EXCLUSIU SOCIS
26-04-2022

Trobada amb Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde

Membres de Sport Cultura Barcelona van conversar amb Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, al marc d'un dinar al Reial Club Nàutic de Barcelona.

També van assistir-hi: David Escudé, regidor d'esports; Albert Dalmau, gerent d'economia, i Xavier Paton, gerent de l'àrea 2030.


  10-03-2022

  Elecció dels guanyadors dels XVI Premis Sport Cultura Barcelona

  El 10 de març, al Reial Cercle Artístic, es van reunir els socis de l'entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XVI edició dels Premis Sport Cultura Barcelona i conèixer els guardonats del 2021 en les tres disciplines: Esport, Cultura i Millor Trajectòria. 

  Els guardonats van ser:

  Esport: ALEXIA PUTELLAS

  Cultura: ANTONIO LÓPEZ

  Millor Trajectória: JOSEP CARRERAS 


   22-02-2022

   XVI Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona. Jurat tècnic

   El jurat tècnic format per professionals dels mitjans de comunicació i alguns socis de l'entitat, es van reunir al Cercle del Liceu, en el transcurs d'un dinar, per seleccionar els finalistes de les tres categories que Sport Cultura Barcelona premia: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

   ESPORT: Alexia Putellas, Queralt Castellet i Toni Bou.

   CULTURA: Antonio López, Carla Simón, Iñaki Gabilondo i Primavera Sound.

   MILLOR TRAJECTÒRIA: Josep Carreras, Jordi Savall i Pau Gasol.

   El proper 10 de març tindrà lloc l'elecció dels guanyadors d'aquesta XVI edició dels Premis Sport Cultura Barcelona.    09-02-2022

    Visita a la seu de Càritas Diocesana de Barcelona

    Amb motiu del donatiu que Sport Cultura Barcelona va lliurar a Càritas Diocesana de Barcelona, el seu director, Salvador Busquets, va rebre a la seu de l’ONG a Barcelona a Albert Agustí, president de l’associació.


     25-01-2022

     Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona

     El darrer 25 de gener va tenir lloc la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona de forma telemàtica via Zoom.

       

      29-11-2021

      Final del IX Quadrangular Sport Cultura Barcelona

      El 29 de novembre el Club de Golf Llavaneras va acollir la final del IX Quadrangular de golf Sport Cultura Barcelona.

      El total acumulat després dels quatre partits va situar com a guanyador l’equip del Club de Golf Sant Cugat amb un total de 81 punts, al qual va seguir el Real Club de Golf El Prat amb 78 punts. En tercer lloc, el Club de Golf Terramar va sumar 68,5 punts i va quedar en quarta posició el Club de Golf Llavaneras amb 60,5 punts.

      Roberto Carpintero, capità de l’equip de l’històric club que es val alçar amb el trofeu per tercer any consecutiu, va rebre la copa de mans d’Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona, i Juan Camprubí, president del Club de Golf Llavaneras.       11-11-2021

       Sopar col·loqui amb Màrius Carol

       El darrer 11 de novembre vam poder gaudir del sopar col·loqui amb Màrius Carol sota el títol “Una mirada sobre Barcelona”.

       Durant la vetllada, que va tenir lloc al Reial Club de Tennis Barcelona, el Sr. Carol va compartir amb els socis assistents les seves impressions sobre la situació actual de Barcelona.

       Al finalitzar l’acte, Màrius Carol i Sport Cultura Barcelona van obsequiar els presents amb l’últim llibre del periodista, “El camarot del capità”, dedicat personalment.        05-10-2021

        Trobada amb la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula

        Aquest matí s’ha celebrat al Consell Català de l’Esport una trobada entre la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, i Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona.

        Aquesta és la primera trobada amb Albert Agustí després de la presa de possessió del càrrec de la Sra. Caula el darrer 8 de juny. Albert Agustí li ha donat a conèixer la nostra entitat i la seva missió, continuant així la relació cordial amb la institució.


         15-09-2021

         Visita privada a la Fundació Joan Miró

         Amb l’inici del nou curs, el darrer 15 de setembre vam reprendre les activitats presencials de la mà de la Fundació Joan Miró.

         Sara Puig, presidenta de la Fundació, i Marko Daniel, director, van rebre els socis de Sport Cultura al Pati del Garrofer.

         A continuació, Marko Daniel va oferir una explicació detallada de la història de l’edifici que alberga la fundació i com l’artista el va concebre al seu moment, mentre acompanyava els assistents al seu recorregut.


          12-07-2021

          IX Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona

          El darrer12 de juliol es va celebrar la IX Edició del Torneig de Golf Sport Cultura Barcelona al Club de Golf Sant Cugat. En aquest campionat obert, Fourball Stableford, hi va haver obsequis per a tots els participants, lliurament de premis i sorteig de regals.

          Els guanyadors de les quatre categories premiades van ser:
          · 1a Parella Scratch: Pedro Murga i Rosendo Menta
          · 1a Parella Hàndicap Inferior: José Clos i Domingo Ayala
          · 1a Parella Hàndicap Superior: Mercedes Marsol i Sito Nebot
          · 1a Parella Sènior: Elena Azcárate i Ángela Hospital 

          Agraïm als col·laboradors que van fer possible el sorteig de regals: Fundació Gran Teatre del Liceu, PortAventura World, Caprabo, Fundación Puig, La Vanguardia, Viatges Atlàntida, Destilerías MG, Hole in One Spain, Brownie, Macarfi, Monta el pollo i Robin Collection.