EXCLUSIU SOCIS
11-10-2018

STRATESYS

Nou Soci Numerari

Aquest darrer trimestre de l'any ha entrat com a nou soci, Stratesys. Ramón Montané, president de la companyia actua com a representant a Sport Cultura Barcelona.

Stratesys, és una multinacional líder en serveis digitals, avalada per 20 anys d'experiència i una de les majors especialistes en tecnologies SAP i Opentext.


  21-09-2018

  CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA

  Nou Soci Numerari

  El Club Natació Atlètic Barceloneta, s'ha incorporat com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. El seu president Julián García González, és el representant a la nostra Associació.

  Este Club nació en el 1992 con la unión de los históricos Club Natació Athlètic, fundado en el 1913, y el Club Natació Barceloneta, en el 1929, fomenta la práctica deportiva y los hábitos saludables.


   16-07-2018

   SOLSONA COMUNICACIÓN

   s'integra en l'estructura d'agències d'ALTA GRUPO DE COMUNICACIÓN

   Solsona Comunicación, membre de Sport Cultura Barcelona i una de les principals agències de Comunicació i Relacions Públiques d'Espanya, es va integrar el passat mes de juny a Alta Grupo de Comunicación.

   Solsona Comunicación, fundada el 1993 per Montse Solsona, està especialitzada en comunicació, relacions públiques, relacions institucionals, protocol, public affairs i màrqueting digital.

   Alta Grupo de Comunicación està formada per Punta Alta, especialista en el sector healthcare; La Bendita Agencia, agència de publicitat de serveis plens; i The Digital Adgency, experta en serveis Digitals de Publicitat i Comunicació.

   Amb aquesta aliança s'uneixen sinergies i optimitzen processos per oferir un major espectre de serveis i activitats, el que els permetrà incrementar el seu negoci i posicionament a nivell nacional.


    11-05-2018

    Mª Paz Corominas va creuar nadant l'Estret de Gibraltar

    El passat 11 de maig, Mª Paz Corominas, tresorera de Sport Cultura Barcelona, va aconseguir amb èxit creuar nadant l'Estret de Gibraltar en temps rècord, ho va fer en 4 hores 01 minuts.

    Va ser la primera esportista espanyola en aconseguir classificar-se per una final Olímpica, al 1968 a Mèxic i ara ha esdevingut la primera nadadora de més de 60 anys que aconsegueix aquesta gesta.

    https://elpais.com/deportes/2018/05/11/actualidad/1526034216_207201.html">https://elpais.com/deportes/2018/05/11/actualidad/1526034216_207201.html 

    http://www.antena3.com/noticias/deportes/entrevista-completa-a-mari-paz-corominas_201805115af5be380cf2d5347066ddb2.html">http://www.antena3.com/noticias/deportes/entrevista-completa-a-mari-paz-corominas_201805115af5be380cf2d5347066ddb2.html

    https://twitter.com/A3Noticias/status/994886435592376322">https://twitter.com/A3Noticias/status/994886435592376322


     


     10-04-2018

     La pionera Mari Paz Corominas commemora els seus 50 anys olímpics

     creuant l'Estret de Gibraltar

     Lo intentará la segunda semana de mayo para celebrar su participación en México 68, donde se convirtió en la primera mujer en alcanzar una final olímpica de la delegación española, enmarcada en una acción solidaria.

     La nadadora Maria Paz Corominas, de 65 años, intentará cruzar el Estrecho de Gibraltar a nado la segunda semana de mayo. Lo hará junto a  tres amigos (su hermano y dos médicos de su misma generación) con el objetivo de conmemorar el 50 aniversario de su participación olímpica en los Juegos de México 68, cuando la nadadora del C.N. Sabadell se convirtió en una pionera. Mari Paz logró clasificarse para la final de los 200 espalda de natación, un hito en una España que en aquellos Juegos únicamente llevó a dos deportistas femeninas: ella, de 16 años, y Pilar von Carsten, de 21 y también nadadora. Junto a ellas, 122 hombres. “Me trataron muy bien, fui la niña mimada”, recuerda ahora con nostalgia la primera deportista española en alcanzar una final olímpica.

     La aventura de Maria Paz cuenta con el apoyo de Marnaton y se enmarca además en una acción solidaria. La nadadora y sus amigos han creado una iniciativa en el crowdfunding http://www.migranodearena.org/">www.migranodearena.org, con tal de “compartir la solidaridad hacia mujeres, hombres y niños que huyen de la miseria y de las guerras de sus países en condiciones infrahumanas”. La iniciativa se llama Dale vida al mar y cuenta con el respaldo de Pro Activa Open Arms. Está ligada, cómo no, al agua. “Ellos están haciendo una gran labor rescatando a gente del mar. Al margen de salvar vidas, luego pueden formarlos como socorristas, así pasan de ser rescatados a rescatadores”, comentó.


      08-03-2018

      XIII Edició Premis Sport Cultura Barcelona

      Guardonats

      En el transcurs d'un dinar que va tenir lloc al Sofia Hotel es va dur a terme la votació dels candidats finalistes de la XIII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona, en les seves tres categories: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

      El jurat tècnic format per tretze professionals dels mitjans de comunicació i setze socis de la nostra entitat, va escollir els següents guardonats:

      Esport: GARBIÑE MUGURUZA

      Cultura: JAUME PLENSA

      Millor Trajectòria: ANDRÉS INIESTA

      Enguany el jurat va concedir una Menció Especial a l'HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU, que era finalista en Millor Trajectòria, pels seus 150 anys des de la seva fundació i la gran tasca que realitza.


      24-01-2018

      SELENTA GROUP

      Nou soci numerari

      El passat mes de gener, Selenta Group va entrar a formar part de Sport Cultura Barcelona. Jordi Mestre i Masdeu, president del Grup, és el representant a la nostra Associació.

      Des de la seva fundació al 1976, han perseguit un únic objectiu: aconseguir la satisfacció plena dels seus clients. L'esforç i la búsqueda constant de la excel·lència de tot l'equip ha fet possible el naixement de Selenta Group.
      La marca corporativa que engloba i representa les divisions de la cadena que actualment gestiona 9 hotels a diferents ciutats d'Espanya, així com franquícies d'importants marques internacionals.
      Selenta Group: Expo Hotel a Barcelona, Gran Hotel Torre Catalunya i SOFIA, a la capital catalana; Don Carlos Leisure Resort & Spa, amb The Oasis Wellness & Spa, a Marbella; Expo Hotel a Valencia, a la ciutat del Túria; i Mare Nostrum Resort, a Tenerife, que inclou l'hotel boutique Sir Anthony. El grup disposa de més de 2.900 habitacions, que l'any passat van ocupar prop de 300.000 clients, el 70% de ells internacionals.


      13-11-2017

      Lliurament XII Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

      Glosses guardonats

      El passat 16 d'octubre va tenir lloc el lliurament dels Premis Sport Cultura Barcelona.

      Les persones que van realitzar la lectura de la glossa dels guardonats van ser:

      Sr. Ramón Agenjo al Sr. Jordi Hurtado, premiat en la categoria de Cultura.

      Sr. Ramon Besa al Sr. Joaquim M. Puyal, premiat en Millor Trajectòria.

      Sra. Isabel Bosch a la Sra. Ruth Beitia, premiada en la categoria d'Esport.

      A continuació trobareu els tres documents de les glosses.


       13-07-2017

       Dinar amb l'Il·lm. Sr. Jaume Collboni

       al Club Natació Barcelona

       El Segon Tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, de l'Ajuntament de Barcelona, Il·lm. Sr. Jaume Collboni, va mantenir un dinar amb els socis de Sport Cultura Barcelona.  

       En el transcurs de l'àpat es van parlar de temes d'actualitat relacionats principalment amb l’àmbit de la Cultura, els socis assistents van poder intercanviar i comentar les seves impressions amb Collboni. 


        22-06-2017

        REIAL CLUB MARÍTIM DE BARCELONA

        Nou soci Numerari

        El 22 de juny el Reial Club Marítim de Barcelona, va entrar com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. Sonia Güell Peris, vicepresidenta, és la representant en l'Assemblea de l'Associació.

        Actualment Sport Cultura Barcelona, compta amb 42 socis corporatius, els 14 socis fundadors i 2 patrocinadors.