EXCLUSIU SOCIS
15-07-2022

Celebració del 125è Aniversari del Reial Club de Polo de Barcelona

El Reial Club de Polo de Barcelona va celebrar el seu 125è Aniversari amb una vetllada memorable a la qual van assistir 1.800 socis.

Feliçox 125 anys de vida!


  20-06-2022

  XVI Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

  El 20 de juny vam lliurar els Premis Sport Cultura 2021. Els guardonats van ser: Alexia Putellas en la categoria d'Esport; Antonio López en la categoria de Cultura, i Josep Carreras a la Millor Trajectòria. Un acte entranyable per premiar tres grans professionals del món de la cultura i l'esport.

  Alejandro Blanco, president del Comité Olímpico Español, va entregar el premi en la categoria d'Esport a la futbolista del Barça Alexia Putellas, que va ser recollit per Xavier Puig, responsable de fútbol femení de l'equip barceloní.

  Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic, va entregar el premi en la categoria de Cultura al pintor i escultor Antonio López, gran mestre de l'hiperrealisme.

  Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona, va entregar el premi a la Millor Trajectòria al tenor Josep Carreras per la seva prolífica carrera al món de la lírica, així com per liderar la seva fundació homònima en una imparable lluita per aconseguir que algun dia la leucèmia sigui una malaltia 100% curable.


   06-06-2022

   La Unió Esportiva Santboiana es proclama campiona de Lliga

   Traslladem al club la nostra més sincera enhorabona per aquesta fita, vuitena vegada a la seva història i immillorable colofó a la celebració del centenari de la seva fundació.


    21-05-2022

    El Conservatori del Liceu celebra el seu 185è Aniversari

    El Conservatori del Liceu va arrencar la celebració del seu 185è Aniversari amb un magnífic concert al Liceu, al qual van assistir socis de la nostra entitat.


     19-05-2022

     El MNAC presenta La llum és color, la nova exposició de Turner

     Acompanyem el MNAC a la inauguració de l'extraordinària exposició "La llum és color" del pintor romàntic anglès Turner. La presentació va córrer a càrrec de Pepe Serra, director del museu.


      18-05-2022

      El Reial Club de Polo inicia la celebració del seu 125 Aniversari

      Assistim a l'inici de la celebració del 125è Aniversari del Reial Club de Polo de Barcelona, que va tenir lloc al transcurs d'un acte al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.


       27-04-2022

       Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona

       El 27 d'abril va tenir lloc la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona al Círculo Ecuestre.

         

        26-04-2022

        Trobada amb Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde

        Membres de Sport Cultura Barcelona van conversar amb Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, al marc d'un dinar al Reial Club Nàutic de Barcelona.

        També van assistir-hi: David Escudé, regidor d'esports; Albert Dalmau, gerent d'economia, i Xavier Paton, gerent de l'àrea 2030.


         10-03-2022

         Elecció dels guanyadors dels XVI Premis Sport Cultura Barcelona

         El 10 de març, al Reial Cercle Artístic, es van reunir els socis de l'entitat per portar a terme la votació final dels candidats finalistes de la XVI edició dels Premis Sport Cultura Barcelona i conèixer els guardonats del 2021 en les tres disciplines: Esport, Cultura i Millor Trajectòria. 

         Els guardonats van ser:

         Esport: ALEXIA PUTELLAS

         Cultura: ANTONIO LÓPEZ

         Millor Trajectória: JOSEP CARRERAS 


          22-02-2022

          XVI Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona. Jurat tècnic

          El jurat tècnic format per professionals dels mitjans de comunicació i alguns socis de l'entitat, es van reunir al Cercle del Liceu, en el transcurs d'un dinar, per seleccionar els finalistes de les tres categories que Sport Cultura Barcelona premia: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

          ESPORT: Alexia Putellas, Queralt Castellet i Toni Bou.

          CULTURA: Antonio López, Carla Simón, Iñaki Gabilondo i Primavera Sound.

          MILLOR TRAJECTÒRIA: Josep Carreras, Jordi Savall i Pau Gasol.

          El proper 10 de març tindrà lloc l'elecció dels guanyadors d'aquesta XVI edició dels Premis Sport Cultura Barcelona.