EXCLUSIU SOCIS
04-02-2016

FUNDACIÓ GRAN TEATRE DEL LICEU

Nou Soci Numerari

La Fundació Gran Teatre del Liceu va entrar com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona, durant el mes de febrer.

El Sr. Roger Guasch i Soler, director general, és el representant en l'Assemblea de l'Associació.


  01-02-2016

  COL·LEGI D'ECONOMISTES DE CATALUNYA

  Nou Soci Numerari

  El Col·legi d'Economistes de Catalunya es va incorporar, a principis de febrer de 2016, com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. 

  El Sr. José Maria Gay de Liébana, president de la Comissió d'Economia i Finances de l'Esport és el representant en l'Assemblea de Sport Cultura Barcelona.


   23-11-2015

   SOLSONA COMUNICACIÓ - Nou Soci Numerari

   23 de novembre 2015

   El passat 23 de novembre Solsona Comunicació va entrar a formar part com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. Amb aquesta darrera incorporació ja comptem amb 37 entitats a més dels 14 socis fundadors i 2 patrocinadors.

   Montse Solsona, és la representant en l'Assemblea d'Sport Cultura Barcelona.


    22-10-2015

    ALFONSO MARISTANY

    Nou President del Círculo Ecuestre

    Alfonso Maristany Cucurella va ser nomenat president del Círculo Ecuestre el passat 22 d'octubre. Com a tal li donem la benvinguda com a membre de la Junta Directiva d'Sport Cultura Barcelona.


     08-07-2015

     Albert Agustí

     Nou President de Sport Cultura Barcelona

     Albert Agustí fins ara vicepresident de Sport Cultura Barcelona, ha estat nomenat nou president de l'Associació en substitució de Manuel Carreras i Fisas, que després de 10 anys li ha passat el testimoni.

     Aquest nomanament va tenir lloc durant l'Assemblea General de Socis celebrada el 7 de juliol i també es va nomenar President d'Honor a Manuel Carreras i Fisas.

      


      23-03-2015

      Acord de Patrocini signat entre la Fundació RBA i Sport Cultura Barcelona

      19 de març a RBA

      Sport Cultura Barcelona ha signat amb data 19 de març un acord de patrocini amb la Fundació RBA, ambdues entitats han reforçat d'aquesta manera el suport i compromís en la difusió i foment de la cultura i l'esport en tots els seus àmbits.

      L'acord ha estat signat per Ricardo Rodrigo, president del Grup Editorial RBA i Manuel Carreras i Fisas, president de Sport Cultura Barcelona.


       27-11-2014

       Sport Cultura Barcelona rep la Placa al Mèrit Esportiu

       L'any del seu desè aniversari

       El Ministeri d’Educación, Cultura y Deporte, a través de la Presidència del Consejo Superior de Deportes, ha distingit a Sport Cultura Barcelona amb la Placa de Bronze per la qual se li concedeix l’ingrés a la Real Orden del Mérito Deportivo.

       Es tracta de la més alta distinció que s’atorga anualment a l’esport a Espanya. L’objectiu és reconèixer i estimular als qui es distingeixen de forma eminent en l’ensenyament de l’educació física, o en la direcció, organització, promoció i desenvolupament de l’educació física i l’esport.

       En aquesta ocasió, el Govern espanyol ha reconegut els deu anys de trajectòria de l’entitat, que ha servit de fòrum d’opinió, debat i diàleg per la societat civil, amb la finalitat de promoure dos elements imprescindibles per la formació i desenvolupament de les persones: l’esport i la cultura.   

       Manuel Carreras i Fisas, president de l'Entitat va recollir l'esmentada distinció de mans de D. Miguel Cardenal Carro, el passat  27 de novembre al Museo Nacional de Arte Reina Sofía on es va celebrar l'acte.


        22-09-2014

        IBERDROLA

        Nou soci numerari

        El passat 22 de setembre IBERDROLA va entrar a formar part com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. L’Associació ha assolit amb aquesta incorporació 39 entitats a més dels 14 socis fundadors.

        Andrés Carasso, Delegat a Catalunya és el representant.

        IBERDROLA actualment el primer grup energètic nacional, una de les principals empreses espanyoles de l’Ibex 35 per capitalització borsària, el líder mundial del sector eòlic i una de les majors companyies elèctriques del món.


         11-06-2014

         Invest for Children

         Jornada Solidària Somos Uno

         Invest for Children va organitzar una jornada solidària que ha tingut lloc el 11 de juny en el transcurs d'un sopar al RCD Espanyol.

         Sport Cultura Barcelona va col·laborar amb l'organització d'una taula en aquest sopar benèfic que es va celebrar al mateix estadi i els fons recaptats s'han destinat a programes d'integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya i a un projecte d'investigació biomèdica d'enfermetats greus infantils. 

           

          27-02-2014

          Grup Editorial RBA

          Nou Soci

          El Grup Editorial RBA, multicanal, independent i de capital 100% espanyol, un grup de comunicació líder en les àrees de negoci de revistes, col·leccionables i promocions, és el nou soci de Sport Cultura Barcelona. El seu president i conseller delegat Ricardo Rodrigo és el representant.

          Actualment Sport Cultura Barcelona la componen 34 socis numeraris a més dels 13 socis fundadors.