EXCLUSIU SOCIS
13-07-2017

Dinar amb l'Il·lm. Sr. Jaume Collboni

al Club Natació Barcelona

El Segon Tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, de l'Ajuntament de Barcelona, Il·lm. Sr. Jaume Collboni, va mantenir un dinar amb els socis de Sport Cultura Barcelona.  

En el transcurs de l'àpat es van parlar de temes d'actualitat relacionats principalment amb l’àmbit de la Cultura, els socis assistents van poder intercanviar i comentar les seves impressions amb Collboni. 


  22-06-2017

  REIAL CLUB MARÍTIM DE BARCELONA

  Nou soci Numerari

  El 22 de juny el Reial Club Marítim de Barcelona, va entrar com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. Sonia Güell Peris, vicepresidenta, és la representant en l'Assemblea de l'Associació.

  Actualment Sport Cultura Barcelona, compta amb 42 socis corporatius, els 14 socis fundadors i 2 patrocinadors.


   20-06-2017

   Dinar amb el President del Comité Olímpico Español

   al Reial Club de Tennis Barcelona

   Alejandro Blanco, president del Comité Olímpico Español, ha mantingut una reunió amb representants de Sport Cultura Barcelona, encapçalats pel seu president, Albert Agustí, al Reial Club de Tennis Barcelona, per a conèixer les seves propostes, activitats i idees, en el marc d’un dinar institucional.

   La reunió ha permès als socis de Sport Cultura Barcelona i al Comité Olímpico Español conèixer mutuament les activitats que desenvolupa cadascú dels organisms. A la trobada han assistit un total de 20 socis de la entitat.


    31-05-2017

    Dinar amb el President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC)

    al Reial Club de Polo de Barcelona

    El Sr. Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, va participar en un dinar col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona.

    Esteva, esportista, violinista i llicenciat en dret que és president de la UFEC des de juliol del 2014, va explicar el que fa aquesta institució esportiva, constituïda l’any 1933 i reinstaurada al 1985 per la Generalitat de Catalunya.

    El grup de socis que van participar en aquest dinar van poder conèixer bé el funcionament i les finalitats d’aquesta entitat, que és defineix com un òrgan de solidaritat entre les federacions esportives catalanes i el conjunt de l’esport a Catalunya, a més de debat i solució de problemes o qüestions interfederatives i formació en els ensenyaments esportius.


     29-05-2017

     Dinar amb Mercè Conesa, Presidenta de la Diputació de Barcelona

     al Cercle del Liceu

     La Sra. Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona, va compartir un dinar col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona.

     Durant el mateix es van comentar temes d’actualitat que afecten el dia a dia de la societat civil catalana. La Presidenta de la Diputació és també alcaldessa de Sant Cugat del Vallès des de finals del 2010, coneix de primera mà els moments de canvi i esdeveniments que s’estan produint i les inquietuds que causa a la ciutadania. Els socis van poder formular-li consultes, que van generar un interessant debat.


      10-05-2017

      Dinar amb el President de la Generalitat de Catalunya

      al Palau de la Música

      El president de la Generalitat de Catalunya, Molt Hble. Sr. Carles Puigdemont, ha mantingut una reunió amb els socis de Sport Cultura Barcelona per conèixer les seves propostes, activitats i idees, en el marc d’un dinar institucional.

      A aquest dinar han assistit mig centenar d'empresaris, executius i responsables d'entitats culturals i esportives que integren l'Associació.


       10-04-2017

       Recepció del Pare Abat de Montserrat

       Visita a Montserrat

       Els socis de Sport Cultura Barcelona, van ser convidats a una visita privada a l'Abadia de Montserrat.

       El grup de socis que es va traslladar al Monestir van ser rebuts en audiència pel Pare Abat de Montserrat. En finalitzar aquesta audiència, el Germà Antón Gordillo, els va acompanyar a recòrrer diverses estances del complexe monacal, com el claustre, la biblioteca i la sala capitular.


        15-03-2017

        Els guanyadors dels Premis Sport Cultura Barcelona 2016

        XII edició

        Els guanyadors de la XII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona, en les seves tres categories, han estat:

        Sport: Ruth Beitia, atleta, especialista en salt d'altura.

        Cultura: Jordi Hurtado, presentador del programa ''Saber y ganar'', 20 anys en antena.

        Millor Trajectòria: Joaquim Maria Puyal, periodista, presentador i locutor de retransmissions esportives. 

         

         02-01-2017

         LENOVO

         Nou soci numerari

         El 2 de gener Lenovo, va entrar com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. El seu director, Sr. Pau Ortiz és el representant en l'Assemblea de l'Associació.

         Actualment Sport Cultura Barcelona, compta amb 43 socis corporatius, els 14 socis fundadors i 2 patrocinadors.


          23-09-2016

          MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA

          Nou soci numerari

          El passat 21 de setembre el Museu Nacional d'Art de Catalunya es va incorporar com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona.

          El seu president, Sr. Miquel Roca i el president de l'Associació, Sr. Albert Agustí van signar i formalitzar el conveni de col·laboració entre amdues entitats.