EXCLUSIU SOCIS
12-07-2021

IX Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona

El darrer12 de juliol es va celebrar la IX Edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona al Club de Golf Sant Cugat. En aquest campionat obert, Fourball Stableford, hi va haver obsequis per a tots els participants, lliurament de premis i sorteig de regals.

Els guanyadors de les quatre categories premiades van ser:
· 1a Parella Scratch: Pedro Murga i Rosendo Menta
· 1a Parella Hàndicap Inferior: José Clos i Domingo Ayala
· 1a Parella Hàndicap Superior: Mercedes Marsol i Sito Nebot
· 1a Parella Sènior: Elena Azcárate i Ángela Hospital 

Agraïm als col·laboradors que van fer possible el sorteig de regals: Fundació Gran Teatre del Liceu, PortAventura World, Caprabo, Fundación Puig, La Vanguardia, Viatges Atlàntida, Destilerías MG, Hole in One Spain, Brownie, Macarfi, Monta el pollo i Robin Collection.

  06-07-2021

  Assemblea General de Socis Sport Cultura Barcelona

  El 6 de juliol a les 9:15h va tenir lloc l’Assemblea General de Socis de Sport Cultura Barcelona a les instal·lacions de l’Institut Químic de Sarrià.

  L’acte, que va comptar amb la presència d’un gran nombre de socis, va estar presidit per Manuel Carreras, President d’Honor de Sport Cultura Barcelona, ja que el President Albert Agustí no va poder estar present.

  Es van renovar tots els càrrecs i van entrar com a nous membres de la Junta Directiva Francisco Gibert, soci de KPMG responsable per a Catalunya, Balears i Andorra, i Arturo Mas Sardá, president de PortAventura World.


   16-06-2021

   Visita a la Col·Lecció Rafael Tous al MACBA

   El passat16 de juny vam reprendre les activitats presencials amb el nostre primer acte cultural d’aquest 2021: la visita a l’exposició En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual, guiada per la comissaria de la mostra Antònia Maria Perelló.

   En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual mostra un recorregut significatiu per les pràctiques experimentals dels anys setanta i vuitanta a Catalunya a través de diferents àmbits. L’art d’acció, la interacció amb la natura, l’interès pels mitjans de comunicació i el nou consumisme, la crítica social i política, la paraula i la incorporació de l’objecte són alguns dels aspectes tractats.


    31-05-2021

    Final del VIII Torneig Quadrangular

    El passat 31 de maig va arribar a la fi el VIII Torneig Quadrangular de Golf a un emocionant quart partir al Club de Golf Terramar, qui va tenir l’honor de ser l’amfitrió de la final per ser l’últim club en incorporar-se a Sport Cultura Barcelona.

    El total acumular després dels quatre partits va situar com a guanyador l’equip del Club de Golf Sant Cugat amb un total de 88,5 punts, al qual va seguir el Club de Golf Llavaneras amb 68,5 punts. En tercer lloc, el Club de Golf Terramar va sumar 67 punts i va quedar en quarta posició el Real Club de Golf El Prat amb 64 punts.

    En aquesta ocasió, les circumstàncies actuals van permetre celebrar el tradicional dinar amb tots els jugadors, precedit de l’entrega del trofeu a l’equip guanyador de la mà d’Albert Agustí i Rocío de Aguilera, president i secretària general de la nostra entitat, respectivament.


     17-05-2021

     Tercer partit del VIII Torneig Quadrangular

     El passat 17 de maig va tenir lloc al Club de Golf Llavaneras el tercer partir del Torneig Quadrangular de 2020.

     Els clubs participants van ser el Club de Golf Llavaneras, guanyador de la prova amb 20,5 punts; el Real Club de Golf El Prat, que va quedar en segona posició amb20 punts; el Club de Golf Sant Cugat va aconseguir 19 punts, i el Club de Golf Terramar va sumar 12,5 punts.

     El quart i últim partit es jugarà, si les condicions ho permeten, el dilluns 31 de maig al Club de Golf Terramar.      19-04-2021

      Segon partit del VIII Torneig Quadrangular

      El passat 19 d’abril va tenir lloc al Club de Golf Sant Cugat el segon partir del torneig Quadrangular de 2020, que va tenir que ser ajornat per la Covid-19. Com a les anteriors edicions, va comptar amb la participació de 72 jugadors, en la modalitat de fourball match play hàndicap.

      El Club de Golf Sant Cugat va obtenir la major puntuació de la jornada amb un total de 28 punts. El Club de Golf Terramar va aconseguir 21 punts, seguit del Real Club de Golf El Prat que va sumar 12,5 punts i el Club de Golf Llavaneras, amb 10,5 punts.

      Els punts acumulats amb el primer partir del torneig, jugat el passat 5 d’octubre de 2020 al Real Club de Golf El Prat, situen al capdavant al Club de Golf Sant Cugat amb 55 punts. En segon lloc, el Club de Golf Terramar amb 39 punts, al qual segueixen en tercer lloc el Club de Golf Llavaneras amb 29 punts i en última posició el Real Club de Golf El Prat amb 21 punts.

      Els partits tercer i quart es jugaran, si les condicions ho permeten, el dilluns 17 de maig al Club de Golf Llavaneras i el dilluns 31 de maig al Club de Golf Terramar, respectivament.


       12-03-2021

       Antonio Banderas, Premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura

       L'actor Antonio Banderas, guardonat amb el premi Sport Cultura Barcelona 2019 en la categoria de Cultura, va rebre el guardó el passat 12 de març al Teatre del Soho, a Màlaga.

       Li lliuraren personalment el Premi: Albert Agustí, President; Rocío de Aguilera, Secretària General, i Ramón Agenjo, membre de l'Assemblea de l'Entitat i Patró Director de Damm.


        11-02-2021

        Carlos Sainz va rebre el Premi Sport Cultura Barcelona 2019, a la Millor Trajectòria

        El pilot de rallies Carlos Sainz va rebre el premi Sport Cultura Barcelona 2019, en la categoria de Millor Trajectòria. El guardó va ser lliurat pel President de Sport Cultura Barcelona, Albert Agustí. El Vicepresident de Sport Cultura Barcelona i President del RACC, Josep Mateu, i la Secretària General de Sport Cultura Barcelona, Rocío de Aguilera, van assistir també al lliurament del guardó.

        Carlos Sainz va dirigir unes paraules agraint el Premi: https://youtu.be/hk_TW7OYVRM

        Finalitzada l'entrega del guardó, que va tenir lloc al Karting Indoor de Carlos Sainz Sr., Albert Agustí, Josep Mateu i Rocío de Aguilera, van tenir ocasió de saludar a Carlos Sainz Jr., pilot de Formula 1, que actualment pertany a l'equip de Ferrari.         28-12-2020

         VISITA A LA SEU DE LA CREU ROJA CATALUNYA

         Amb motiu del donatiu que Sport Cultura Barcelona, va entregar a la Creu Roja, pel seu programa d’ajuda al Covid-19, el President de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, la Secretària Autonòmica, Helena Fontanet i el Coordinador per a Catalunya, Enric Moris, van rebre a la seu de l’ONG de Barcelona, a Albert Agustí, President i Rocío de Aguilera, Secretària General de Sport Cultura Barcelona, també els va acompanyar Ramón Agenjo, Patró Director de la Fundació DAMM, soci de l’Associació.

         Durant la trobada van conèixer el funcionament d’aquesta institució humanitària, amb més de 155 anys d’història i els projectes que porten a terme per a poder abastir als col·lectius més vulnerables de la societat, i que a causa del Covid s’ha accentuat aquesta mancança i ara més que mai és necessari cooperar amb organitzacions solidàries.


          29-07-2020

          Fundació Joan Miró

          Nou soci de Sport Cultura Barcelona

          La Fundació Joan Miró, un espai de coneixement i difusió de l'obra de Joan Miró, ha entrat com a soci de Sport Cultura Barcelona i la seva presidenta Sara Puig, és la representant en la nostra Associació.

          La Fundació Joan Miró va ser creada pel mateix artista amb un fons inicial constituït majoritàriament per la seva col·lecció privada, amb la voluntat d’establir a Barcelona un espai mironià de referència internacional, impulsar la recerca i els estudis sobre Miró i sobre art contemporani i posar en valor el seu fons.

          La Fundació va obrir al públic el 10 de juny de 1975 i, des d’aleshores, ha esdevingut un espai dinàmic on l’art de Joan Miró conviu amb la creació artística més contemporània.