EXCLUSIU SOCIS
30-05-2012

Lliurament Guardons, VII Premis Sport Cultura Barcelona

Antiga Fàbrica de Cerveses Damm

Montserrat Caballé i Anna Corbella, regatista han estat les guardonades dels Premis Sport Cultura Barcelona 2011, en les categories de cultura i esport respectivament.


  03-05-2012

  Presentació Estudi UEFA Champions League: L'èxit d'una estratègia empresarial i esportiva

  IESE - Campus Nord

  El Prof. Sandalio Gómez, President de CSBM i Professor d’IESE, va presentar l’estudi “UEFA Champions League:

  L’èxit d’una estratègia empresarial i esportiva. Seguidament va tenir lloc una taula rodona amb la participació de: (Giorgio Marchetti, Director de Competicions de la UEFA); (Paul Meulendijk, vicepresident i cap de patrocini a Europa de Mastercard); (Andoni Zubizarreta, Director de Futbol del FC Barcelona)


   16-04-2012

   Tenir un Pla B en la vida

   La importància de la formació acadèmica en els esportistes d'elit.

   Carles Folguera, director de la Masia del FC Barcelona i Vicenç Aguilera, President del Circuit de Catalunya van parlar de la importància dels estudis i la formació acadèmica en els esportistes d'elit. José María Casanovas va ser el seu moderador.


    28-03-2012

    Conferència: Sobre Col·leccionisme

    Fundación Francisco Godia

    Sport Cultura Barcelona juntament amb la Fundación Francisco Godia i la Fundación Arte y Mecenazgo van organitzar una taula rodona que va comptar amb la participació de quatre destacats col•leccionistes d’art: Josep Maria Civit, Juan Várez, Han Nefkens i Carlos Costa. Moderada per Xavier Antich, filòsof i President del Patronat de la Fundació Antoni Tàpies. L’objectiu del debat era promoure la difusió de la figura del col•leccionista i el seu rol fonamental com a protector del patrimoni, així com conèixer de primera mà les seves motivacions i inquietuds per a entendre i reconèixer la seva tasca.


     09-06-2011

     Firma Acord de Patrocini entre Sport Cultura Barcelona i la Fundació DAMM

     8 de juny a l'Antiga Fàbrica de Cerveses DAMM

     Sport Cultura Barcelona ha signat amb data 8 de juny un acord de patrocini amb la Fundació Damm, ambdues entitats han reforçat d'aquesta manera el suport i el compromís amb la societat i el país. El acord ha estat signat per Manuel Carreras, President de Sport Cultura Barcelona i Ramón Agenjo, Conseller i Secretari de la Fundació Damm.