EXCLUSIU SOCIS
01-02-2016

COL·LEGI D'ECONOMISTES DE CATALUNYA

Nou Soci Numerari

El Col·legi d'Economistes de Catalunya es va incorporar, a principis de febrer de 2016, com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. 

El Sr. José Maria Gay de Liébana, president de la Comissió d'Economia i Finances de l'Esport és el representant en l'Assemblea de Sport Cultura Barcelona.


  23-11-2015

  SOLSONA COMUNICACIÓ - Nou Soci Numerari

  23 de novembre 2015

  El passat 23 de novembre Solsona Comunicació va entrar a formar part com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. Amb aquesta darrera incorporació ja comptem amb 37 entitats a més dels 14 socis fundadors i 2 patrocinadors.

  Montse Solsona, és la representant en l'Assemblea d'Sport Cultura Barcelona.


   22-10-2015

   ALFONSO MARISTANY

   Nou President del Círculo Ecuestre

   Alfonso Maristany Cucurella va ser nomenat president del Círculo Ecuestre el passat 22 d'octubre. Com a tal li donem la benvinguda com a membre de la Junta Directiva d'Sport Cultura Barcelona.


    08-07-2015

    Albert Agustí

    Nou President de Sport Cultura Barcelona

    Albert Agustí fins ara vicepresident de Sport Cultura Barcelona, ha estat nomenat nou president de l'Associació en substitució de Manuel Carreras i Fisas, que després de 10 anys li ha passat el testimoni.

    Aquest nomanament va tenir lloc durant l'Assemblea General de Socis celebrada el 7 de juliol i també es va nomenar President d'Honor a Manuel Carreras i Fisas.

     


     23-03-2015

     Acord de Patrocini signat entre la Fundació RBA i Sport Cultura Barcelona

     19 de març a RBA

     Sport Cultura Barcelona ha signat amb data 19 de març un acord de patrocini amb la Fundació RBA, ambdues entitats han reforçat d'aquesta manera el suport i compromís en la difusió i foment de la cultura i l'esport en tots els seus àmbits.

     L'acord ha estat signat per Ricardo Rodrigo, president del Grup Editorial RBA i Manuel Carreras i Fisas, president de Sport Cultura Barcelona.


      27-11-2014

      Sport Cultura Barcelona rep la Placa al Mèrit Esportiu

      L'any del seu desè aniversari

      El Ministeri d’Educación, Cultura y Deporte, a través de la Presidència del Consejo Superior de Deportes, ha distingit a Sport Cultura Barcelona amb la Placa de Bronze per la qual se li concedeix l’ingrés a la Real Orden del Mérito Deportivo.

      Es tracta de la més alta distinció que s’atorga anualment a l’esport a Espanya. L’objectiu és reconèixer i estimular als qui es distingeixen de forma eminent en l’ensenyament de l’educació física, o en la direcció, organització, promoció i desenvolupament de l’educació física i l’esport.

      En aquesta ocasió, el Govern espanyol ha reconegut els deu anys de trajectòria de l’entitat, que ha servit de fòrum d’opinió, debat i diàleg per la societat civil, amb la finalitat de promoure dos elements imprescindibles per la formació i desenvolupament de les persones: l’esport i la cultura.   

      Manuel Carreras i Fisas, president de l'Entitat va recollir l'esmentada distinció de mans de D. Miguel Cardenal Carro, el passat  27 de novembre al Museo Nacional de Arte Reina Sofía on es va celebrar l'acte.


       22-09-2014

       IBERDROLA

       Nou soci numerari

       El passat 22 de setembre IBERDROLA va entrar a formar part com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. L’Associació ha assolit amb aquesta incorporació 39 entitats a més dels 14 socis fundadors.

       Andrés Carasso, Delegat a Catalunya és el representant.

       IBERDROLA actualment el primer grup energètic nacional, una de les principals empreses espanyoles de l’Ibex 35 per capitalització borsària, el líder mundial del sector eòlic i una de les majors companyies elèctriques del món.


        11-06-2014

        Invest for Children

        Jornada Solidària Somos Uno

        Invest for Children va organitzar una jornada solidària que ha tingut lloc el 11 de juny en el transcurs d'un sopar al RCD Espanyol.

        Sport Cultura Barcelona va col·laborar amb l'organització d'una taula en aquest sopar benèfic que es va celebrar al mateix estadi i els fons recaptats s'han destinat a programes d'integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya i a un projecte d'investigació biomèdica d'enfermetats greus infantils. 

          

         27-02-2014

         Grup Editorial RBA

         Nou Soci

         El Grup Editorial RBA, multicanal, independent i de capital 100% espanyol, un grup de comunicació líder en les àrees de negoci de revistes, col·leccionables i promocions, és el nou soci de Sport Cultura Barcelona. El seu president i conseller delegat Ricardo Rodrigo és el representant.

         Actualment Sport Cultura Barcelona la componen 34 socis numeraris a més dels 13 socis fundadors.
          24-01-2014

          Sport Cultura Barcelona informa

          Open d'Espanya & Pol Carreras

          Sport Cultura Barcelona en el transcurs dels darrers dies ha portat a terme dues gestions:

          D'una banda va recolzar, mitjançant un escrit signat pels presidents dels clubs dirigit a l'Alcalde de Barcelona, perquè al Real Club de Golf El Prat se li concedís l'organització de l'Open d'Espanya a les seves instal·lacions, fet que ha estat aprovat per l'any 2015.

          I per un altre propiciar que l'esquiador Pol Carreras que participa amb molt bons resultats, a la Copa d'Europa i del Món,  sense suport econòmic federatiu, pogués formar part de l'equip espanyol d'esquí alpí per als Jocs Olímpics d'hivern a celebrar a Sochi del 7 al 23 de febrer, acció que també ha conclòs amb èxit. Aquest acord es va prendre al Comitè Executiu celebrat el passat 10 de gener.

          En ambdós casos hem comptat amb l'inestimable col·laboració de la Sra. Maite Fandos,Tinent d'Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport de l'Ajuntament de Barcelona.

          Des de l'Associació agraim una vegada més el vostre interès i suport.