octubre, el Club de Golf Llavaneras va ser escenari del tercer partit del Pentagonal Sport Cultura Barcelona.

Després de la prova, el total acumulat és el següent:

1. Real Club de Golf El Prat - 53 punts
2. Club de Golf Sant Cugat - 52 punts
3. Club de Golf Terramar - 50,5 punts
4. Club de Golf Llavaneras - 47,5 punts
5. Club de Golf Vallromanes - 37 punts