EXCLUSIU SOCIS

Propers actes


Darrers Actes


15-04-2007

Visita guiada a l'America's Cup

Sport Cultura Barcelona desitjant que els seus socis tinguin accés preferent als actes importants ja siguin socials, culturals o esportius de primera magnitud, va organitzar el passat 15 de maig una exclusiva jornada per als amants de la vela, en l'incomparable marc del camp de regates on es disputava la 32a America's Cup.

Un petit grup de 5 persones no es van voler perdre el que és sens dubte l'esdeveniment esportiu de l'any 2007 i van viatjar a València per a gaudir d'una magnífica jornada de regates on especialistes en vela van explicar els secrets i curiositats de la competició. Els assistents van tenir l'oportunitat de passar un dia per la fase de semifinals de les regates i van poder contemplar i viure d'a prop l'ambient que es respira en les diferents bases dels grups i admirar i contemplar la preparació de les embarcacions participants abans de les regates.


24-03-2007

Torneig Open SEAT - Trofeu Conde de Godó

Com és habitual i coincidint amb la 55ª Edició del Torneig Open SEAT – Torneo Conde de Godó, Juan María Tintoré, President del Reial Club de Tennis Barcelona, va convidar als socis de Sport Cultura Barcelona, entitat de la que és soci fundador y un dels seus vicepresidents, a un dinar que amb motiu de l´esmentat event esportiu que anualment es celebra a Barcelona durant el mes d´abril. Un torneig que sens dubte s´ha convertit en un aconteixement social en lloc d´un acte merament esportiu molt important per a la ciutat de Barcelona.

22-02-2007

II edició dels Premis Sport Cultura Barcelona

Premi Millor Iniciativa Cultural - Federació Espanyola de Bàsquet Premi Millor Iniciativa Cultural - Gran Teatre del Liceu El 22 de març va tenir lloc a la seu del Reial Club de Tennis Barcelona l’entrega dels “2ns Premis Sport Cultura Barcelona 2006” en la que es van reconèixer les iniciatives més destacades en el camp de l’esport i de la cultura. En la que va ser la segona edició d’aquests premis, l’Associació Sport Cultura Barcelona, va premiar al “Gran Teatre del Liceu” com a la Millor Iniciativa Cultural. Rosa Cullell, Directora General del Gran Teatre del Liceu, va rebre de mans de Juan Maria Tintoré, President del Real Club de Tenis Barcelona i Vicepresident de Sport Cultura Barcelona, el premi a la cultura pels seus esforços en la reconstrucció i millora d´un emblemàtic teatre d’òpera que ha mantingut al llarg dels anys la seva funció de centre cultural i artístic, i que constitueix un dels símbols de la nostra ciutat. “La Federació Espanyola de Bàsquet” va ser guardonada amb el premi Sport Cultura Barcelona a la Millor Iniciativa Esportiva per la magnífica tasca esportiva que va conduir a l’obtenció de la victòria per part de la selecció Absoluta Masculina del Mundial del Japó al 2006. Juan Antonio Samaranch Salisachs, membre del Comitè Olímpic Internacional, va ser l’encarregat de fer entrega del citat guardó a José Luís Sáez, President de la Federació Espanyola de Bàsquet i a José Vicente Hernández “Pepu”, Seleccionador Nacional de l´equip de bàsquet.


12-02-2007

Concert del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

Sport Cultura Barcelona va organitzar un concert a càrrec del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, que va tenir lloc a la seu del Círculo Ecuestre. Aquest acte va reunir un centenar de persones amants de la música, que van tenir l'oportunitat de gaudir d'un repertori compost per algunes de les millors peces clàssiques musicals.
 
El concert va estar dirigit pel seu director Jordi Casas Bayer, el “Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana”, va ser fundat l'any 1990 per l'Orféo Català amb la voluntat de conrear la música coral universal, promoure la recuperació del patrimoni musical català i fomentar la nova creació. El seu repertori abasta des de composicions del Renaixement fins a estrenes de compositors actuals. Des de música a cappella fins a les produccions operístiques i el gran repertori simfònic-coral, sempre amb la màxima versatilitat i sense límits.

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, va rebre el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya.

http://google.es

http://google.uk