EXCLUSIU SOCIS
31-01-2013

Club de Golf Llavaneras

Nova incorporació

El Club de Golf Llavaneras ha entrat com a soci numerari de Sport Cultura Barcelona. El seu representant és Jaime Lozoya, president d'aquest distingit Club, inaugurat l'any 1945.

Actualment l'entitat compta amb els seus 13 socis fundadors i 28 socis numeraris. 


  28-11-2012

  Sol·licitud a l'Alcalde de Barcelona

  que l'Avinguda de l'Estadi passi a denominar-se Avinguda Joan Antoni Samaranch

  Sport Cultura Barcelona amb el suport de tots els seus socis ha sol·licitat a l'Alcalde de Barcelona que tramiti que l'actual Avinguda de l'Estadi passi a denominar-se Avinguda Joan Antoni Samaranch.

  I retre homenatge a la seva figura. 


   27-07-2012

   SAVILLS AGUIRRE NEWMAN

   Nou Soci Numerari

   Aguirre Newman s'ha incorporat com a Soci Numerari de Sport Cultura Barcelona. Anna Gener, Directora General de l'Oficina de Barcelona és la representant.


    30-05-2012

    Lliurament Guardons, VII Premis Sport Cultura Barcelona

    Antiga Fàbrica de Cerveses Damm

    Montserrat Caballé i Anna Corbella, regatista han estat les guardonades dels Premis Sport Cultura Barcelona 2011, en les categories de cultura i esport respectivament.


     03-05-2012

     Presentació Estudi UEFA Champions League: L'èxit d'una estratègia empresarial i esportiva

     IESE - Campus Nord

     El Prof. Sandalio Gómez, President de CSBM i Professor d’IESE, va presentar l’estudi “UEFA Champions League:

     L’èxit d’una estratègia empresarial i esportiva. Seguidament va tenir lloc una taula rodona amb la participació de: (Giorgio Marchetti, Director de Competicions de la UEFA); (Paul Meulendijk, vicepresident i cap de patrocini a Europa de Mastercard); (Andoni Zubizarreta, Director de Futbol del FC Barcelona)


      16-04-2012

      Tenir un Pla B en la vida

      La importància de la formació acadèmica en els esportistes d'elit.

      Carles Folguera, director de la Masia del FC Barcelona i Vicenç Aguilera, President del Circuit de Catalunya van parlar de la importància dels estudis i la formació acadèmica en els esportistes d'elit. José María Casanovas va ser el seu moderador.


       28-03-2012

       Conferència: Sobre Col·leccionisme

       Fundación Francisco Godia

       Sport Cultura Barcelona juntament amb la Fundación Francisco Godia i la Fundación Arte y Mecenazgo van organitzar una taula rodona que va comptar amb la participació de quatre destacats col•leccionistes d’art: Josep Maria Civit, Juan Várez, Han Nefkens i Carlos Costa. Moderada per Xavier Antich, filòsof i President del Patronat de la Fundació Antoni Tàpies. L’objectiu del debat era promoure la difusió de la figura del col•leccionista i el seu rol fonamental com a protector del patrimoni, així com conèixer de primera mà les seves motivacions i inquietuds per a entendre i reconèixer la seva tasca.


        09-06-2011

        Firma Acord de Patrocini entre Sport Cultura Barcelona i la Fundació DAMM

        8 de juny a l'Antiga Fàbrica de Cerveses DAMM

        Sport Cultura Barcelona ha signat amb data 8 de juny un acord de patrocini amb la Fundació Damm, ambdues entitats han reforçat d'aquesta manera el suport i el compromís amb la societat i el país. El acord ha estat signat per Manuel Carreras, President de Sport Cultura Barcelona i Ramón Agenjo, Conseller i Secretari de la Fundació Damm.