EXCLUSIU SOCIS
08-03-2018

XIII Edició Premis Sport Cultura Barcelona

Guardonats

En el transcurs d'un dinar que va tenir lloc al Sofia Hotel es va dur a terme la votació dels candidats finalistes de la XIII edició dels Premis Sport Cultura Barcelona, en les seves tres categories: Esport, Cultura i Millor Trajectòria.

El jurat tècnic format per tretze professionals dels mitjans de comunicació i setze socis de la nostra entitat, va escollir els següents guardonats:

Esport: GARBIÑE MUGURUZA

Cultura: JAUME PLENSA

Millor Trajectòria: ANDRÉS INIESTA

Enguany el jurat va concedir una Menció Especial a l'HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU, que era finalista en Millor Trajectòria, pels seus 150 anys des de la seva fundació i la gran tasca que realitza.


24-01-2018

SELENTA GROUP

Nou soci numerari

El passat mes de gener, Selenta Group va entrar a formar part de Sport Cultura Barcelona. Jordi Mestre i Masdeu, president del Grup, és el representant a la nostra Associació.

Des de la seva fundació al 1976, han perseguit un únic objectiu: aconseguir la satisfacció plena dels seus clients. L'esforç i la búsqueda constant de la excel·lència de tot l'equip ha fet possible el naixement de Selenta Group.
La marca corporativa que engloba i representa les divisions de la cadena que actualment gestiona 9 hotels a diferents ciutats d'Espanya, així com franquícies d'importants marques internacionals.
Selenta Group: Expo Hotel a Barcelona, Gran Hotel Torre Catalunya i SOFIA, a la capital catalana; Don Carlos Leisure Resort & Spa, amb The Oasis Wellness & Spa, a Marbella; Expo Hotel a Valencia, a la ciutat del Túria; i Mare Nostrum Resort, a Tenerife, que inclou l'hotel boutique Sir Anthony. El grup disposa de més de 2.900 habitacions, que l'any passat van ocupar prop de 300.000 clients, el 70% de ells internacionals.


13-11-2017

Lliurament XII Edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

Glosses guardonats

El passat 16 d'octubre va tenir lloc el lliurament dels Premis Sport Cultura Barcelona.

Les persones que van realitzar la lectura de la glossa dels guardonats van ser:

Sr. Ramón Agenjo al Sr. Jordi Hurtado, premiat en la categoria de Cultura.

Sr. Ramon Besa al Sr. Joaquim M. Puyal, premiat en Millor Trajectòria.

Sra. Isabel Bosch a la Sra. Ruth Beitia, premiada en la categoria d'Esport.

A continuació trobareu els tres documents de les glosses.


  13-07-2017

  Dinar amb l'Il·lm. Sr. Jaume Collboni

  al Club Natació Barcelona

  El Segon Tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, de l'Ajuntament de Barcelona, Il·lm. Sr. Jaume Collboni, va mantenir un dinar amb els socis de Sport Cultura Barcelona.  

  En el transcurs de l'àpat es van parlar de temes d'actualitat relacionats principalment amb l’àmbit de la Cultura, els socis assistents van poder intercanviar i comentar les seves impressions amb Collboni. 


   22-06-2017

   REIAL CLUB MARÍTIM DE BARCELONA

   Nou soci Numerari

   El 22 de juny el Reial Club Marítim de Barcelona, va entrar com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. Sonia Güell Peris, vicepresidenta, és la representant en l'Assemblea de l'Associació.

   Actualment Sport Cultura Barcelona, compta amb 42 socis corporatius, els 14 socis fundadors i 2 patrocinadors.


    20-06-2017

    Dinar amb el President del Comité Olímpico Español

    al Reial Club de Tennis Barcelona

    Alejandro Blanco, president del Comité Olímpico Español, ha mantingut una reunió amb representants de Sport Cultura Barcelona, encapçalats pel seu president, Albert Agustí, al Reial Club de Tennis Barcelona, per a conèixer les seves propostes, activitats i idees, en el marc d’un dinar institucional.

    La reunió ha permès als socis de Sport Cultura Barcelona i al Comité Olímpico Español conèixer mutuament les activitats que desenvolupa cadascú dels organisms. A la trobada han assistit un total de 20 socis de la entitat.


     31-05-2017

     Dinar amb el President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC)

     al Reial Club de Polo de Barcelona

     El Sr. Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, va participar en un dinar col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona.

     Esteva, esportista, violinista i llicenciat en dret que és president de la UFEC des de juliol del 2014, va explicar el que fa aquesta institució esportiva, constituïda l’any 1933 i reinstaurada al 1985 per la Generalitat de Catalunya.

     El grup de socis que van participar en aquest dinar van poder conèixer bé el funcionament i les finalitats d’aquesta entitat, que és defineix com un òrgan de solidaritat entre les federacions esportives catalanes i el conjunt de l’esport a Catalunya, a més de debat i solució de problemes o qüestions interfederatives i formació en els ensenyaments esportius.


      29-05-2017

      Dinar amb Mercè Conesa, Presidenta de la Diputació de Barcelona

      al Cercle del Liceu

      La Sra. Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona, va compartir un dinar col·loqui amb els socis de Sport Cultura Barcelona.

      Durant el mateix es van comentar temes d’actualitat que afecten el dia a dia de la societat civil catalana. La Presidenta de la Diputació és també alcaldessa de Sant Cugat del Vallès des de finals del 2010, coneix de primera mà els moments de canvi i esdeveniments que s’estan produint i les inquietuds que causa a la ciutadania. Els socis van poder formular-li consultes, que van generar un interessant debat.


       10-05-2017

       Dinar amb el President de la Generalitat de Catalunya

       al Palau de la Música

       El president de la Generalitat de Catalunya, Molt Hble. Sr. Carles Puigdemont, ha mantingut una reunió amb els socis de Sport Cultura Barcelona per conèixer les seves propostes, activitats i idees, en el marc d’un dinar institucional.

       A aquest dinar han assistit mig centenar d'empresaris, executius i responsables d'entitats culturals i esportives que integren l'Associació.


        10-04-2017

        Recepció del Pare Abat de Montserrat

        Visita a Montserrat

        Els socis de Sport Cultura Barcelona, van ser convidats a una visita privada a l'Abadia de Montserrat.

        El grup de socis que es va traslladar al Monestir van ser rebuts en audiència pel Pare Abat de Montserrat. En finalitzar aquesta audiència, el Germà Antón Gordillo, els va acompanyar a recòrrer diverses estances del complexe monacal, com el claustre, la biblioteca i la sala capitular.